Bedelli askerlik sonrası konuşan Sabancı, "günler geçmedi ama güzeldi. Askerlik çok ciddi bir müessese" dedi. Benim yorumuma gelince, bedelli askerlik yasası devlet tarafından konulup yürürlüğe geçen bir yasa. İsteyen bedelli yapabilir lakin dalga geçer gibi ne idiğü belirsiz adamların bu demeçleri vermesi hiç hoş değil. Geçenlerde donarak iki şehit verdiğimizi hatırlatırım ey Sabancı! Sen tutup da günler geçmedi yav zor bir müessese yav diyemezsin sanki 12 aylık askerlik yapmış gibi havalara girmişsin. Ayıptır günahtır, o şehit annelerinin sizin gibi düşünenler üzerinde hakkı var.
Bedelli askerlik yapan Hakan Sabancı'nın bu sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
o sehitleri sabanci degil devlet düsünücek 16 ay astegmen olarak yaptim 3 gun yapanada 16 ay yapanada ayni bunun adaleti devlette devletin adaletide para ise kisilere degil bunu yapan hükümetlere tsk ya söyleyecek herkes sitemini
Devlete para lazım daha çok bedelli çıkar zengin çocukları rahat eder keyif çatarlar anaların kuzularıda gereksiz bir yerde nöbet tutarken donarak ölür hayat Türkiye'de böyle adaletsiz işte !
Kazandıkları paraları alın teri ile kazansalar bedelli askerlik helal olsun ama günümüzde çalışan aç çalıştıran çok lüks yaşantı içerisindedir çalıştıran kendi parası ile değil çalışan ın parası bedelli askerlik yapar Sanki cehennem azabına dayanabileceklermiş gibi allah ın emir ve buyrukları ile dalga geçiyorlar. Onlar için yaşasın cehennem
Normalde bu adamı sevmem. Şımarık vasıfsız medya maymunudur ancak sözlerinde yanlış bir şey görmedim. Yav İsmet İnönü kardeşim 2013 de bedelli askerlik çıkartırsak fakir kardeşim parayı veremez, biz sonra onların yüzüne nasıl bakarız deyip 5 sene ardından neden kendinle çelişip bedelli askerlik çıkartıyorsun. Bu kadar olmaz ya. d
Bedelli askerlik olmalı. Herkes doğuda vatan savunmuyor askere gidince. Boş sarjorle nöbete gönderiyorlar. Türkiye'nin genelinde askercilik oynanıyor. Bu adamın yediği, içtiği, giydiği, yattığı, ısınması, suyu devlete masraf. Asker olmayı da 6 sonra öğreniyor üstelik.
Bunun yerine bedelli askerlik sürekli hale gelmeli, diğer görevler için de maaşlı personel alınmalı. Adam dışarıda 5000 lira aldığı işinden ayrılıp askerde sekreterlik yapmasın. O dışarıda daha faydalı ülkesine.
En İyi Cevaplar