Miss Turkey 2018'in 3 güzeli Şevval Şahin, Tara Madelein De Vries ve Roda Irmak Kalkan teve2'deki 2. Sayfa programına konuk oldu. Şahin şu açıklamaları yaptı:
* Birinci seçildiğim için çok mutluyum, gururluyum, heyecanlıyım... İçimden dereceye girmek geçiyordu ama birinciliği beklemiyordum. Bana da sürpriz oldu. Tara ile Roda'nın dereceye girebileceğini biliyordum.*Burnum hariç hiçbir yerim estetik değil. 17 yaşındayken yaptırdım. Bunu hiç saklamadım. Bu fotoğraflar 11-12-13 yaşında çekilen fotoğraflar. Okul yılları. Ergenlikten önce çekilen fotoğraflar. O zaman çekim açısı başkaydı, makyaj tekniği başkaydı...Estetik benim için çok normal. 2018 yılındayız. Kendinde beğenmediğin bir yerin varsa, bunu yaptırman en doğal hakkın. Yarışmada 'estetik yasak' diye bir kural yok. Ben hiç bir zaman 'burnumu yaptırmadım' demedim. Beni eleştirebilirler. Bu benim tercihim. Bana iyi geldi. Öz güvenim yerine geldi. Estetiksiz halimle birinci olur muydum bilemem ama dereceye girerdim. Çünkü dediğim gibi bir tek burunla bitmiyor.
Estetiksiz de dereceye girerdi evet zira bu yarışmanın pek güzelliğe dayalı olduğunu düşünmüyorum, eğer güzelliğe dayalı olsaydı ikinci olan kız çok daha güzeldi buna bin basar ikiye katlardı da neyse. Soruya gelirsek evet bu şartlarda dereceye girerdi katılıyorum malesef.
burda kim kazanır diye sorulduğunda ilk elediğim 5 kız arasındaydı yüzüne bakınca, demekki oy verenler başka yerine bakıp oy veriyor. daha iyileri vardı ama bu kazanmış bu durumda torpili var demektir ve bu kızın önü açık yürür gider. normalde yan rollerden öteye geçemez t. v. dünyasında ama bunada başrol oynayacak bir dizi bulur elbet güvendiği kişiler.
Estetikle öz güveni yerine gelmişse estetiksiz olarak yarışmayı kazanacağını nasıl düşünüyor, anlayamadım. Şahsen, estetikli de pek bir şeye benzememiş. Gereksiz öz güveni olan insanlar çok itici geliyor bana.
Gerizekalıı zaten en büyük estetik burun değil? Burun yüzü kapsar en önemli yerdir orası değişirse komple degişirsin bir de "Sadece burnu yaptırdım" demiş kezban her türlü çirkin ve kezbna torpil yoksa ben adam değilim
Tek düşünce bu kız güzel değil kendi ağziyla dedi kız sadece dış güzellikle bitmiyor dedi bir dusunun ne kdr güzel kızlar var içi berbat eleştirebileceginiz bir vasifta değil
Ay allah askina estetikli hali bile bu kadar vasatken neyin egosu bu anlamadim. Buna tas cikaracak guzellikte daha kizlar olduguna eminim sece sece bunu mu sectiniz yani o da ironik
tamam her kadın güzeldir ama bu kadın hiçbir organizasyonda birinci güzel seçilecek kadar güzel değil, önüne geçtiği diğer kadınlar da o kadar çirkin değil arkadaşım yaa.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ulan bu kızıda ne kıskandılar be estetikde estetik. Kiz erik gibi hatun daha ne olacaktı. Kiz çalışmış başarmış fiziği kusursuz gram yağ yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oo biz ne desek boşmuş o kendi kendinin kararını vermis😂😂😂
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin:"Estetiksiz de dereceye girerdim". Güzelimizin bu görüşüne katılıyor musunuz?
En İyi Cevaplar