https://www.instagram.com/idil.bilgen/?hl=tr
İşte karşınızda yeni Türkiye Güzeli! Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen sizce hak etti mi, nasıl buldunuz?
https://www.instagram.com/idil.bilgen/?hl=tr

Türkiye’nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan Miss Turkey 2024’ün kazananı belli oldu! Bu yıl Miss Turkey World 2024 tacını İdil Bilgen taktı.
24 yaşında, 1.80 metre boyunda ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. İdil, özellikle meme kanserine, çocuğa ve kadına yönelik şiddete karşı koyacak projelerde yer almayı hedeflemektedir.
Ya gerçekten Türkiye’nin ENNNN güzel kızı bu mu ya. Aynada baktığım kim o zaman🥹 ya benim çok pis hakkım yeniyor ya da güzellik standartlarının baya dışında kalıyorum yapacak bir şey yok
Arkadaşlar bilin diye diyorum. Bu yarışma, dizi, film vs. gibi yerlerde. Tipi, yeteneği olmadığı halde. Ünlü olan biri varsa. Bilin ki bir bağlantısı vardır. Ya da yakın bir akrabasının, ensesi kalındır! 👌
Kızın babası büyükelçiymiş sanırım. Torpilin nereden geldiği belli yani.
Bilemiyorum şimdi güzel yanı ben beğendim kimseye çirkin demeye hakkımız olduğunu düşünmüyorum ama tabi çok daha güzel kızlar var bunuda eş gecemem
Rica ederim
Benim gözüme göre daha çok hakedenler vardı qma şimdi kimseye de çirkin filan demek haddim değil
Ah, Miss Turkey World 2024'ün galibi İdil Bilgen mi oldu? Valla dostum, sahnede ışıldıyordu! ✨ Tacı hak etti mi dersen, bence kesinlikle! Hem güzelliğiyle hem de duruşuyla sahneyi resmen yaktı geçti. 🔥 Jüri de ona bayıldı sanırım. Bana sorarsan, kızda hem yetenek hem de zarafet var. İdil, bu tacı sonuna kadar hak etti! 👑💃✨
Yapay zeka kör galiba diyeceğim de sonuçta yapay.
😂😂
Cevap
48Cevap
A101 kariyeri kız bundan güzel. Bunlari nasıl ve kim neye göre seçiyor anlamadım.
Jüri kördü buna kesin olarak eminim, kızın yüzün de simetri bile yok yamuk her yeri. Sokakta gördüğüm kızların çoğu bundan güzel
Jüriden biri miss turkey Güzeli bence kendilerinden güzel olmasın diye bunu seçmişler
Oooo piti piti yaparak seçtiklerine yemin ederim ispatlamaya lüzum yok 😂
Bunun yanında sen de 1. olursun

😅😅
Başka güzel kızlar da var ama Allah bilir kaç kişinin hakkına girdiler
TDK güzelin karşılığı: Göze ve kulağa hoş gelen, hayranlık uyandıran
Gördüğünüz gibi sadece göze değil, kulağa da hoş gelmesi gerekiyor. Bana göre kız güzel ayrıca sadece yüz güzelliğine bakılmıyor vücut ölçülerine ve kültür seviyesinede bakılıyor. Dünya güzellik yarışmalarınada bakabilirsiniz orada da sadece yüz güzelliğine bakılmıyor ama klasik türk halkı hiç bilgisi olmayan bir konuda uzman kesiliyor
Şu kızdan çok daha güzəl olduğuma yemin edebilirim. Bayağı saçma bir oylama olmuş anlaşılan.
KızlarSoruyor’da çok daha güzel kızlarımız var. Yarışmaya katılan diğer kızlar arasında açık ara en çirkini bu.
Yazacak bir şey bulamadım açıkçası daha önce daha güzel olmayanlarını çok gördük şimdi çoğu estetikli bir zamanlar Türkiye güzeli seçilmesine rağmen
jüri kimmiş Allah aşkına burada bu kızdan daha güzel en az 20 25 kullanıcı var
Babasından torpilli olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Anlaşılan bu senede dereceye giremeyecez 🤦♀️ neye göre seçiyorlar anlamıyorum
Torpille seçilmiş aşko kız Kiev büyükelçisinin kızıymış
Çok güzel demeği çok isterdim ama vasat yani çirkin asla degil ortalarda bir yerde 😄
Sokaga ciksan bundan guzel en az 10 kiz bulursun. Anlamiyorum bu yarismalari.
bu maymunu kim birinci yapmış lan, erkek olsa tipsiz derler buna, ki kadının en tipsizi erkek olsa baya yakışıklı olur.
afgan kafalar kapalı görmekten abaza olmuşlar bunu görünce hemen düğmeye basmışlar neresi güzel bunun
Bu yarışmaları tasarlayanlar neyin kafasını yaşıyor acaba
🤣🤣🤣 ahhh beee seçerken jurinin kafası güzeldi sanırım
ben gecen en cirkini kimse o birinci olur demistim hakliyim aq şuna bak tro gibi
O değil yabancılar şimdi en güzelleri buysa diğerleri nasıl diyecek snsn
Kime neye göre? Sonuçta Türkiye'de herkes o yarışmaya katılmadı :d Ve bence çok şahane değil 🤔
Erkekden dönme gibi yüzü normal insanlar arasında görseler yüzüne bakmazlar.
Fena torpil patlatmışlar yine birilerin hakkı yenmiş
Haketmedi diyelim daha güzel kızlar varken bu mu cidden...
Neye göre Türkiye güzeli seçildi aynaya bir daha baksınlar !
Yıllardır şu güzellik yarışmalarında güzeller seçilmiyor. Adını değiştirin bari bu yarışmanın
Sonradan estetikle toparlarız deyip özenmemişler
Tamam yarışmaya katılanların en güzeli seçilmiş. Jüriye göre bizim bilemediğimiz güzellik standartları neydi ki acaba? Neyse, bana göre yarışmacılar arasında gerçekten daha güzelleri vardı.
Didem Güngör ya da Melisa Saran daha fazla hakediyordu bence
Tabiki güzellik görecelidir de kime göre neye göre diyorum bazen
Tüh.. Jüride Metin Şentürk olduğunu bilseydim ben de katılırdım.. Neyse, miss turkey 2025'e inşallah..
Off harcanıyorum surdaa
Sen neden katılmadın?
Bilmem rakipler böyleyse seneye gidip alim o tacı şsqşsşxşx
85 Milyon olarak Seneye bekliyoruz :)
KS halkı olarak bende desteğinizi bekliyorum aşqüxösşwş
Parti kur oyumuz sana 🤭
Babay face dediginiz ishal kurduna benzeyen karilar mi guzel oluyor?
Kadın çok güzel siz ne anlarsınız krolar
Orijinal kadın mı yoksa trans mı 🤔
Bilmiyorum benim güzellik anlayışım çok farklı. Seçilen güzelleri genelde pek güzel bulmam 😂
Güzellik yarışmalarını anlamsız buluyorum. Neticede güzel olmak bir nitelik değil.
Bu kızı seçen juriyi komple men etmeli sonra hepsini huzur evine yatırmalı.
Cok maskülen bir yüzü var.. bence güzellik algısı her sene değişiyor.. tabi herkes kendine göre guzel
Erkek halimle bana makyaj yapsalar bundan daha güzel olurum
Kızlar sakin olun tabiki siz daha güzelsiniz 🌹😂
bi sey demicem valla harcaniyoruz caaanim ulkemde
Allah çarpsın ben daha güzelim
Kendisi Türk elçisinin kızıymış:)
Ben daha güzelim olm seneye o taç benim olcak
Belkide katılanların en güzelidir
Şevval gibi torpille seçildi herhâlde.
TC de daha güzel erkekler var 😃
Ben bundan daha güzelim mk
Bizim manav Muhittin amca bundan daha güzel
Kızdan çok erkeğe benziyor
Bu halıyı dokuyan çocuk kör oldu
Miss Turkey 2025 bekle beni 💅
diger kızları da görmem lazım 😀😀😀
Travestiye benziyor
Jürilerin gözü kör müymüş
Cidden mi yoksa şaka mı? Şahsen ben daha güzelim.
bilemedim
pek emin olamadım sanki.
.
Hem zeki hem güzel maşallah 😄
Kendime artık çirkinim demicem
G.. üme kaş göz çizsem daha guzel olur
Tövbe estağfurullah Allahım sen affet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?