Merakla beklenen Miss Turkey 2018 sonuçlandı. Tacı İstanbul doğumlu aday Şevval Şahin taktı.. 19 yaşında olan Şevval, Universty Of East London 1. sınıf öğrencisi. 2. olan kızımız Tara Madelein De Vries. 19 yaşında olan güzel, Koç Üniversitesi İşletme bölümü 1. sınıf öğrencisi ve Hollanda doğumlu. ve Miss Turkey 3.'sü Roda Irmak Kalkan. 18 yaşında olan Roda, Universita Degli Studi Di Milano, Unimi Scienze Politiche Fakültesi Ekonomi bölümü 2. sınıf öğrencisi ve İstanbul doğumlu.
Peki siz yeni güzelimizi nasıl buldunuz?
İşte Miss Turkey 2018 güzelimiz. Siz nasıl buldunuz?
Şu miss turkey denen saçmalık ne zaman son bulacak diye bekliyorum ama hala devam ediyor.. O kadar gencecik kızın vücutlarını sergileyip bak ben bu kadar uzunum , bak ben şu kadar güzelim diyip de diğer insanların aval aval bakmakla yetindiği , güzelliğin de boyun posun da aslında Allah vergisi olduğu gerçeğini göremeyip insanları aptal yerine koymalarına sinir oluyorum , hayır madem miss turkey o zaman gidin her çeşit insanı yarışmaya dahil edin , belli bir kriter var o da uzun olmak , ölçülerinin bilmem kaça kaç olması vs. Vs. Bu kızlarımız o kadar iyi yerlerde eğitim görüyor keşke bilgi yarışmasına katılsalarmış da ilerde o okudukları meslekleri yapmayıp dizi oyuncusu olup paraları hüpletmek gibi bir amaç içinde olmasalarmış... Bizler ancak böyle çalışıp duralım , eşitlik denen dengeyi kendi ellerimizle bozuyoruz da haberimiz yok. Hiçbirini güzel bulmadım , artık hep aynı surat hatlarına , aynı vücut hatlarına hatta aynı donuk pozlara sahip o kadar kız var ki.. Hepsi aynı geliyor.
Bayılmam gerektiği kadar bayıldım ve beğenmem gerektiği kadar beğendim, ancak bir şey daha var ki, o da hepsinden çokta iğrendiğimdir. Bir insan sürüsü düşünün, sıska bir sineği karşısına alıp amaçsızca inceleyen ve zamanını ziyan eden!
Türkiye bu kulvarda yani güzellik müzellik falann işlerinde bir iflas etse ya keşkem ya.. neyinize sizin güzellik falan Osmanlının gözü yaşlı atalar can çekişiyor. .
Hiç ısınamadığım bir adaydı Şevval Şahin. Yeni duydum. İzlememiştim. Çok şaşırdım.3. olan Roda çok daha güzel ve sempatisi var. 2. de öyle. Ama 1. Uygun olmamış. Demek ki jüri farklı bakıyor.
bunu çok eskiden dönemin miss turkey yapımcısı ve jüri üyesi olan adam söylemişti. birinciler güzellerden değil dizi film oyuncusu potansiyeli yüksek yırtık, torpili takipçisi çok olanlardan seçilirmiş. ki zaten bu kadar çirkinin üst üste birinci seçilemsi de tesadüf olamaz.
1. bence süper. 2. alakasız bir tip. 3. birinci bile olabilirmiş ama sanırım tam bizden değil. Ben 1. olan hanım kızımızı beğendim. Eşek göz, tahta göğüs, cılız kemikli omuz bence bizden. Biraz uzaklardanda olsa bizden :D
3 isimde ben elit kesimin concon kiziyim 3 kisi de egitimleri yurtdisinda cunku elitler 3 sahista birbirinden vasat bu kizi kim sectiyse gozleri ciddi derecede bozuk hem fizik hem guzellik olarak bunlari 100 kez cebinden cikaracak kizlarimiz var.
E bu yapılı arkadaş miss turkey diyosun yani doğal güzel hiç mi kalmamış bunlar nedir böyle ama yani nasıl bir algı yaratılmaya çalışılıyor anlamadım gitti
3. Kızı podyumda koy Adriana Limanın yanına podyumda sırıtmaz. 2. de Azra Akın gibi güzel gulen pozitif enerji fışkırıyor. 1. de çekici birşey bulamadım.
Asimile olmuş , güzel fiziğe sahip birkaç kadın. Nasıl bulunabilir ki başka? Miss Turkey böyle dedi diye Türkiye'de en güzel olanlar bunlar değildir. Saçma bir olay bence.
Beyinleri olmadıktan sonra güzellik ne işe yarar? Genel kültür sorularında TCDD açılımını bilmeyen, devletimizin kuruluş yılını bilemeyen insanlar çok da büyütmemek lazım.
Teşekkür ederim. :) Bakış açısıyla ilgili bunlar o yüzden inanmayacağım bir şey yok. :) Dünyanın en güzel kadınını en çirkin kadını olarak görmek de, en çirkin kadınını en güzeli görmek de insanın elinde.
Geleceğin dizi yıldızlarına merhaba diyelim. Model ve mankenin dizi oyuncusu, oyuncunun şarkıcı, şarkıcının kebapçı, kebapçının işsiz olduğu bir ülkede yaşamak ne gariptir?
Haketmedigini düşünüyorum o tacın sahibi Lale Zuzanna Onuk veya Roda Irmak Kalkan olmalıydı. Hem fizikle hemde yüzleri güzel. Bu kızın fiziği güzel suratı at gibi.
1. olan kız modellik açısından en uygunuydu. fiziksel açıdan değerlendirme yapılıyor genelde. yoksa güzellik konusu her zaman tartışılır. bu bir güzellik yarışması değil modellik yarışması bence.
En İyi Cevaplar