"Miss Turkey 2018 güzellik" yarışmasının finalinde birinci seçilen Şevval Şahin'in estetiksiz hali ortaya çıkmış. Sosyal medyada yayılan görüntüler "sahtekarlık" olarak nitelendirildi. Peki sizce Şevval Şahin'in estetik yaptırmış olması Miss Turkey için engel olmalı mıydı? Tacı geri alınmalı mı?
Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin "estetik harikası" olduğu ortaya çıktı. Tacı geri alınmalı mı?
Ya estetiklı halide cok guzel degıl kı daha guzel kızlar vardı neden onlardan bırı secılmemıs kı makyajsız nasıldır kim bilir ve bana bu yarısmalr cok sacma geliyor sımdı o Turkıye in en guzel kızımı milyonlar ca guzel kızlar varken.
Bu tür yarışmaların kendisi saçma zaten. 20 30 kişi arasından bir kızı/erkeği seçiyorlar. Bilmem nerenin neyin güzeli/yakışıklısı diyorlar. Dışarda ne doğal güzellikte kızlar var. Haberleri yok!
Estetik ya da makyaj türü yapmacık şeylerle olmayanını bulun periliçe seçicem. Yetmezse kraliçe de olur. Oda mı az geldi full akpil verecem. filtresiz fotograflar da kabul.
İki halide çirkin kızın. Ben bunu yarışmaya bile almazdım adamlar birinci seçmişler. Türkiye'de ki adalet sistemi ne kadar saçmaysa bu yarışma da bir o kadar saçma. Foxtv Tayyip Reis'i eleştirdiği kadar şu yarışmayıda eleştirsin madem. Tarafsız hiçbir medya ve haber mensubu yok. Herkes yalanın peşinde. bir Trt var o da devletin zaten.
Işte yarışmaların acizligi nasıl olduğuna değil sonuca bakıyorlar. Tabi ortada torpillerde havada uçuşuyor. Bir estetikle şekle girmiş kadın lütfen kendini böyle bir yarışmaya layık görmesin iki lütfen bu yarışmalarda abartı makyaj yapılmasın. Dışarıda bunlardan bir milyon tane çıkarırım. Herhangi bir üniversitenin kapısında bekleşen dahi taç takılacak jenerasyon var boş işler.
Sıkıntı daha derin. Estetik veya değil. Bunun sevgilisini görmemiş heralde kimse? Herifin instagramında terörist kılıklı eli tüfekli kişilerle fotoğrafları var. Ve büyük ihtimalle o adam da terörist. Böyle biriyle birlikte olan bir kızın ülkemizi temsil etmesi çok saçma
Bu kızlara 100 basan kız ı geçen eminönünde gördüm gayet efendi kız hareketlerinde belliydi bunlar nasıl türkiye güzeli seçiliyor afedersiniz kim seçiyor kafasına göre bunlardab güzel binlerce kız var
Estetikli olduğu harika olduğu gerçeğini değiştirmez. Şahsen ben estetikli halini de beğenmedim, gayet sıradan bir tipi var. Ama eğer yarışmaya estetiklilerin katılması yasaksa kuralı çiğnemiş olur zaten ✩
Miss Turkey Estetik 2018 güzelini istemiyoruz, alınmalı. Güzel dediğin doğal olacak arkadaş. Öyle olsa herkes estetik yapar. Allah’tan her şeyim düzgün ama gidip de ben katılamıyorum. Kızdaki özgüvene bak sen.😃
Alınsın tabi hatta yarışmada komple birdaha yapilmamak üzere iptal edilsin... Ayrıca bunun estetik yaptırıp 1. Olmasıyla sporcu birinin doping yapması eş değer bence..
Aman ha dikkat et kendine ortalik cok bozuldu takintili manyak dolu dikkat etmek lazim ovmusmu yoksa sovmusmu olurum bilmiyom ama karizma bir guzelligin olmus 😂
Evli ve çocuklu diye alıyorlarsa bunuda almalılar. Estetikle fiziği güzel olan biçok kişi yüzünü güzelleştirebilir. Madem tr güzelisin tamamiyle doğal bir güzel olman lazım.
Bunu gizel diyip secmislerse o goren gozleri ya kordur ya da kemdileri guzelikten anlamayan asalak beyinsiz surusu ulan bunun neresi guzel estetikli hali bile cok siradan bir kadini ancak gecemez
Olağanüstü bir güzelliği yok 3. seçilen kadın aşırı güzeldi onu niye seçmemişler?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızda bir alt yapı varmış demek ki burnu güzelliğine gölge düşürmüş bu zaten anlaşılıyor. Burnunu yaptırınca gayet güzel olmuş. Boş yorumlar atmayın yok estetikmiş bilmemne. İmkanı olan yaptırabilir bunda bişey yok
En İyi Cevaplar