AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
İşte bunlar hep ego.. Şimarik ve egolu birine gelmiş ama türk kızları imajı zedelenmiştir kafasında.
Türk kızlarının kudurmuş ve görmemiş olduklarını düşünüyordur.
Türk kızları böyle işte hem kezbanlar hemde egoları var avrupanın güzelleri dururken asla bir Türk kızıyla evlenmem
Ne yaptın sen Loris Karius başkan şu kezbanın poponu kaldırdın kızın da tipe bak marangoz Neşet abiye benziyor
Yaza yaza böyle beyinleri egolarından küçük kızlara yazarlar zaten kızın yaptığı kezbanlık başka bir şey değil
Keisnlikle yani doğru dürüst kızlar duruken böyle ifşa eden ego tatmini yapanları bulmaları ayrı olay
Yazık lan acıdım kıza aslında adama acıdım da kızı insan sanmış beğenmiş yazmış ama yaptığı ağır ayıp
Böyle bir adamın bu türden bir kızla ne işi olurdu ki? Hata yaptı ve bir daha böyle gereksiz özenti yurdum kızına yürümemesi gerektiğini öğrendi.
Her hattadan ders cikarmak acidir 😂
Aklın yolu bir. Ben onun yerinde olsam Avrupa'dan çok daha güzelini ve niteliklisini getirtirdim.
futbolcularin cogu capkindir öylesine yazmistir bu da yuruyen ego da ciddiye almistir ki galiba sevgilisi vardi noldu ona 😂
Ilk defa duyuyorum ben bu kızı :) Sevgilisi kimdir bilmem.
Yok loris in sarisin bir sevgilisi vardi
Onu da bilmiyorum 😂
Amaaan neyse 😂
Yakışıklı oğlan :) Manita çoktur bunda.
Beşiktaş Liverpoolün bahtsız , başarısız , genç ve yakışıklı alman kalecisini mi transfer etti. Ne diyelim , hayırlı ve uğurlu olsun.
Ne düşünecek , iyi ki kötü bir şey yazmamışım diye tanrıya şükreder ve hemen istavroz çıkarır. Eski sevgilisini mumla arar.
Yenildiler bu hafta zaten 😄😄😄
Liverpoolun olacaktı.
@Poncikkedicik98 Yenilirler. Beşiktaşlı değilim ama beşiktaşı severim. Galatasaray ve fenerbahçeye göre de gücü belli.
mosallah efsane bır adam yaa :D o gelmez bıze hiç :D
@Poncikkedicik98 Gelmemesi daha iyi olur. Onun yüzünden yediği hatalı gollerle şampiyonlar ligi şampiyonluğunu kaybetti Liverpool. Zaten çok iyi bir kaleci olsa öyle hatalı goller yemez , Liverpool ve jürgen klopp da bırakmazdı.
ben mosalah dan bahsettım sarı cıyandan degıl :D lıverpoll onun ıcın mı sattı bıze yanı :( yazık yaa türk futbolu ne zamn harıka bır kıvama gelecek
@Poncikkedicik98 moşallah kim , valla bişey anlamadım.
Muhammed Salah😁😁😁😂🤣😃😄😅
@Poncikkedicik98 eee muhammed salah desen anlardım ve tanırdım. Onu tanıyorum. Liverpoolun dünyaca ünlü mısırlı Müslüman futbolcusu. Şampiyonlar ligi final maçında real madridin kaptanı sergıo ramos sakatlamıştı. İyi futbolcu , güzel goller atıyor. Yaşı da genç ve geleceği de parlak gibi görünüyor.
ben instagram adı ıle yazmısım kusura bakma :D evet gayet iyi oyuncu ama cook çöktü bee
@Poncikkedicik98 instagram kullanmıyorum , ne bileyim moşallah deyince ben de bozuntuya vermiyorum ama aklımdan kim bu moşallah yav diyorum . Neyse önemli değil. Sohbet için teşekkür ederim futbol sever kız. İyi günler. Soruyu soran kızı daha fazla rahatsız etmeyelim , biraz agresif bir tip , şimdi sinirlenir falan , hiç uğraşamam.
Adam nerden bilsin bundan sonra uzak durur hayatin da ilk defa kezban görmüş oldu her zaman derim yabancı kızlar turk kizlarindan daha iyi diye
Adam kezban görmemiş alisirsin loris karius kardeş 2 sene turkiye de olacan belki matkap Fikret alır seni
Karaktersizlikte arş. Futbolcu da bundan sonra kızlarımız hakkında havalı, erkek delisi, kendini bir sey zanneden tipler olduğunu düşünür.
Böylelerinin hiçbir vasfı olmadığı halde bir taraflarını kaldıranlar da yine erkekler. O yüzden hak ediyorlar...
Kezban tiplerin oralarini kaldiranlar pavyon müdavimi kalitesinde kendi ayarında vasıfsız tiplerdir. O havalar her erkeğe sökmez.
Toplumdaki sapıklar , kızların kezbanlığı..
Sebep - sonuç ilişkileri...
Kimse kimseye güvenmiyor.
görüntüsü olup içi boş olanlardan kesin duracağı kesin.. yahu adam yazmış beğenmiş belli neden el aleme reklam yaparsın ki?
Şu an bu konuyu konuşuyorduk tam üstüne soru sorulmuş. Ben olsam tv lere çıkardım. Az bile yapmış 😍😍
Başka bir kezban daha
Soyumuz tükenmesin inşallah adamı kıskandınız tabi kezban dersiniz olur olur 😃
Kızı tanımıyordum ama artık hafızamda aptal biri olarak yer edinecek
herhangi bir ün sahibi olmayıp yazan yüzlerce kişi vardır belki mesaj kutusunda, hiçbirini ifşalama zahmeti duymayıp bu adamı yapmasındaki sebeb belli. Karşılığı da, " bakın ben tam bir kezbanım, egomu tatmin etmek için bu adamı ifşa ediyorum"
Bence bunu ifşalamasi çok saçmaydı. Sırf gösteriş. Yoksa ortada bir taciz yok yani
https://i.hizliresim.com/oV53W9.jpg
Hayal kırıklığına uğramıştır
yalan bence ya inanasım gelmiyor sanki kız gündeme gelmek için photoshop yapmış gibi geldi adamın işi gücü yok mesaj atacak birde bu tipe
Kezban kezbandır, üzerine giydiği marka kıyafetler kezbanlığından bir şey götürmüyor.
Arda turan yapınca yürüyor diyorsunuz dalga geciyorsunuz yabanci yapınca kezban diyorsunuz aferin kiza karius türk kızlarını hafif sanmış
Konudaki okudugum en iyi yorum.
Ne saçma 😒 loris bana mesaj attı bakın egomu tatmin ediyorum
Edebilir? O da mesaj atmasaydı?
@Metzelder kezbanlık başka bişey değil.
Valla siz o kadının yaptığı kezbanlığın
belki 100 mislini yapıyosunuz günlük hayatta. Farkında bile olmadan
@Metzelder 😒😒 bu mu yani? O kadın kezbanlik yaptıysa siz de yapıyorsunuz mu? Maymunlar neden muz yer sorusuna çünkü insanlar da muz yer diye mi cevap verirsin?
Hayır sadece türk kızlarının bu kadını eleştirmene hakkı OLMADIĞINI d0şünüyorum. Ya bu kadını eleştirenler dışarda ne booklar yiyor erkeğe ne kezoluklar yapıyor. Trip , kapris, afra tafrası da cabası...
Size mi kaldı kadını eleştirmek. Neymiş efendim dm yi paylaşmış. Paylaşabilir? Adam geleli daha 2 gün oldu ağzından KÖPEK GİBİ salyaları akıyor. Gelir gelmez kızlara yürümüş ilk işi.
Kadının kezbanlığından önce,,,,
BU ADAMIN ABAZALIĞINI NEDEN KONUŞMUYOSUNUZ?
Sebebini ben biliyorum. TİPİNİ BEĞENDİĞİNİZ İÇİN.
Aradınız tek şey tip, tipe allah'a tapar gibi taptığınız için.
YETERKİ TİP OLSUN. YAKIŞIKLI OLSUN. HERŞEYİ YAPMAYA HAKKI VAR. DEME?
@Metzelder ne alakası var ya selam yazmak abazalik mi? Ayrıca ünlü bir kadın eğer bu sektördeysen elestirilmeyi göze alman lazım ve elestirilere de açık olman lazım. Cevap vermek istemiyorsa vermeyebilirdi ifsalayark ego tatmininden öteye gitmedi
Türk kızlarının genel kibirli ve çağ dışı kendini beğenmişlik kabiliyetleri 😏
İyiki sadece How are you demiş. Ne var bunda büyütecek anlamıyorum.
Kezban diyince kızıyorlar, kız kezbanların tanrıçası olmuş 😐
Abi kız güzel de keşke biraz beyin olsaymış. Nağsıl yağnee? Moduna girecek ne var bunda?
Kızın instagramına baktım şimdi, estetikle arşa çıkarttığı burnu karakterine de yansımış sanırım. Kırk yıl dursa takibe alıpta ne yaptığını merak edeceğim biri değil. Loris başkan dersini almıştır umarım😒
turk kizlarinin ne kdr salak ne kdr egolu oldugunu gormus oldu.. bu kdr ego neyinize kizim!
2 mesaj yazıldı diye poposunun kalktığını düşünüyordur ne düşünecek. Hemen paylaşmış oros. pu içten içe de ego kasıyordur
fake hesap açıp kendisine öyle bir mesaj atarsa şaşırmam ülkemizin klasik kezbanları hep böyle yapıyor
Olumsuz bir dusunceye sahip olucak, bu saaten sonraa turk degil. Yabancilara yazar. Ah siz turk kizlari bazilari bazen kendinizi bulunmaz, hint kumasi sanmasaniz
ah karius gardaşım ah bilmez misin türk kızlarının egoları boylarından büyüktür :(
tahmın ettıgım gıbı abaza kız soran... karıusun mesajı sohbet etmek ıcın mı atmıs cevre edınmeye calısıyor dımı... bırde turk kızı olacaksınız keske sana atsaymıs sende ne guzel arkadaslık ederdın ama nasıl bır arkadaslık herkes tahmın etmısdır
Far görmüş tavşan gibi hareketler yapmasalar rezil olmıcaz da işte bu kezbanlarla biraz zor
Biz yapsak bizi suclardiniz ama adam yakisikli yha hemen kiza yuklenin 🤗🤗 iyi yapmis adamin sevgilisi var baska kizlara yaziyo
@Prensisli o kadarını bilemem
@Prensisli adamı da tanımıyorum ayrıca
Bosver tanima bende tanimiyorum))
Sadece o değil Türk erkekleri de uzak duruyor artık.
Kezban lakabından kurtulamamamıza sebep olan Ayça kezbanına buradan okkalı selamlarımı yolluyorum.
kezbanus, görmemişe selam vermişler ifşalamış işte :D
Primin iyisi kötüsü olmaz lafını fazla abartmış tam bir kezbanlık olmuş bence
Bence reklam kokan hareketler bunlar adam başka kız mı bulamadı da buna yazıyor
bu kızın estetiksiz halini görse transferini iptal ettirip ülkesine geri döner
Bir de nasıl yani yazmış :D Komik..
İngilizce bilmiyorsan bilmiyorum de :D :D
Türk kadınlarının gereksiz ego kasmalarında bugün..
O da gelir gelmez uçkur peşine düşmeseymiş aferin kıza iyi yaptı. 😎🔫
Kafayi uçkurla bozmuşsun kiz
Sanırım adamın sevgilisi var... yaptığı çok yanlış. Kızın da ifşalamasına gerek yoktu ama.
insanlar artık neyle kendini göstereceklerini şaşırdılar gerçekten
binlerce kez pisman olmustur. bu gibi aptallar yüzünden kaliteli kizlarda güme gidiyor.
Kaliteli dedigin kizlar da öküzün birine aşık olup kendilerini bitiriyorlar. Kalite evvela kafada başlamalı.
@aerolite kalite derken ben zaten beyin anlaminda kastettim karakter olarak guzellik degil.
Selam nasilsini ifsa etmek garip bir durumdur. Reklam kokan laflar olmasin bunlar?
Bakın bana Louis Karius yazıyor demek istemiş başka açıklaması olamaz
bu olay hakkında sayfalarca yazı yazılır. ama çoğu kızlarımız ne kadar egoperver ve iğrenç olduğunu anlamak için müthiş bir olay
İşte tipik türk kadını. Şımarık dediğimiz zamanda vıdı vıdı ediyorlar
Şaşırmıştır sadece ya o yüzden böyle bir story paylaşmıştır.
Türk kızlarının tipik özelliği hepsi değil ama çoğunluk böyle.
İlk defa kiz mesaj alınmış galiba diye düşünmüş tür
Bir mesaj attı diye bunu gösteriş olarak kullanmak hiç doğru değil. Adam pişman olmuştur yazdığına.
Resmen aptallık :D aman loriste ne düşünürse düşünsün çokta önemliydi sanki
bazalık yaş cinsiyet millet ekonomik durum statü meslek vs anlamaz
Ne düşünürse düşünsün kız iyi yapmış.
Şeref. iz sanki türk kızlarına yürümek için gelmiş gelir gelmez yazmış da yazmış birkaç kıza. O değil bide sevgilisi de taş gibi.
Dünyaya namınız çok güzel yayılıyor kızlar. Aynen devam
Türk kızları aslında birbirlerine hava atmak için yaşayan varlıklar, yürümesem de olur... ;P