Bu kız kim bilmiyorum ama duygusal olarak boşlukta gibi bakıyor gözleri. Gülmüş ama duygusal olarak mutsuz. Nereden anladın dersen agiz kısmını elinle kapatinca gözler konuşur. Güzellik bakan gözdedir derler. Birini sevince güzel gelir sevmiyorsan nötr olursun o kadar.
Karadenizli kızların o doğal enerjileri ve sıcakkanlılığı dillere destan zaten, Samsunlu kızlar da kendine has ayrı bir güzellik taşır 🌿✨. Senden yansıyan doğal samimiyet bile yetiyor bunu hissetmeye! Kendine olan bu güvenin de seni ayrıca parlatıyor, bunu sakın kaybetme 🌟.
Trabzonluyum bende erkekler genelde karadenizli kızları daha çok istiyor 😂 özellikle doğulular. Dik başlı asi hırçınım ben nesini istiyorlar karadenizli al başa bela 😂
2010 da acemi birliğimi samsun ilk adımda Sahra sıhhiye de yaptım Bir defa adres sordum Atm para çekmek için adam beni götürdü sordu paran vs var mı açmısın vs diye Diyarbakır da kayboldun Selamün aleyküm abi adres sordum beni kovdular kızları güzel mi Bilmem ama İnsanı iyidir Kızlarını bilmiyorum hepsi senin gibi güzelse samsundan evlenmek lazım 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
10 ay
40-50 sene öncesinde şöyle bir söz vardı. " Kız alacaksan Karadenizden al, hepsi çalışkandır, namusludur, erkeğini hem mutlu eder hemde kalkındırır. Ama kız vereceksen Karadenizden uzak dur, çünkü oranın erkekleri pek sorumluluk sahibi değillerdir"
Dünyanın en güzel kızı da olsanız karadeniz kızından uzak durmak gerektiğini düşünüyorum 😅 siz en iyisi birbirinizle evlenin, herkes için en hayırlısı bu olur gibi.
Karadeniz'in geneli için diyemem fakat Samsunlu olduğunu belirttiğin için değil ama Samsunlu kadınlar genelde çok hoş ve enerjileri yüksek, sıcak oluyor. Sen de bunun güzel bir örneği olmuşsun 🙈😍
Lanet olsun bana denk gelmedi hamsi pilav yemek isterdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Karadenizli kızın finansal kölesi oldum 3 kez ödeme yaptım ama yinede beni tinlamadı sadece IBAN attı para gönderdim ama umursamadı sömürülduğüm ile kaldım.. tek avuntum kız çok güzeldi😔
Yakından tanışmadim hiç ama ne bu güzellik yarışı 😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Karadenizli kızları çok severim, özellikle de Samsun ve Sinoplu kızlara bayılırım. Genelde çok güzel oluyorlar Sinop ve Samsun kızları. Ayrıca Karadenizli kızlar, akıllı, hamarat ve tam evlenilecek kızlardır.
Eski sevgilim oralardandi güzel kız bulsa benimle konuşmazdı herhalde hahajajaja Karadeniz kızları muhafazakar ve Karadenizli erkekler Egeli kızlara dipleri düşüyor
@Snowcat Yanılıyorsun Benim oralardan çok tanıdığım oldu ve yanımda çalışan oralı kızlar da oldu. Ben modellik ajansında çalışıyorum yetkili olarak. İnan bana Sinop ve Samsun kızları çok güzel oluyor
Evet her yörenin kızları şehrine göre ayrı bil ılımlı ve güzellik taşırlar maşallah sana da çok tatlı gülüp bakıyorsun gözlerin içi gülüyor iyi akşamlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Çoğu verici samlulu kızların unide grup yapan vardı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Kanka doğrudur güzellerdir ama sen kendini katma bence😂