Güncellemeler
1 yıl
Çok aşırı inatçı birisiyimdir. Kafama bir şeyi koyduğum zaman, çok zor olsa bile o işi yaparım. Ama Karadenizlilerin genelinde inatçılık vardır zaten.
Ben bir Karadeniz kızıyım. Umudumun bittiği yerde inadım başlar. İnsanlara karşı saygılıyımdır ama sinirlendim mi, Karadeniz gibi hırçınlaşırım. Aileme ve dostlarıma karşı sadık birisiyimdir ama ihanete uğradım mı, asla affetmem, intikamımı mutlaka alırım. Engebeli arazinin zor şartlarına aldırmadan, bahçelerde çalışırım. Ormanların içinde yalnız başıma gezmekten hiç korkmam. Dikenden ve ottan birbirine girmiş bahçelerden bile geçerim; elime bir girebi alırım, dikenleri, ısırganları ve otları yola yola o bahçeyi tek başıma aşarım. Buraya bolca yağan sağanak yağmurlar bile işlerimi halletmeme engel olamaz. Örümcekmiş, böcekmiş, fareymiş, kertenkeleymiş, kurbağaymış; bunların hiçbiri beni korkutmaz. Yeri geldiğinde, bu hayvanları elime bile alırım (kurbağa ve fare hariç). Evde erkekleri ben yönetirim, ailemde benim sözüm geçer. Köyün en kabadayı adamı olarak bilinen kişi bile benden çekinir çünkü bir keresinde, ailemi ondan korumak için onunla kavga etmiştim ve o günden sonra benden korkmaya, beni görünce 10 metre ötedemden gitmeye başladı. Siz, Karadeniz kızları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karadenizin erkeğinide kadınınıda sevmem. Hayat tecrübem bana bunu öğretti. Çok tanıdım
Her yerin iyisi de vardır, kötüsü de.
Öyle tabi. ama özellikle doğu Karadeniz. Ufff. Kültür çok yobaz. Her kes üstüne alınmasın işim gereği tr de gelmediğim yer yok. Ve insanlarla birebir muhatap olurum her yerde. Bir çok kriterin toplamı bu dediğim. At gözlüğüyle bakmıyorum olaya
Ben Doğu Karadenizliyim 🌧🌧
😱😵💫😵💫😵💫😵💫
Tr de bulunduğum dönemde ağırlıklı olarak gorustuklerim Karadeniz kızları 😉
Benden uzak Allaha yakın olsunlar derim
Neden?
İnatcı insan adam yorar ne gerek var inada?
Karadeniz inadı bizimkisi. Karadeniz inadına sahip olmakla gurur duyuyorum.
İnadınıza bilmem Napim 😃
Bende Karadeniz kızıyım gayet iyi insanlarız bence
Aynen öyle
Kimseye zararımız yok ama nedense kötüymüşüz gibi duruyoruz 🥺
Öylelerine çok rast geldim. Sosyal medyada, sırf Karadenizli olduğum için bana hakaret edenler olmuştu. Karadenizlilerden nefret ediyorlar ama neden nefret ettiklerini kendileri de bilmiyorlar. O yüzden artık takmıyorum ben. En iyisi onları hiç takmamak. Onların bizim hakkımızda ne dediğinin ve ne düşündüğünün hiçbir önemi yok.
Kız olduklarını düşünüyorum
Ciddi olamazsın
Başka ne düşünebilirim değil mi
Karadeniz’in neresinden
Doğu Karadeniz. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin
Çkineburi giçkini
Laz değilim ben, Çepni Türk'üyüm. Lazca bilmem.
Eyvallah
Aman abi ….
Ne oldu?
Ağızları bozuk ve sadakatsizler
Agresif
İnatçı
Evet, aşırı inatçıyımdır.
Huysuz
Huysuz değiliz.
Öylesiniz bence
Çok doyumsuzlar