Bir Karadeniz kızı olarak, şuraya bir not bırakayım: Karadeniz kızıyım ben. Umudumun bittiği yerde, inadım başlar.

Bir Karadeniz kızı olarak, şuraya bir not bırakayım: Karadeniz kızıyım ben. Umudumun bittiği yerde, inadım başlar.

Erkeği yönetmeye kalkarlar. Kibar erkekler, kesin yönetilir. Böyle erkeğe de saygı duymazlar. Ayrıca Giresun , Bolu ve Samsun dışında Atatürkçüsünü bulmak da çok zor. Her türlü bir laik beyefendi Atatürkçü Türkçü erkek için, ideal eş olmadıklarını düşünüyorum. Bunlar için ideal eş, akpli veya Chpli kabadayıdır. Akplisi için , Akp /Mhpli kabadayı. Laik görüşlü azınlık için, Chpli kaba dayı gerek. İlk aşkım Bolulu idi ve kadına karşı sert değilsen, saygı duymazdı. Bu da tecrübe ister ve bende tecrübe yoktu. Bu yüzden ideal eş adayım; Akdeniz , Marmara ve Egedir. Başka bölgeden de bakmam. İç Anadolu da aynı Karadeniz gibi
Ama zamanla, kadına karşı sert davranmayı öğrenecem. Kadınları incitemiyorum, yoksa silah kullanan birisiyim. Sertsen, saygı duyuyorlar. Yoksa saygı duymayıp aldatiyorlar
Giresun, Bolu ve Samsun'u gezdiniz mi hiç? Genellemeleriniz doğru değil. Karadeniz bölgesi, ülkenin en vatansever bölgesidir.
Ülkemizin*
Karadenizlilere göre. Atatürkü sevmeyip akpli olmak ve topraklarını araplara satmak da bir vatanseverliktir. Akp ye verilen yüksek oylar ve araplara satılan trilyonluk araziler, bunu gösteriyor.
Bende karadenizliyim sevdimi tam severler ama çok inatçı ve kendilerinden emin kızlar genelde renkli gözlü sarışın veya kumral olurlar sevdimi 1 kişi sevip sürekli onu düşünürler flörtöz değiller iyi ve dobra kızlar bana göre benim bilfiklerim
Bende karadenizliyim sevdimi tam severler ama çok inatçı ve kendilerinden emin kızlar genelde renkli gözlü sarışın veya kumral olurlar sevdimi 1 kişi sevip sürekli onu düşünürler flörtöz değiller iyi ve dobra kızlar bana göre benim bilfiklerim
Çok şirin
Cevap
6Cevap
Uf bazen tatlı oluyorlar bazen de katlanılmaz derece de sinir bozucu wrferg
rizeli olmasınlar da sdankmdalskjd
Bilirim 🤣 burada heryer Karadeniz kızı
Lafı tersten anlıyorlar.
O yüzden mi Doğu Karadeniz bölgesi, ülkenin en yüksek IQ'lu 2. bölgesi? Araştırmalara göre 1.'si Marmara Bölgesi, 2.'si Doğu Karadeniz. Ege ve Akdeniz'den daha yüksek IQ'ya sahip bir bölge. Ortalama olarak tabii.
Rize hariç severim
Neden Rize hariç?
Karakterleri yüzünden
Her yerin iyisi de vardır, kötüsü de.
Nerenin ama
Doğu Karadeniz
İl ver il
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?