Evet, katıldığım bir konu. Gereğinden fazla egoist oluyorlar. Çevremde olan kişilerden görüyorum. Bazıları kendini ilahi bir varlık olarak görüyor. Bu konuda erkeklere hak veriyorum doğrusu.
Çirkin seksi olmayan sütyenlerini çorapla doldurup veya küçük sutyenle şişiren cahil ve internette gördükleri her akım peşine koşup kendinilerini star gibi hisseden cehalet cinsi.
vaov herifin istatistik bilimine kattğı değerlere bakın hele %80 egoistmiş (meali: %80'i tarafından eziklendim) %20 lafı yokmuş, tanrı seni kutsasın ne kadar cömert
turkishrock adlı bir nikli ve bu soruyu soran birisi kesinlikle benim beynime laf edemez. sen ezik doğdun ve ezik olarak kalacaksın. anlıyorsun dimi? iyi akşamlar.
Nikli değil nickli beyinsiz arkadaşım daha kendi resmini koymaya cesaretin yok gelmiş burada sınırlı kullanmakta olduğun beyninle yorum yapıyorsun iyi akşamlar senin gibi bir beyinsizi anlayamıyorum hayır
şimdi ben senin profiline bakmadım çünkü resminle ilgilenmiyorum. ayrıca buraya kendi resmimi koymak neyi kanıtlayacak? cidden bu mu mesele? sana ezik dememin sebebi, olayı çok yanlış anlaman. maalesef beni anlamayacak kadar da ıraksın. bana nik dediğim için ingilizce ders vereceksen, bilmiyorum sesli konuşabiliriz ingilizce olarak
Türkiye dışındaki herkes iyi emin ol burada sohbet edemiyorsun biriyle hoşlandığını söyleyemiyorsun konu elinde sonunda para ve mesleğe geliyor yani rezalet bir durumdayız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Evet, katıldığım bir konu. Gereğinden fazla egoist oluyorlar. Çevremde olan kişilerden görüyorum. Bazıları kendini ilahi bir varlık olarak görüyor. Bu konuda erkeklere hak veriyorum doğrusu.
Helal sana be Türk kızı asıl Türk kızı bu işte bak
Çirkin seksi olmayan sütyenlerini çorapla doldurup veya küçük sutyenle şişiren cahil ve internette gördükleri her akım peşine koşup kendinilerini star gibi hisseden cehalet cinsi.
Çok iyi açıklamissın ya
İyi analizci olduğum söyleniyor etrafımda 😁
onların hepsi evde kalcak hiçbir erkek evlenmicek onlarla
Düşünmeden karar vermeleri dışında sorun yok
vaov
herifin istatistik bilimine kattğı değerlere bakın hele
%80 egoistmiş (meali: %80'i tarafından eziklendim)
%20 lafı yokmuş, tanrı seni kutsasın ne kadar cömert
Yok eziklenmedim ama senin gibi eziklenenleri gördüm o sebeple bu istatistiği yaptım sayın beyinsiz arkadaşım
turkishrock adlı bir nikli ve bu soruyu soran birisi kesinlikle benim beynime laf edemez. sen ezik doğdun ve ezik olarak kalacaksın. anlıyorsun dimi? iyi akşamlar.
Nikli değil nickli beyinsiz arkadaşım daha kendi resmini koymaya cesaretin yok gelmiş burada sınırlı kullanmakta olduğun beyninle yorum yapıyorsun iyi akşamlar senin gibi bir beyinsizi anlayamıyorum hayır
şimdi ben senin profiline bakmadım çünkü resminle ilgilenmiyorum. ayrıca buraya kendi resmimi koymak neyi kanıtlayacak? cidden bu mu mesele? sana ezik dememin sebebi, olayı çok yanlış anlaman. maalesef beni anlamayacak kadar da ıraksın. bana nik dediğim için ingilizce ders vereceksen, bilmiyorum sesli konuşabiliriz ingilizce olarak
Senin gibi bir beyinsize ayıracak vaktim yok maalesef iyi akşamlar
sana iyi akşamlar demeyi öğretebildiğim için gecenin kazananı benim.
iyi akşamlar dilerim
Hiç haz etmiyorum artık okadar itici geliyorlar ki artık
Ruslar daha iyi
Türkiye dışındaki herkes iyi emin ol burada sohbet edemiyorsun biriyle hoşlandığını söyleyemiyorsun konu elinde sonunda para ve mesleğe geliyor yani rezalet bir durumdayız
Aynen dostum
Sinir bozucular..
Bunu söyleyen bir kız vay be şaşırtıcı
Evet doğruya doğru..👍🏻
Helal sanaaa
🙏🏻
Niye yüzde yüz demiyorsun gerçek sayı bu
Egoist olmayan mütevazi ve medeni kişiliğe sahip simartilmamis birazcık bir grup da var kanka
Onlar da pek insan içine çıkmadığı için maalesef tanıma şansımız olmuyor
Aynen dostum
Tamam