Kadın oyuncu denildiğinde nedense aklıma gelen ilk isimler Yeşilçam'ın efsane oyuncuları oluyor. Hepsi birbirinden yetenekli ve güzeller. Günümüz kadın oyuncularının büyük bir kısmı henüz onların düzeyine yetişebilmiş değil. Benim bir erkek olarak en beğendiğim oyuncular Türkan Şoray ve Gülşen Bubikoğlu'dur. Hastasıyım. :) Peki siz, Yeşilçam'ın unutulmaz kadın oyuncularından en başarılı kimi buluyorsunuz? #YeşilçamınMelekleri
Türkan Şoray
Gülşen Bubikoğlu
Hülya Koçyiğit
Filiz Akın
Fatma Girik
Emel Sayın
Diğer (...)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeşilçam'ın unutulmaz kadın oyuncularından en başarılı kimi buluyorsunuz?
Türkan Şoray’dır bence. Daha geçen gün “Dönüş” adlı filmini izledim. Ne muhteşem bir oyunculuktur! Elbette diğer sanatçılarımız da Türkan Şoray gibi tüm güzel övgülere layık.
Örnek insanlarmıydı, hayır.. İnsanlığa faydalı oldular mı, hayır
Başarı kelimesini ucuz insanlarla kirlenmektense görece birşeyler başarmış birilerini koyun bari..
marilyn monroe tarzı obje ve hiç bir işe yaramayan kadınlığın yüz karası şeylerdense...
Gerçek "başarı" kelimesine yakışır dallarda arayın..
Okuyunca görürsünüz saten..
Yeşilçam bir utançtan ibaret bence..
Gerçek olmayan hayatlar, yaşamlar, konuşmalar...
Hepsi klasik fakir-zengin aptal-kurnaz ilişkileri içinde tekrarlı bir yapı..
Koskoca bir insan kitlesini nasıl ahmaklaştırıp yozlaştıran uyutan insanları, "başarı" diye karşımıza çıkartıyosunuz...
Öğretmenlik ne kadar kutsalsa, aptallaştırma ve uyutma sanatıda o kadar rezil bir meslektir...
En iyi aktör arayışındaysanız kitlelerin yönetiminde hak sahibi olmuş kadın/erkek liderlerine bakın veya sahta bilim adamlarına ve din tücarlarına veya halkın maskotlarına...
Türkan şoray bir tanedir beni de çok benzetirler küçüklüğümden beri türkan şoraya onun kadar güzel olmasak da kara kaşlı kara gözlü simsiyah saçlı bu güzel kadına benzemek benim için onurdur gelmiş geçmiş en yetenekli ve güzel kadınlardandır kimse eline su dökemez
En İyi Cevaplar