Kızlar Bir Adım Öne 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'ne özel en başarılı kadın tiyatro oyuncusu hangisi? (Sayfa 2) a ksBence Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'ne özel en başarılı kadın tiyatro oyuncusu hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
mrpodda Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl Demet AKBAĞ tartışmasız. 3 1 Yorumla sevimsizayı +1 yıl 👏👏👏👏👏 Yorumla
thoraxhipnoterapi Takip Et Xper 5 Yaş: 57 , eic 60% +1 yıl başarılıyla güzeli karıştıran ne çok insan var. 2 0 Yorumla
Emreedelisi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Demet Akbağ tabii ki, görseldekilerin hiçbiri 1 0 Yorumla
_Kızılımsı Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 52% +1 yıl zekâsına ekmek bandığım, demet elbette. 1 0 Yorumla
dertortagi21 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 51% +1 yıl Hepsini seviyorum ama oyum Demet Evgar'a :) 1 0 Yorumla
Nəməsis Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Bunlar içinde en iyisi Demet Evgar bence 🤔 1 0 Yorumla
Minel-Ask Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 60% +1 yıl Zerrin Tekindor. Ama Demet Evgar ada bayılırım.😊 1 0 Yorumla
Patiencedare Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Role bürünüp hissettirdiğini düşünüyorum 0 0 Yorumla
İmpossiblefacts Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl İstediğim kadın tiyatro oyuncusu yok 0 0 Yorumla
Sweetsurfer1985 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 315 cevap paylaştı. Âdile Naşit der ve susarım. Ötesi yok çünkü. 0 0 Yorumla
belaligicikponcikk67 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl tugba unsall en sevdigim basarilin oyuncu 0 0 Yorumla
aturan123 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Fazla TV izlemiyorum oyum hepsine gelsin 0 0 Yorumla
çamgülü Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ben çocukluğumdan beri Demet Akbağa bayılırım. 0 1 Yorumla çamgülü +1 yıl Seçenekler arasındaysa B diyorum. Yorumla
basküler1 Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Keşke doğru düzgün seçenekler verseydiniz. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tuba Ünsal Demet Evgar derim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
Demet AKBAĞ tartışmasız.
👏👏👏👏👏
başarılıyla güzeli karıştıran ne çok insan var.
Ne varsa eskilerde var demet Akbağ
Demet Akbağ tabii ki, görseldekilerin hiçbiri
Kesinlikle, Zerrin Tekindor.
zekâsına ekmek bandığım, demet elbette.
Hepsini seviyorum ama oyum Demet Evgar'a :)
Bunlar içinde en iyisi Demet Evgar bence 🤔
Demet evgar her rolün kadını 💪🏼💪🏼
Zerrin Tekindor. Ama Demet Evgar ada bayılırım.😊
Eskilere bakılırsa hiç biri
Demet evgar. Her rolün hakkını veriyo
Role bürünüp hissettirdiğini düşünüyorum
Ben Gonca vuslateri der susarim
İstediğim kadın tiyatro oyuncusu yok
yanlislikla sectim😅😅
Tuba Ünsal hariç hepsi. :D
Demet Evgar bayılıyorum ya
bunlardan demet evgarı seçerim
Âdile Naşit der ve susarım. Ötesi yok çünkü.
Güzelliğe göre mi seçim
tugba unsall en sevdigim basarilin oyuncu
çok iyi rol yapıyor demet evgar
Demet Evgar der tek geçerim
Demet evgar iyi oyuncu.
olgun ve guzel Zerrin Tekindor
Kesinlikle Demet Evgar
Demet Evgar
*Gecen bol olsun.*
Fazla TV izlemiyorum oyum hepsine gelsin
Ben çocukluğumdan beri Demet Akbağa bayılırım.
Seçenekler arasındaysa B diyorum.
Demet Evgar diyorum 👍👍
Gülse birsel e ne oldu...
Demet Evgar'a verdim oyumu
Bence en bebişi gonca
Demet evgara hiç ısınamadim
Bunlar içinde Tuba Ünsal.
Zerrin hanimcimi b baska severim
Keşke doğru düzgün seçenekler verseydiniz.
kadından tiyatrocu mu olur öküz
Her sanatçı kendince iyidir
Tiyatronun zevki bambaşkadır.
Hepsi birbirinden basarili.
Demet evgar Şahane bir kadın yaa 💟
bence demet evgar hayraniyım onun
Tuğba hariç diyerleri
Demet Evgar bayiliyorum bu kadina
Ya demet evgar hastasiyim
Kesinlikle Demet Evgar.
her rolu hakkı ile yapıyor. demet evgar
demet evgar güzel sanatçı
Bence Zerrin Tekindor..
daha sexy ve masum ve guzel ve ve ve
Gonca Vuslateri ve Demet Evgar
Tuba ünsal bir tanedir ya
Demet evgarin ustune oyuncu tanimam :)
Tuba Ünsal Demet Evgar derim.
Demet akbag olmadi laızm.
Karar veremedim hepsi de çok başarılı.
Tiyatro sevmem. Saçma geliyor. Ama zerrin diyorum.
kendi tiyatrosunu kuran Tuba Ünsal