karar doğru
karar doğru değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ülkemizde hemen hemen her alanda hep intihal var, üretkenlik yok. Dinleyenlerine saygım var, ancak böyle rezil sanatçıların ödül alması, gündemde kalması beni harbi üzüyor be! Vay be eskiden sanatçılar tertipliydi, konuşmasını iyi bilirlerdi, oturmasını kalkmasını bilirlerdi yahu. Bakınız en güzel örnek Zeki Müren! Özel hayatı, arzuları her ne kadar uygun görmediğim bazı davranışları olsa da yargılamaya da hakkım yok ayrıca ama tam bir beyefendiydi. Sanata saygısı vardı. Üslubuna hayrandım. Gibi gibi... Derici'nin ödülü almaya gittiği an yaptığı yavşaklık zaten ayrı bir durum. Ahh ahhhh
Belki de uzun zamandır işin içine torpil karışmamış alın teriyle alınmış en doğru karar. İrem gerek sesiyle, gerek üslubuyla, gerek beste yeteneğiyle ortaya olup olabilecek en güzel şarkıları koyuyor. Günümüzde kendi eserlerini kendi yapabilen ender sanatçılardan. Pek ala destekçileri bestecileri güftecileri yapımcıları desteğini çektiği anda aleyna tilki bir anda piyasadan yok olur. Oysa İrem sahip olduğu yeteneğiyle daha uzun yıllar müzik piyasasındaki yerini koruyacak bu kesin.
Hande Yener ve Demet Akalın gibi sanatçılar zaten pop müzikseverler için uzun zamandan beri varolan sanatçılar. Ama İrem Derici diğerlerine göre daha yeni ve gerçekten büyük çıkışlar yaptı ve çok dinlenenlerden oldu. Bu yüzden bu ödül ona verilmiş olabilir.
Cevap
6Cevap
normalde pop dinlemem de yılda bir kez dinlersem aklıma ilk hande yener gelir
Kadın bile ödülü yakıştıramamış kendine. Şu duruşa bakışa bak.
sence bu ödül kime yakışırdı
Bilmem. İlgilenmiyorum
Torpilli o
aslında hak eden sence kimdi
Sıla
Popçumuz olmadığı için meydan bunlara kalıyor.
karar doğru
bu kadını hiç sevmem ultra şımarık bir insan
Tartışılır.
Demet'e verilmeliydi

En İyi Cevaplar