Kızıl Nehirler kitabını yaklaşık üç gün içinde bitirmiştim. O 400 küsur sayfa nasıl başladı nasıl bitti ben bile anlamadım. Son sayfayı da okuduktan sonra kapağı kapatmamla birlikte bir gülümseme oluştu. Ama gelin görün ki, filmini izlediğimde zerre kadar zevk alamadım. Olmadı, olmuyor yani... Bence bir kitap bir film olacaksa bunu yazarın kendisi yapmalı.
Kitabını okumak daha güzel çünkü karakterleri mekanları kafamda kuruyorum ona göre hayal ediyorum. Ama bazen okuduğum kitaplar bitince o kadar boşlukta kalıyorum ki keşke diyorum bu kitabın filmini yapsalar.
Kitabını okumak daha iyi hocam :) Tüm kahramanları yer, zaman, mekan, hikaye örgüsü, konusu, teması içinde hayallerinde gerçekleştirip yaşıyorsun daha farklı bir tadı var :)
Filmini izledikten sonra kitabını okumak daha güzel geliyor. Filmde senaryo değişiyor ve kitabı okurken olayları daha güzel hayal edebiliyorum karakterleri ve olayları.
Kitap okumam sıkılırım. Ders kitaplarına zor çalıştım ömrümden ömür gitti resmen. Uçak motorları dersi özellikle Allahım. En iyisi izlemek derim. Birlikte izlemek ama😊
Kitabin sayfalarinda kayboluyorum bu cok güzel ayni zamanda oldukca etkileyici yepyeni dünyalar kesfediyorum "Bir kitap actıgımda bir ruh uykudan uyanir"
Okumak.. okurken kendi hayal dünyam da bir karakter oturur yüzünü bile ben çizmiş olurum beynimde ama ekrana yansıyan beni yanıltır bu böyle değildi ama ya derim
En İyi Cevaplar