Doğru yaptığımı düşünüyorum ama neden olmuyor neden beceremiyorum?

Merhabalar kolay gelsin bişi sorucam bu gitarda parmak ant. icin ne yapmak gerekiyor acaba. önce parmakları koyup kaldırmak mı , yoksa başka tekniklerde mi uygulanıyor.. bir kitapta bu teknikten bahsetmiş doğan ışık kitabında yazıyor ama ben tam olarak anlayamadım algılayamadım yardımcı olursanız anlatırsanız sevinirim sevgiler tşkler
Güncellemeler
+1 yıl
klasik gitar
Güncellemeler
+1 yıl
açıklama yapayım hemen o size yazmış olduğum gitar tekniği kitabı var ya onu çözdüm biraz daha dikkatli okuyunca anladım kitaptaki ilk alıştırma me den mi ye kadar yapılan parmak alıştırması diğer ikisi ise mi den la ya la dan re ye yapılan parmak alış. çözdüm uğraşıyorum bişi daha var 3 gün önce üzerimixde oturan bir komşumun akrabası vefet etti o yüzden gitarı elime alamıyorum ama nota çalısıyorum ilgili majör minörlere kadar geldim çalışırken hakikaten çok kolaymış şimdi de kendime kızıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
gitar konusunda , yeni bir soru ile karşınızdayım... sorayım mutlu olayım yoksa mutsuz olacağım... çünki beceremiyorum. intternette youtube'da gümüş akor kanalında bir parmak ant keşfettim daha doğrusu gördüm soracağım 4 kez akorlar arası geçiş yapacağım beceremedim ( soru şu : A E majöre E majörden A minöre geçmek istiyorum ama beceremedim ant şu A minorden E majörden ve de tam tersi olacak şekilde çalınacak 4 kez anlamadığım nokta)
Güncellemeler
+1 yıl
intte selim ışık videolarını seyrediyordum ve yine yapamadığımı farkeyttim. videonun 5 bölümündeyimboş akor basılacak ve sağ elle aternate pcking kullanarak başlangıç egzersizleri yapmaya uğraşıyorum. ama beceremiyorum hem solak olduğum için hemde birini yapsam diğerini yapamıyorum nasıl olacak bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
alternate picking daha sonraya perdeye basıcaksın ama ben beceremedim nasıl yapıcam şimdiden tşkler sağ ile yaptığımı solla solla ile yaptığımı sağ ile yapamıyorum kafam karışıyor.. yardım edin... help me !!!
Doğru yaptığımı düşünüyorum ama neden olmuyor neden beceremiyorum?