Ben bu konuda hakli oldugumu dusunuyorum ne yapacagimi bilmiyorum?

Evleneli 1 yil oldu evlenmeden önce İstanbul'da oturuyordum evlendikten sonra kendisi polis oldugu icin Ankara 'ya geçtik aileside orada oturuyor bir kac ay ailesiyle oturdum kendim istemistim ama pek iyi insanlar olmadiklari için eşiminde istegiyle farkli bir semte tasindik 1 hafta önce eşim beni yemeğe çikardi ve önemli birsey konusmak istedigini söyledi ailesinin balik restoranti var kendisi istifa edip kendi isinin başina geçmek istedigini söyledi bende buna pek sicak bakmadigi guzel bir mesleginin oldugunu ve emekli olana kadar meslegine devam etmesini emekli olduktan sonra kendi isinin basina gecebilecegini soyledim cunku biliyorum ailesiyle anlasamazlar aileyle ayni yerde calisilmaz bir pürüzlük çıkar tamam meslegininde zorlugu var yeni evli oldugumuz halde cok sikintilar cektim ama yinede ayrilmasini istemiyorum neyse bir hafta boyunca dile getirip durdu bende en son sinirlenip eger boyle birsey yaparsan boşaniriz sen yoluna ben yoluma eywallahim yoksana sonra ailenle oturup ne yaparsan yaparsin dedim konuyu kapatti ama bana cok kirildi
Ben bu konuda hakli oldugumu dusunuyorum ne yapacagimi bilmiyorum?