Yunanca öğrenmek istiyorum. Balkanlara ilgim var, Yunanistanla benzer yönlerimiz var, çok güzel bir ülke ve Modern Yunancayı öğrenirsem Klasik Yunanca'nın bir kısmını halletmiş olurum diye düşündüm. Antik Yunanistan var bir de, öyle çok merakım olmasa da. Sırf o güzel müzikleri dansları için, sirtaki oynamak için bile öğrenebilirim. Filmlerinin de heveslenmemde etkisi var.
1. Sorum, Modern Yunanca ile Klasik Yunanca arasındaki benzerlik ne kadar? Gerçekten bir taşla iki kuş vurmuş olur muyum? Yunanlar Klasik Yunancayı ne kadar anlayabiliyorlar?
2.'si nereden öğrenebilirim? Kurs yok, kitap yok. İngilizcem fena değildir
3.'sü ise öğrenmeye değer mi? 10 milyon insanın konuştuğu bu kadar zor bir dil yerine, kendileriyle daha çok iletişim halinde olduğumuz ve daha çok insanın konuştuğu Almanca, İspanyolca gibi dilleri öğrenmem daha mı mantıklı olur? Sizce öğrenmeli mi?
Sizin öğrenmeye heves ettiğiniz diller hangileri? Öğrenmeyi düşünüyor musunuz ya da öğreniyor musunuz? Paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkürler! 😊
1. Sorum, Modern Yunanca ile Klasik Yunanca arasındaki benzerlik ne kadar? Gerçekten bir taşla iki kuş vurmuş olur muyum? Yunanlar Klasik Yunancayı ne kadar anlayabiliyorlar?
2.'si nereden öğrenebilirim? Kurs yok, kitap yok. İngilizcem fena değildir
3.'sü ise öğrenmeye değer mi? 10 milyon insanın konuştuğu bu kadar zor bir dil yerine, kendileriyle daha çok iletişim halinde olduğumuz ve daha çok insanın konuştuğu Almanca, İspanyolca gibi dilleri öğrenmem daha mı mantıklı olur? Sizce öğrenmeli mi?
Sizin öğrenmeye heves ettiğiniz diller hangileri? Öğrenmeyi düşünüyor musunuz ya da öğreniyor musunuz? Paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkürler! 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer