Miletin ne dil öğreneceğine şaşırıyor. Bu aralar çok görüyorum yok korece, yok böyle yok şöyle ama daha ingilizceyi öğrenemiyor. Ne oluyor ya?
Peki siz ne dil öğrenmek istiyorsunuz?
Miletin ne dil öğreneceğine şaşırıyor. Bu aralar çok görüyorum yok korece, yok böyle yok şöyle ama daha ingilizceyi öğrenemiyor. Ne oluyor ya?
Peki siz ne dil öğrenmek istiyorsunuz?
c1 ingilizcem ve b1 ispanyolcam var. İspanyolcayı tamamen sevdiğim ve gelecekte yaşamımda işime yarayacağını düşündüğüm için öğrendim.
ingilizce üzerinden Çince öğrenmeye çalışıyorum korkunç iyi para kazandırıyor Mandarin ama olmuyo beceremiyorum
Cevap
12Cevap
İngilizce ve rusça
İngilizcemi geliştirsem iyi olur. Bazen gerekli durumlar oluyor. Derdimi anlayabiliyorum da anlamakta zorlanıyorum.
Çalışınca oluyor
Kesinlikle öyle her şey için geçerli 😇
İngilizce biliyorum biraz Fransızcam var şimdi gereklilik için Almanca öğreniyorum
Ama kesinlikle en kolay ve hoşuma giden Fransızca ✨
Ben sana yardım ederim Fransızca konusunda.
Fransızca ama çok zor ya bide inglizce öğrendikten sonra öğrenmeye çalışınca daha da zor oluyor bilmem kaç tane zaman kaç tane istisna var
Başladın mı öğrenmeye?
şu an ingilizce kursuna gidiyorum zaten. Ama Fransızca'da öğrenmek isterim.
İnşallah yaparsın
İngilizce, Rusca, Çince, İspanyolca iyi para getiriyor.
İngilizce ve Fransızca biliyorum. Arapça ve İspanyolca öğrenmek isterdim.
Kurtce çünkü çok Kürt kızıyla yatıyorum anlamam lazım
Ne alaka şimdi. Yatmak için dil mi lazım?
Hali hazırda İngilizce için çalışıyor ve İngilizce'yi öğrenmek istiyorum ve dediğin durumuda anlıyorum. Benim kardeşimde daha İngilizce'yi halletmeden Rusca'ya zıpladı. 😁🤣
İngilizce
Rusça
Arapça
Fransızca ve ispanyolca/italyanca
Arapça yi anadilim gibi kullanabilmek isterdim
ugandaca
Ugandaca ne alaka?
Almsnca, Çince ve Japonca
Hmm
Kürtçe ve ispanyolca
Kürtçe neden
Seviyorum