Benim arapça hep ogrenmek istemişimdir bazen keske arap ulkerinde dogsaydim diyorum😂

Bir aralar benim de Arapçaydı, sekiz yıldır bayağı haşir nesiriz. Öğrenmek isterseniz belki size yardımcı olabileceğim bir nokta olur. Şu an öğrenmeyi en çok istediğim dil İspanyolca. Tabi bunun yanında Almanca, Farsça ve İngilizcemi de geliştirmek isterdim..
Farsça en ilgimi çeken dil sanırım. Çok edebi ve derin. Bir gün öğrenip Mesneviyi ve Farsça şiirleri bizzat kendi dilinden okumak isterim.
İkinci olarak Arapça. Biraz külfetli, ama bir o kadar zevkli ve zengin bir dil. Temel seviyede eğitimini aldım, devamını getirmeyi planlıyorum.
Haricinde bir çok dil var, Almanca ve Fransızca mesela teleffuzları kulağıma hoş geliyor. Ama bu ikisi kadar ilgilmi cezbeden bir dil yok.
Arapça sandığınız kadar zor değil, biraz çaba sonucu gayet öğrenilebilir.
Japoncayı ana dilim gibi konuşmak isterdim. Çok merakım var, ilerleyen zamanlarda onu da sökmeyi düşünüyorum..
Bonjour!
Şu an Fransızca öğreniyorum. Ingilizceden sonra heves sardığım bir dil. İlerleme kaydediyorum diyelim. Biraz yavaş gidiyorum ama olsun, sağlam gidiyorumdur 🥲. İngilizce kadar kolay olmadığı kesin. ❤
Cevap
13Cevap
Arapca ögrenmek isterdim bende ama cok zor bi dil ya kuran da bazı harflerde söylemekde zorlaniyom 🤦🏽♀️ Tahm iyi diyemiyom
Öyle 😶
arapça çok komik bir dil her şeyi çok uzatarak anlatıyolar. bir kelimenin yanlış telaffuzu konuyu bambaşka yerlere götürebiliyor :D
Selamlar,
En çok İspanyolca öğrenmek isterdim çünkü neredeyse en çok konuşulan diller arasında ayrıca konuşulması da kulağa çok hoş geliyor
İspanyolca tabii ki hem çok konuşulan bir dil hem de fonetik.
Fransızca ve ispanyolca. Keşke su gibi konuşabilseydim dediğim de çince :)
Arapça olabilirdi ama Almanca ya da İtalyanca da çok iyi olurdu. Arapça iyi dil de çevresi kötü. :(
Almanca öğrenmek isterdim.
Rusça öğrenmek istiyorum, biraz başladım da.
Hepsi
Rusça İspanyolca Japonca çince
ispanyolca, tutkulu bir dil.
Rusça ve Japonca olabilir.
İspanyolca hep yarıda bırakıyorum ama
Türkçe :D
Sana da öğreteyim ayıpsın. Türkçe diye yazılır mesela değil mi de ki soru edatını ayırırsın öğrenmek doğrusu. cok değil çok mesela misin yine ayrılır.
Ben biliyorum zaten çoğunu
Saati 120 lira
ben italyanca öğrenmek isterdim
İspanyolca ve Rusça
İspanyolca
Kore
ispanyolca
Fransızcaya başladım
Elfçe
Fransız dili
ben french kiss iyi biliyorum , bu sayılır mı?
Allah sahibine bağışlasın
kimi , fransızı mı? seni mi?
Seniii benide
at mıyız lan biz sahibimiz oluyo?
Haklısın
bi mukabele !
sen bir birey
ben bir birey
oda bir bey...
Yunanca
Fransızca
İtalyanca