Tamam abi, belki başka sebebi vardır diye mesela sadece dili seviyosundur diye meraktan öyle :) Ben arapçayı severim harflerini falan. Her neyse. Öğrenirsin umarım)
@efkarlikiz19 Dünyanın en zengin dili Arapçadır.. Ama bu bir sebep değil benim için.. Ayrıca müslümanlar arasında ortak dildir.. Ah bilsek bunun kıymetini de İngilizce yerine Arapça'yı dünya ortak dili yapsak..
okulda iki sene ispanyolca dersi aldım ama dersi hep kaytardım, şimdi keşke kaytarmasaydım diyorum mesela
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence İngilizce çünkü Türk halkı olarak İngilizceye çok aşinayız gerçi Suriyeliler yüzünden arapçaya da aşinalığımız arttı ama genelde İngilizce diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İngilizce ve rusça
İngilizce ya.. Arapçaya bi ara cok merak saldim onun için suriylei komşu yaptım. O cepte
Sira İngiliz komşuda jsjs
İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Rusça inşAllah bir gün hepsini öğreneceğim ve ana dilim gibi bileceğim 🤲🤲
Rusça. Ufaktan başladım ama ilerlemeye fırsat bulamadım. Okul sağ olsun..
Arapça öğrenememek en büyük pişmanlığımdır..
#Vesselam
Neden arapça abi
@efkarlikiz19 müslüman olduğum için? Kur'an'ı tekten okuyup anlayabilmek icin. Kabeye, umreye gittiğimde diğer müslüman kardeşlerimle rahatça konuşabilmek için..
Tamam abi, belki başka sebebi vardır diye mesela sadece dili seviyosundur diye meraktan öyle :)
Ben arapçayı severim harflerini falan. Her neyse. Öğrenirsin umarım)
@efkarlikiz19 Dünyanın en zengin dili Arapçadır.. Ama bu bir sebep değil benim için..
Ayrıca müslümanlar arasında ortak dildir.. Ah bilsek bunun kıymetini de İngilizce yerine Arapça'yı dünya ortak dili yapsak..
Japonca cunku animeleri çok güzel ve anlayarak izlemek isterdim
İspanyolca yok ama burada, şıklarda olmasada olur mu?
İspanyolca bende öğreniyorum ankette koydum var ahshs
Ben kör ben manyak😁 bı yandan oyun oynuyorum okumamışım bile pardon🙈
İngilizce meslek alanımızı genişletiyor. Umarım yakın zamanda öğrenmeye başlayacağım
okulda iki sene ispanyolca dersi aldım ama dersi hep kaytardım, şimdi keşke kaytarmasaydım diyorum mesela
Bence İngilizce çünkü Türk halkı olarak İngilizceye çok aşinayız gerçi Suriyeliler yüzünden arapçaya da aşinalığımız arttı ama genelde İngilizce diye düşünüyorum
Almanca , ispanyolca ve portekizce olabilir.
Arapça en çok öğrenmek istediğim dil
Portekizçe öğrenmek isterdim
İngilizce iyi başlangıçtır🍀🗝️
Arapçayı ileri seviye de anlamak isterdim
İspanyolca da fena dil değil
Rusça ve Almanca işim gereği öğreniyorum yavaştan
İspanyolca 🤩 keşke ogrenebilsem
İspanyolca
Rusça
İngilizce
Rusça
Rusca ve İtalyanca