meb onaylı bilgisayar sertifikası nerden nasıl alınır ?
ücreti nekadar ?
ücreti nekadar ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benden sana bır sır bu sertıfıkayı ucretsız alıp ustune parada kazanabılırsın...
işkura gıt kaydol,sonrada netden arastır bulundugun ıldekı ıskur kurslarını,ıllakı bılgısayar programcılık falan vardır,gıt kaydol,gıttıgın gun basınaa 15 lıra harclık al,bu ıyılıgı baban yapmaz:)
kesın ve netdır,uydurma veya kulaktan dolma bılgıler degıldır...
Nasıl oluyor bu iş nasıl yapacağım
halk eğitim merkezlerine git ya da özel meb onaylı kurslarda var büyük şehirde yaşıyorsan imkanlar çok halk eğitim merkezleri her yerde var bir iki ay git alırsın sadece blge almak istiyorsan birşeyler öğrenmesemde olur diyorsan hocayla konuşursun derslere girmeden de alırsın
Meb onayli devletten nasil cocuk gelisimi sertifikasini ucretsiz alabilirim kalkmis dediler
halk eğitim merkezlerinden..ya da mesleki eğitim merkezi diye geçen yerlerden ücretsiz alabilsin ..
Cevap
10Cevap
MEB Onaylı Bilgisayar Sertifikasını İlçenize Veya İlinize Baglı Halk Egitim Merkezlerinden Yada İşkur Merkezlerinden Kayıt Olarak Alabilirsiniz Tabi Kurslara Gderek
İşkurun Verdigi Bilgisayar Sertifikaları Milli Egitim Bakanlıgı Onaylı Tabikide Bende İzmir İşkurdan Aldım Sertifikamı Günlükte 20.00 Tl De Yol Parası Adı Altında Ay Sonu 600.00 TL Aldım
Bende yeni kayit oldum HEMBA dan online derslere giriyorum 1 ayın sonunda e devletine düşüyor belge
Hocam artık evinden online kurslara katılarak ta meb onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası alabiliyorsun. Buraya bir göz at istersen
Bir de şuna bakabilirsin
Peki cocuk gelisimi sertifikasi war mi online uzerinden
Nasıl alıyoruz kurs adı bırakabilirmissiniz
400-500 TL civarında galiba bilgisayar kursları. kurs sonunda sınava gireceksin.
Halk eğitim merkezinden alabilirsin çirkin yeni dönem başlar kayit zamanini kaçirma
Ama orda çok güzel yaziyor :D
Güzel yazdigi için cirkin dedim :D benim dememle cirkin olurmu :D
en güzeli bir halk eğitim merkezine kaydol ordan alman daha rahat ve uygun olur
Halk eqitimde cocuk gelisimi war mi hen sordum kalkmis dediler nrrden ucretsiz alabilirn
Üniversite okuyorum iş kura üye olmakta herhangi bir sıkıntııs olur mu birde bu derslere hangi gün ler gidiliyor bilgi verir misiniz?
üniversitede görülen bilgisayar dersi kpss deki meb onaylı bilgisayar sertifikasının yerine geçer mi
Ben lise son sınıftayım bende bu kursa katılabilirmiyim?
halk eğitim merkezlerinden alabilirsiniz heralde.
halk eğitim merkezlerinden