Bu şekilde tanıdıklarınız var mı? Biraz umutlanmaya ihtiyacım var.
Cevabın nedir?
ben 22 yaşında atandım devrem var 35 yaşında.yani neden geç olsun ki, memur olmasan farklı bir yerde çalışcaksın. ikisinde de çalışacaksın, yaşın önemi yok. ayrıca tavsiye ederim.:)
17 Yorumla
Soran+1 yılBen özelde çalıştım, ayrıldım bu aralar. Mühendis olarak atanacağım. 2014'e hazırlanacağım.
Soran+1 yılSağolasın, Özelde yaptıkça üstüne iş yıkıyorlar. Ben mühendis olarak başladım, bir buçuk ayda işletme müdürlüğü ve kendi işimi birden verdiler, açıkçası çok ağır geldi ikisi birden. Altından kalkamadım, üstelik maaş olarak da azdı.
Soran+1 yıl1200 tl. Kurumlarda öyle. Ben de bu sene o yüzden dişimi sıkacağım. Dershaneye yazıldım, Atanacağıma eminim ben, ama geç mi olur beni o tedirgin ediyor. Hiç olmasa düz memurluk yazacagım. Bakalım kader hangi şehre atacak...Bilmiyorum.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılyoo geç değil öyle düşünme,artık çoğu kişi ancak o yaşlarda atanıyor.
10 Yorumla
ben 26 ımda olmuştum, o yüzden çok da geç sayılmaz, 32 sinde olanı da biliyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi 26'yım. Atandığımda 27 olurum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen 28 yaşımda memur oldum mesai arkadaşım 35 yaşında memur oldu :)
115 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Çok güzel bir örnek. Umut verici. Nedir konumun? Bir de aldığın maaş? Gizlenerek cevap verebilirsin.
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşımda okulu bitirdim 5 sene memur olmak için uğraştım şimdi adliyede katibim... maaşı sorma boşver ama özel sektörden iyidir emin ol..kpss den 76 almıştım...
Soran+1 yılBen de kısa kısa mesleğimle ilgili çalıştım, ama özelde çalışmak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılyine bir arkadaşım 33 yaşında açık öğretim lisesini bitirdi kpss kursuna gtti 82 puan aldı şimdi bir üniversiteye atandı.. hiç bir şey geç değil ve geç değil hiç bir şey için hayat :)
Soran+1 yılIşık oldun...Saol. :)
Cevap sahibi+1 yılHemen bir kpss kursuna git .. bilgisayar sertifikası al adliyelere 5000 Tane zabıt katibi alınıcak yetiş o sınavlara :) ha bu arada 3 dakikada en az 90 kelime yazman lazım akşama kadar nettesin başarırsın bunu da zati :)
Soran+1 yılMaaş ne kadar katiplerin? Cidden merak ettim. Gizlenebilirsin.
Cevap sahibi+1 yıl1950 iyimi ?
Soran+1 yılElbette. Özelde 6 yıl çalışsam o parayı bile alamıyorum ben o tecrübeyle. İneklemek lazım bu sene.
Cevap sahibi+1 yıl
whaler_07 hotma...skypem ekle ordan sana ne yapman gerektiğini anlatayım yanlış anlama
Soran+1 yılEkleme yapmıyorum. Bilgilendirirsen sevinirim beni ama.
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin abisiii yolun açık olsun Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılSağolasın.
Cevap sahibi+1 yılAllah emeğini yağlı etsin derler bizim orda :) dualarım seninle kardeşş
Soran+1 yıl:))) Amin, inşallah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Kesinlikle geç bir yaş değil memurluk için uygun. 27 yaş nedirki, Çoğu insan o yaşta evleniyor. Bu yaşta memurluğa başlamış ve daha başarılı olmuş tanıdıklarım var.
20 Yorumlayok degıl 27 cok gec bır yas sayılmaz ama memurlukta cok monoton nan hayatta cekemem
111 Yorumla
Soran+1 yılSen çekme zaten.
Soran+1 yılİyi.
Soran+1 yılİçimden gelen yaştayım, ondandır.
Soran+1 yılCilve?
Soran+1 yıl:))) Esen kal annem.
28 yaşında 3.200 maaşla işkurda giriş yaptı tanıdığım bir bayan arkadaş al sana umut adım gibi umut saçtım yine :)
10 Yorumlabence umutlanmalısın umut etki istediğin gelsin yeterki iste istemekten korkma delice iste hiçr bir şey engel değildir :) yaş falan iş miş bahane yoksa :)
10 Yorumlayoo niye geç olsun ki kpssyi kazanacağına güveniyorsan tamamdır yani
10 Yorumla
+1 yılhayır değil memurlukta yaş sınırı kalkmıştı en son hatırladığım
10 Yorumla
+1 yılYoo bence değildir 27 yaş hiç birşey için geç değildir
10 Yorumlayas sınırı kalktı sanırım. eskiden 35 di zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaş sınırı kalktı da ben sosyal açıdan diyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılmesai arkadaşlarım devrelerim 30-32 yaşındalar ama ben 21de girdim ::9
10 YorumlaHayır neden geç olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılGeç gibi geliyor. Ne bileyim.
+1 yıleniştem 30 yaşında memur oldu
10 Yorumla
+1 yılhiçbirşey için geç değildir
10 Yorumlageç değil
10 Yorumla32 olan bile var.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri