Bir bayan arkadaşın ahmet kayanın müziğine yazdığı yorum.
"ben türküm AMA ahmet kaya severim, ben türkmenistanlıyım AMA türk kürt kardestir vs." artık bu AMA larla dolu cümleleri bir kenara bırakalım be kardeşim. Bölündük parsel parsel olduk yetmedi mi? Anadan alevi babadan sünni bir kız olarak söylüyorum sen ben diye bişey yok türk kürt diye bişey yok. alevi sünni diye bişeyde yok. İNSAN diye bişey var.
Ahmet kaya halk önünde böyle konuşur ama Fransa'ya kaçtığında Türklere demedik küfür bırakmaz. Apoyu özledik diye naralar atar. Bunu bile bile de sizin neden sevmiyorsunuz diye sormanız da çok saçma 😂😂
12
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ahmet kayayi niye sevmiyorsunuz diye sormadik zaten. :)
Neden terörist gözüyle bakıyorsunuz diyorsun ben de nedenini söylüyorum teröristi de kimse sevmez. Söyleyen cümleyi dolaylı yoldan anlama kapasiten yoksa o senin sorunun 😂😂😂
Ahmet Kaya, Almanya konserinde söyledikleri ortada gayet de faşisizan bir şahsiyetti. " Kürdüm sonuna kadar kürdüm sonuna kadar vallahi ben Apo'yu özledim " diye devam eden şarkıyı yazmış ve söylemiş olması faşist olduğunu kanıtlar niteliktedir. Türkleri Sevmez 90'lı yılların siyaseti ona Türkleri sevdirmiş hatta 10 Kasım anma töreninde uselen katılmış birisidir. Bunları yeni nesil bilmez, bu tarz görsellerle algı yaparlar.
Ön yargilarindan ve kisiyi tam olarak tanimadiklarindan ve sana birsey diyeyim mi adami öyle goruyorlar ama sarkilarini senden benden daha cok dinliyorlar Cunku onlarda biliyorki adamin her sarkisinda baska bir anlam var
Ahmet kaya'nin sesi guzel de ben dinleyemem sahsen, evet benim için sanatçinin yansittigi imaj çok onemlidir, irkçi degilim kurtçe sarkilar dinleyebilirim ancakkk teroristleri savunan ve "apo'yu ozledik" diyen birisini dinleyemem, kisiligime ters!!
Irkcılık kadar s. lakca bir dsunce yok. bir insana milleti için kin ya da sevgi beslenirmi yahu. Sen onu gec bizim millet köylüden akrabaya kadar her yerde adam ayırmayı kayırmsyı coook sever.
Ahmet Kayayı bende dinlerim. Ama şahsiyet olarak sevmem (zaten ölmüş). Sebebide Almanya konserinde bağıra bağıra "Vallahi Apoyu Özledik" demesidir. Ama sanatçı olarak şarkılarının bazılarını severim dinlerim
En İyi Cevaplar