Arkasında Apo olan fotosu
Apo ve PKK’yı öven konuşmaları hala bu adamımı savunuyorsunuz

Arkasında Apo olan fotosu
Apo ve PKK’yı öven konuşmaları hala bu adamımı savunuyorsunuz
Hdp dışardan destek verecek ama akp-mhp şeriatla ymnetilen kürdistan kurma amacı güden bölücü terör örgütü hizbullahın siyasi uzantısı hüda-par la ittifak halinde. Ayrıca madem Hdp terörist o halde yasama-yürütme ve yargı gücü elinde oyuncak gibi olan reisiniz neden Hdp yi kapattırmadı? ve ayrıca bunlar ne?

Bunları atma amacın ne Akp’nin ne bok olduğunu biliyoruz Chp’de aynı hiçbir fark yok bizde onun için Muharrem ince diyoruz birde beni Akp’li gibi itam edip karşı görüş koymuşsun biz herşeyi biliyoruz ama bunu erdoğanın yapıp Kılıçdaroğlu’nun yapmasıda onu haklı göstermez bir hata ikinci hata ile kapatılamaz aklı olan Muharrem inceye verir
ha akp ha akp nin yan sanayi olan muharrem, ne farkı var ki?
Toplu iğne başı kadar bile beyni olan muharreme asla oy vermez
akp şu anda görüşse yine akpyi destekleyeceksiniz dürüst olun akp milletvekilleri neler neler dedi peki neden akp ye oy veriyorsun bayrakla dalgada geçtiler
Muharrem inceye vericem
Kemal Kılıçdaroğlu arkasından iş çevirmeseydı kazanacaktı
kendine hayrı olmayan adamda ne beklenir kendisine hayrı var mı çok cahilsin diyelim chp ya da 6 lı masa hdpye sırtını döndü kazanabilir mi hayır kazanamaz evet çok oy alır ama akpyi yenecek kadar değil İstanbul Ankara seçimlerini hdp oyları sayesinde kazandılar diyelim hdp seçmeni oy vermese idi halen İstanbul Ankara akplinin elindeydi
Cevap
3Cevap
Bitirin o zaman PKK'yı? Elin armut mu topluyor silah alalım git vur..
Siz PKK biterse oy alamayız diyen tiplersiniz. Ermenistan'ı TR Azerbeycan birlesip 2 günde yendi ama 30 senedir PKK bitmedi... canım sanıyorsunuz insanları..
Ben Muharrem inceye vericem sorun yok
Daha yeni eline Helikopter geçmiş bi örgüt nesini yenemiyoruz anlatsana bana bi !! Yazık değil mi şehitlere iblislerin oyunları için can veriyorlar.. O da aynı cacık
Chp genel merkezinde
Ney
Akp’de PKK’ya senelerce kucak açtı Erdoğan hatt daha ötesini yaptı oylar Muharrem inceye
Buna terörist demeyen terörist kendisidir
Oy pusulasında görebilirsiniz o kişileri
Boş ama
Neyi boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?