Evet terörist
Hayır terörist değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herifler 24 saat icinde 1400 sivilli öldürdü ve bu olaylar zaten böyle basladi. Kadinlari esir aldilar ve tecavüz ettiler.
PKK'dan daha beter bir terör örgütüdür. PKK'nin en son 1400 sivili öldürdügünü ne zaman duydunuz?
Bizim Araptaparlar ama araplara o kadar tapiniyorlar ki, teröristler icin bile milli yas ilan ediyorlar.
askerle çatışmaya cesareti olamayan, konserdeki sivil halka ateş edip katliam yapan, kaçıdıkları kadınlara tecavüz edip katleden hamas bir terör örgütüdür.
Cevap
3Cevap
Hamas terör örgütü değildir. Filistin devlet lideri kukla Filistin'in devlet olarak ordusu yok. Hiçbir ülke askeri yardım yapmıyor ve geriye Hamas kalıyor. Çok bilmiş arkadaşlara soruyorum peki orada ki mazlum halk kendini nasıl savunacak. Hamas'a şunu bunu yapıyor demişsiniz gidin Hamas tarafından rehin alınan İsrailli vatandaşların konuşmasını dinleyin. İsrail'li yaşlı bir kadın Hamas'ın ona iyi davrandığını ve ona anneleri gibi muamele yaptıklarını söylüyor.
Zaten bu sitedekilerin çoğu İslam düşmanlığı yapan tipler. Eğer Hamas müslüman olmasaydı böyle demezdiniz
Kim terörist haberin yok heralde Hamas dediğimiz topluluk zamanında İsrail zulmü görmüş kişilerden oluşuyor. Hamas zaten halk tarafından oluşuyor. Filistin Halkı=Hamas ordusu
Kanıtın ne çıkar göstersene anca sosyal medyada ergenlerin hazırladığı gönderilerden haber öğrenip inanırsın
Aynen tabii öyledir. İslam düşmanı ve İsrailperest olduğunu söyle işte tartışmaya gerek yok
Yaşın kaç olursa olsun ergensin. Hiçbir zaman hür vicdana ve hür akla sahip olamayacaksın. Her zaman medya seni kukla gibi kullanacak ve köleleri olacaksın taa ki bir gün arzu mevud projesi gerçekleşirse Allah muhafaza İsrail askeri senin annenin bacının namusuna göz dikince anlarsın neymiş
Yav güldürme beni cidden. Boş olan sensin.
Sanane benim dinimden imanımdan en azından bu hayatta bizim bi hedefimiz davamız var sizin gibi boşa yaşamıyoruz. Sana üzülüyorum instagram kapandı artık bilgi sahibi olamazsın çünkü sen kitap okumaktan tarih araştırmaktan acizsin senin bilgi kaynağın belli
O zaman kaliteli kaynaktan bilgi öğrenmeyeceksen konuşma sus.
Tabii efendim. Madem o kadar iyi biliyon. Söyle bakalım savunduğun İsrail senin milletin devletin için ne iyilikte bulunmuş. Git siyonizmi araştır haim nahum doktrini araştır Bop ne Arzı mevud ne araştır. Osmanlı'nın son dönemlerinde ki Yahudilerin ne yaptığını araştır. Maccabi örgütünü araştır
İlk sivillere vuran o ve bana göre terörist kim ne derse desin iplemiyorum
Cevabı belli
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?