Sadece genel kanı için soruyorum
İkinci turda kime oy verirlerse o seçilecek
Teröristler mi belirlemiş olacak yani başkanı o manada dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şu an birşey demiyorum versinler ama hdp den hiç haz etmem pkk lilarla içli dışlılar.. şu an akp gitsin diye barajı geçsin istiyorum, ama seçimden sonraki tutumu bundan önceki gibi olursa yine düşman bellerim eğer politika değişirlerse ne dost ne düşman olurum
Evet o belirleyecek
HDP'nin önce PKK-PYD-YPG ve YPJ ye öncelikle terör örgütü olarak kabul etmesi gerekir. Halkların kardeşliği derler, demokratik özerkliği savunurlar. Bu basbayağı bölücülüktür. Terörle aralarına çizgi çizmezler. Bu nasıl kardeşlik anlaşılmaz bir durum...
Haaa bir de barış süreci denen bok süreç varken ve AKP faşizmi devam ederken HDP'lilerin ağızları kulaklarına varıyordu. Kendine müslüman bu HDP'liler şimdi ağlaşıp durmasınlar. Aklı başında olan hiç kimse bir daha HDP ye asla oy vermez...
Terotist degildir ama hdpnin de teror partisi oldugunu kabul etmesi gerekir
hukuken hayır ama bu ülkenin iyiliğini istemediği kesindir
Cevap
9Cevap
Evet olabilir
Kardeşim bu yazdığım kısmı herkese paylaşıyorum, sorunla bu yazdığım kısmın ilgisi yokÇekingenlikten kurtulursam herkese yardım edicem diye kendi kendime söz vermiştim adak gibi oldu yani o yüzden burda insanlara yazıyorum. Çekingenlik var mı sizde yok mu bilmiyorum, sevgilinin hiç olmamasının azda olsa etkisi çekingenlik ten olabilir. Eger azda olsa çekingenlik varsa kızlara karsı ya da diğer insanlara karşı veya agzın iyi laf yapmaması gibi sorununuz varsa biraz ;ben bunları bazı tavsiyeleri uygulayarak yendim. Psikiyatri çekingenliğin çeşidinin hissedilmiş ve hissedilmemiş duyguyla bağlantılı bulunacağını söyledi. Sizde çekingenlik varsa eger şunu cevaplayın doğru yoldan gidip çekingenlik için doğru tavsiyeleri verebileyim.
Çocuklukta ve bugüne kadar tümüyle düşün;hoşlanıyorum diye aklından geçtiğini mi hatırlıyorsun? seviyorum ya da aşığım diye mi aklından geçen bir an hatırlıyorsun? hangisi? Tavsiye istemezsen bu soruyu cevaplama, tavsiye istersen cevapla kardesim. Öncelikle kaç yasındasın? Mesajdanda yazabilirsin
Bir partiye oy vermek onların fikir ve görüşlerini benimsemek anlamına gelir
Evet çünkü niyetleri belli değil mi sözleriyle pkk destek veriyolar işte
Bu kisiye gore degisir ama bnce ewet. teror orgutune uye ya da inun talimati ile siyaset yapn parti teror orgutudur ve ona verilen oy teriste destektir
Abdullah PKK'nın kurucusu, HDP de bu adamı desteklemiyor mu
Sence?
Sizce yeterince açik degil mi?
Bu sizin terör tanımına göre değişir
Bir sürü genç var hdp de onlara göre herşey iyi olabilir
Terorist diyemem ama vatan haini diyebilirim.
Yasal bir partinin secmenlerine terörist demek türk faşistlerine özgü bir davranıştır
Burası Türkiye ve milliyetçi olmak faşizm değildir önce bunu öğrenmelisin
cahil kürttür ya da terör sevicidir
Evet teröristtir kesinlikte
Bütün cahiller toplanmış toplanmış toplanmış sorduk neden yıpranmış yıpranmış yıpranmış
Ulan varya dünya kadar hakkimizi yediniz Allah'ta sizden alsın o hakkı
Gece gece algılarım mı kapalı yoksa cehalet mi akıyor yorumundan
Yok kardeşim siz laftan anlamazsiniz ben mahşer gününü bekleyecwm
Amin.
Benim göre terörist değilde vatan hainidir.
Tabi ki terörist.
Sempatisi vardir
Evet
Verme niyetine göre değişir
sen kime veriyorsun hetero kardeşş
@GAYGünlüklerii kimseye
Niye
Bak bak gizlenmiş
Evet
eveet
He knks
Evet