Sizce her kürt teröris mi? doğu kesimi dendiğinde ilk aklınıza gelen şey ne oluyor?
Evet teröristtir
Hayr. Terörist deildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer saçmalama bende kurtum ve kürtlerin buyuk bir cogunlugu bariş istior %95 i felan. Doguda hdpnin kazanmasının tek seyi insanların kolayca kandırabilmeleridir. Biz barisi getiricez diyen hdp sürekli savas istior havası yaratıor sonra sucu rte ye atıor. Sonrada diorki bak ben haklıyım. Boylece kolayca kandırılabiliorlar. Sana sunuda söyliyim pkknin içindeki kürt sayısı en fazla %12dir. İsrail almanya ve diger ülkelerden para asker takviyesi yapıorlar. Bu kürt sayısını ben uydurmuyorum. Devletin yakaladıgı pkklıların %70 %80 yurt dısında arastırma sonucu dogrulanmıstır
Ya kardeşim bende kürdm burada anlamdğm şey neden kürtlere terörist muamelesi yaplyor insanlar çğrndan çkmş artk sırf kürt dye 12 yaşdaki çocğu öldrdüler burada kime inanacagmzı şaşrdk yaa çok şey istemyrz ki sadce huzur ve barş
kesinlikle hayır kürt ardakşalarım var çok milletini vatanın seven insalar
Sana bir şey söylicem bu durum insanların tamamen ırkçılık kavramına bakıyo ve türk toplumu olarak malesef ayrımcı insanlarla dolu su bir nettirki iyi insan vardır kötü insan vardır türk kürt yahudi çerkez yoktur bunların ayrımı yapılamaz terörist te kötü insan kategorisindedir ve benim çevremdede kürt çok arkadaşım var ve hepside çok iyi ve emin ol türkden vatanına daha çok sahip çıkıyolar
Bir soruda da belirttiğim gibi , her kürt bir değildir. Ben öyle düşünüyorum.
Cevap
31Cevap
şimdi iyi hoş da peki bu veli küçük olsun, mehmet ağar olsun hapis yatan İlker Başbuğ bunlar ne oluyor peki onu anlamadım?
ilker başbuğ gerçek türk komutanidir tayyib tahtindan olmamak için hapse attirmiştir
@yenibirnick hadı ya aglama duvarında aglayan kımdı pekı sulalece..
@osmanlıtura senin gibiler inansin diye uydurulmuş ilk okul çocugunun bile bilgisayarda 5 dkda yapacagi uydurma resim
@yenibirnick haaa montaj yanı ıyıymış ya bende saf gibi inandım o resımlere ama başbug inkarda etmedı nedense oda ayrı bır vaka tabı
Kürt baba oğlunun ay yıldıza sarılmış tabutu başında vatan sağolsun derken nasıl terörist diyebiliriz onlara?
ama çok azı öyle maalesef
büyük çoğunluğu fazlalık
Soruda hepsinin öyle olup olmadığı sorulmuş az da olsa öyle bir azınlık var hepsi demek haksızlık olur. @kaptanpırays
bugn kürdude türküde askerde vatnı koruyorsa eğr bn kürdüne hakszlk edip sen pkk sn dyemem
Her Kürt terörist olsa şimdiye biz dağlarda geziyor oluyorduk ve 30 yıldır süren iç savaş için direnmezdik sırf tek bayrağımız tek vatanımız olsun diye.
Ergenekon soruşturmasındaki isimlerin hepsi Türk'tü onlar ne oluyorlardı peki şimdi :)
Molfiyus teşekkür ederim :)
:) :)
Her türkün türk olmadığı gibi her kürtte terörist değildir der anneannem.
Her kürdü bilmem de her sağcı bence teröristtir veya terörist destekçisidir.
Aponun heykelini dikecez diyenler terörist değil de sağcılar mı terörist?
PKKl yandaşı olduğun nereden belli
@kaptanpırays He canım hee...
Hepsi değil fakat çoğunluğu öyle. Kaide olarak baz alınacaksa Kürtler teröristtir. Her ne kadar istisnalar olsa da. Doğuda HDP'nin oy oranı üzerinden hesaplanacaksa, Kürtlerin yoğunlukta olduğu yerler komple terörist.
Toplumda genel olarak böle bir algı oluşmuş ama bn öyle düşünmüyorum
Her kürt terörist olmadığı gibi her Türk de vatansever değildir...
Kesinlikle deği. Ülkemiz için canını verecek, son derece milliyetçi kürt kardeşlerimiz de varTabi bunun yanında terör yanlısı olanlarıda. Kısacası kesinlikle hepsi aynı değil.
Astsubayım terör bolgesindeyim her kürt terörist değildir okk da bir kürt sorunu değildir
Senin insanların öldüğünde kimsenin gıkı çıkmıyor , Ne Adalet oluyor nede Hukuk ölen yine biz.
Saçmalamayın ya.
Benim tanıdığım çok dürüst, insanlığı çok iyi olan kürtler var.
Böyle bir soru sorabilmen ne kadar abes bir şey..
Kardeşim ben diyarbakrlı ve kürt kızym ve sadce merak ediyorum insanlarn bizm hakkmzdaki düşncelerini. s burada demek istedğm şey her kürt terörist veya pkk yanlsı deildr bir kürt olark başta ben olmak üzere burada ki bir çok kürt aileleri teröre lanet okuyor ve hala her kürt pkk ve terörst hakaretleri duyuyorz sizcede gercekten öylemiyiz 😞
Tabikide degildir.. Eger dersem polis arkadaslarima haksizlik etmis olurum..
Her kürt değil sonuçta hepimiz kardeşiz hani şu yapım aşaması var ya 2.5- 3 dakika arası yapılanlar toplum kaybı oluyor özenilmemiş oluyor çıkıyor dağ'ya
Değildir tabiki. Hatta bence onlardan korkan kürtlerde çok var.
Değil fakat her kürdün içinde bir Kürdistan sevgisi yatar. Kürtler bu hayatta en dönek insanlardır.
hepsi olmasa da %90ı terörist
çünkü HDPye oy veriyorlar
Hdp ye oy verilnce terörst mi olunuyor?
PKKnın siyasi uzantısı olan ve barışla demokrasiyle hiçbir alakası olmayan bölücü bir partiden bahsediyoruz
dolayısıyla HDPye oy vermek adeta vatana ihanettir bana göre
ve belli oluıyor ki sen de onlardansın
Bu kanıya nasl vardn peki?
hangi kanıya?
HDP ile ilgili söylediklerimi mi diyorsun senin hakkında söyledikleimi mi?
@MoLfiYuS AKP iktidar olamasın diye oy verdi onlar
O yüzden yanlış bulsam da kürt türk gözetmeksizin ayrı tutuyorum onları
Ama bunun dışında HDP'yi destekleyenler vatan hainidir namussuzdur bana göre
@Piskoyuz saçma sapan konuşma be
5 yaşında çocuk söylemez senin söylediğini
@Piskoyuz HDP'yi savunacaksan defol şurdan
Resmen HDP'yi masum göstermeye çalışıyorsun
Bir suç cezasız kalmışsa suç olmaktan çıkmaz
Bir insan adam öldürmüşse katildir veya para çalmışsa hırsızdır illa hapis yatsa da yatmasa da
Umarım anlamışsındır (tabi HDPli değilsen)
@Piskoyuz
Madem suçlu kapatsınlar diyorsun yani kapatılmadığına göre masum demeye getiriyorsun
yani savunuyorsun resmen
Bu ülkede iktidarda olan bir parti neden yolsuzluklarla ünlü bir parti ise HDP de o yüzden kapatılmıyor tamam mı?
Her türkün şerfli bir insan olmadıği gibi her kürte pkk değildir
Doguda yasayan herkes kurt degil
Karaliyim kafkas turkuyuz bizim. orasa 10 ilce varsa iki ilcesinde kurt var ak pari ve mhp aliyio araa hdp cikiuo o da bizim oylar bolununce
Ayrica erzurum. igdir agri elazug bunlar da milliyetci cogunlukta
100 kurtten 95 i pkk lidir. bu kesin bilgi. istedigin kurte sor. pkk teror orgutu demez
En basitinden kendime soriyim o zamn ama bn pkklı deilm aksine lanetliyorum
kurtler pkk lidir
sen kurt ve pkk teror orgutu dersen uzerine alinma. bende ankaraliyim. bazen derim konu acilinca Ankara insani kiro olur diye. ama ben kiro degilim. genellemeyi boyle yaparim. veya ruslara o. pu derler. bakire katolik olan rus yokmu? var genellemede soylenir.3-5 kurt pkk li degil diye kurtler pkk li degildir demem.
@sexy_partner ağzına sağlık
Her kurt terörist olsaydı Türkiye diye bir ülke bugün olmazdı
hayir; ev arkadasim hakkari yuksekovaliydi abisini askerdeyken sehit etmislerdi ama hala vatan askiyla yaniyordu adam
kürtlerin yüzde 10 u teröristtir geri kalan yüzde 80 lık kesim bunları gorillalar diye destekler geri kalan yüzde 10 ise ehh işte
2 kürt tanıyorum terörist değiller.
Ama 7 milyona yakın terörist kürt olduğu gerçek
her kurt terorıst degıl , her terörıst kut degıldır
% 15 ya da %20'lik bir kısmı terörist değil.
Her Kürt Pkklı değildir ama her Pkklı Kürttür.
Her pkklıda kürt deildr nasl ki her askerin türk olmadığı gibi.
Askerimle şu saçma sapan örgütü bir tutma.
Örgtn canı cehennme benm sylemek istedğm o mehmetcklrrn arasnda kürtlerde var vatanna millettne bayrağna sıkı skı sarlan
nasıl bir anket bu ya
Gayaet yerinde bir anket iste
he he tamam
Üff bir git yaa
Ben kürtüm... Tek vatan tek bayrak...
Ben kürdüm. Ama ilk once müslümanım...
Kısmen evet. dedim değilse bile meyilliler
Hayır Kesinlikle Değil.
bunlar amerıkanın oyunları kanmayın
benim gözümde teröristtir iğreniyorum hepsinden
Hayr. Terörist deildir
Kurt vatandaşlar asıl terörden çekiyor neden olsun
Çok az var düzgün olan maalesef
Her kürt terörist değil ama her terörist kürt.
Hayir tabiki
Değildir.
degıldır
%90'ı öyledir.
Hayır değildir
Hee oyle
hayır kesinlikle
Hayor
Ben değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar