AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şaşırmadım hiç.
Aynı mantıkla ülkede 20 milyondan fazla terörist var.
Siz derken yine sizin nasıl bozuk bir zihniyette olduğunuzu kanıtlamış oldun. Ben destek veriyorum ama sen dötünden anlıyorsun. Apo ölse sadece taziye değil gösteri yapacak en az 20 milyon terorist daha var diyorum. Bu kadar algılayabilmişsin...
La her sene en az 2-3 milyon kürt nevruzda apo bayrağı altında kutlama yapıyor. Görürsün hem akp hem chp milletimizin başı sağ ollsun diye açıklama yaparlar. Umarım yakın zamanda olur da görürsün o zaman...
Koçum şimdi bak.1. yorumumu gtunden anladığın için beni de fetöcü ilan ettin.2. mesajımda gelmiş bana cevheri güven keltoşundan bahsederek olmadığım kişiymişim gibi savunmadığım fikirleri savunduğumu söyledin zorttt orada da zıçtın. Şimdi gelmiş bana konuyu değiştiriyorsun diyorsun. Az beyninle düşün...
Kanka sen tv izleme çok etkileniyorsun. Kfanda almıyor saçma sapan ithamlarda bulunup duruyorsun :D Herkes kapasitesi kadar takip etsin bir şeyleri. Fetöden en fazla fenevbahçeli yönetici alındı bu arada cevheriyi eksik izlemişsin. Ulan erlik olmasa adamın varlığından haberim yok gelmiş bana cevheri izliyorsun diyor asjkasbfhas.
Sen bi bk bilmyiorsun ak kafa... Bildiğini zannediyorsun sadece. Ben apo ölse ülkede aynı şeyi söyleyecek 20 milyon insan var diyorum. O tutmuş sen fetocusun sen cevhericisin diyor. Tam başbuğunuz ağzı bunlar. LAğım dökülüyor ağzından. Şu yazdıkların için dava açsam yatarın var biliyorsun dimi. 4. kz bana fetocu diyorsun. Ben değilim de belli ki sen akçısın... Erlik dediğin adam seni fonlar. Adam kaç yılın taciri aileden altını çiziyorum almanya da. Yani eurolar ile ticaret yapıyor. Sana sorsam akşam ne yiyecm diye düşünür uzun adama hatim indirirsin...
Kanka niye bu kadar hayal perestsiniz. Lan 8 kişiyi fenerbahçe disiplin kurulu ihraç etti ihracı istenen 32 kişi vardı. Bilgi çağındayız yaz googleye oraya buraya öğren
Olm akpcisin daha boşu var mı? Andaval. Siz içinde yaşadığınız 24 seneyi okuyup analiz edemiyorsunuz. Boş ver kafanı yorma derin konulara.
Senin gibi süper zekalılar nereden bilgi alıyor?
Senin hükümetin bulamamış 4 senedir erlik kim? Ne kadar sıkı çalışıyor değil mi istihbaratınız
ya adamlar 1 trilyon dolar yatırım yaptığı kaynağı red edip ssatsa 500 tl verip skenin çıkmayacağı mabadına daha çok güveniyor. Ama ben garipseniyorum. Vallahi helal olsun kanks sana. Asıl sana akp li dememin sebebi işininze gelmeyen bir cümle duyduğunuzda yalnış anlasanız bile bu fetocu demeniz. Klasik akplisin. Hayatımda 1 kere bile oy vermedim demen bile suçluluk psikolojini ortaya çıkarıyor. Ben yemem sen git mahallendeki 20 lik yeni yetmelere anlat hadi.
Ahahaha o kadar zannediyorsun işte :D Bak buradan bile vururum seni. Madem bulunuyor neden hükümetin parmak oynatmıyor? Söyliyim istermisin? Neyse ben gidip arkadaşlarla buluşupğ boş yapıcam. Sen git hakan şükürü düşünüp düşünüp kafayı yemeye devam et. Apo öldüğünde bu ülşkede 20 milyon yas tuttuğunda gelip özür deilemezsen ana avrat söberim. Ama öyle bir şey olmazsa ben gelir senden özür dilerim. Kaçmadıysan hala tabii.
Kanka az uz seviyeli yorum yazdığın için sağol. Ama kafan cidden çalışmıyor. Bak yazılar orada duruyor. Sen alakasız alakasız şeyler yazıyorsun. Ben cevaplarını yazınca ahaha ne alakası var konuyu değiştirme diyorsun. iyi misin yaw. Ulan sen cevheri güvencisin dedin. Bende sana cevap olarak erlikten duydum yoksa kimdir nedir haberim yok dedim. Ordan sen takıldın erliğe. Ben adamı senin önüne kaynak, güvenilir şu bu diye atmadım. Öyle bir davranıyorsun ki sanki adamı ben attım ortaya. Yemin ederim garip bir kafasın...
Dünyayı erkik yönetiyor onu kimse bulamaz tamam
Ne hali varsa görsünler