Bursa ve Van'dan sonra Niğde'de de mercek bulutu görüldü. Sosyal medyada bir çok kullanıcı bu felaketleri sini bir uyarı olarak değerlendirdi.
Sizce de doğrulup payı var mıdır?
Bütün bu yaşananlar insanlığa bir uyarı mıdır?

Bursa ve Van'dan sonra Niğde'de de mercek bulutu görüldü. Sosyal medyada bir çok kullanıcı bu felaketleri sini bir uyarı olarak değerlendirdi.
Sizce de doğrulup payı var mıdır?
Bütün bu yaşananlar insanlığa bir uyarı mıdır?
Cebir hesabına göre ahir zamanlar tam bu yaşadığımız zaman dilimi. Ki bazıları aklı gözüne inenlere bunlar sıradan jeolojik şeyler ama batîn yönünü görebilenlere açık uyarıcı. Rivayetlerde geçen alametlerede şu zamanlar her yönden cuk oturuyor. Mehdi as ın geliş zamanları olduğuna dair işaretler var ama tahminlerime göre biraz daha var.
Hayır tabi ki bunu genelde cahil insanlar yapıyor yani yaşanan her olayları dine ya da bir şeye bağlıyorlar yok işte mesaj yok işte şundan oldu gibi. yani bilimi araştırmaları bu kadar zor geliyor işte bu insanlara aslında yaşadığımız bu felaketleri biraz bilim fizik bilseler bu şekilde saçma bir şekilde konuşmazlardı. yani bilimde zaten depremlerin ya da diğer olayların açıklaması var yani bakmaları yeterlidir ama bunun yerine kolaya kaçıyorlar her zaman için. ve yine de böyle saçma konulara yoruyorlar işte maalesef. ben mesaj aramıyorum ya da her hangi bir şeye bağlamıyorum bu olayları
Evet uyarıdır yıllarca depremler kendini hatırlattığı halde hiç bir tedbir almayıp insanların ölümüne seyirci kalıp hala oy vererek yönetimi destekleyenlere uyarıdır. Kaynaklari depreme değil savuran davranıp 5-10 maaş ödeyerek kasayı bosaltanlari desteklediğiniz için uyarıdır bilimi göz ardı yaparak insanları maneviyatla uyutanları desteklediğiniz için uyaridir. neden diğer ülkeler aynı dertle karşılamıyor
Cevap
8Cevap
Aa buluttan haberim yoktu. Ama ahir zamanda olduğumuz çok doğru
Çok güzel buluttu hayran olmuştum, kıyamet koptu o görüldükten sonra. 🙄
Dayı yıllar önce söylemişti inanmamıştık 🫣
Doğal afetler evet Allah'ın insanlara bir uyarısıdır lakin bilimin doğrultusunda iş yapılsa ev falan yıkılmaz bu da ayrı bi durum
Bu kadar büyük konuşanlar genelde büyük zortluyor. Kim nereden bilebilir? orasını Allah bilir.
Mehdi'nin jeoloji ile ilgileneceğini pek zannetmiyorum
Olabilir neden olmasın.
Bulutu bilmem de, dini uyarıcılığı da vardr
Hiç şaşırmadım.
Bilim sen ne güzel şeysin..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?