Tavsiye edebilceğiniz iş imkanı fazla açıkta kalmıyacağım bölümler önerebilirmisiniz 2 ya da 4 yıllık ?
Cevabın nedir?
İş imkanı olması önemli ama ondan önce istediğin bir bölüm olması önemli... Sonuç olarak bu işi sen yapacaksın. Bir ömür boyunca sen çekeceksin. İleride kendine kızma bence... İstediğin bölüm neyse onu seç derim...
02 Yorumla- +1 yıl
Benim diyebileceğim hiç bir şey yok. Bak beni yine anlamamışsın. Sen ne istiyorsun? Orası önemli. Doktor olmaksa isteğin git bir daha hazırlan doktor ol... İstediğin iş neyse onu yap demek istiyorum... Ben sabahdan akşama kadar sana bir ton bölüm sıralasam ne olacak? İş olanakları sürekli değişebilir ama yaptığın işi bir kere daha değiştirme imkanın yok...
bence kesinlikle 4 yıllık bir bölüm okumalısın artık boşta kalan herkes 2 yıllık okuyor .4 yıllık okursan her konuda şansın daha fazla olur bölüm olarak ta sayısal mezunuym tm ve ts bölümlerini pek bilmiyrm.
10 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
niğde,balıkesir ve düzcedeki üniversitelerden birinde sosyal güvenlik okuyorum oldukca memnunum tavsiye ederim is bulma imkanı cok yüksek fakat 2 yıllık
00 Yorumla
sağlık bölümlerinin önü açık
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
geçen yılın puanalra bölümlere bak
00 Yorumla - +1 yıl
kesinlikle 2 yıllık meslek okullarına gitmelisin
13 Yorumla- +1 yıl
tabikide hayır,sürekli iş bulabileceğin en kötü durumda bile boş kalmayacağın bir iş olmalı
- +1 yıl
hiçbir bölümün garantisi yok ne yazık ki
10 Yorumla ygs puanı mı 300?
11 Yorumla- +1 yıl
bölümün ne ki
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar