+1 yılMuhakkak bir iş bulursun, gerek Türkiye'de gerekse yurtdışında. Ama, kabiliyetlerini geliştirirsen, çok iyi bir iş hayatında olabilir. Seviyor ve istiyorsan, oku o bölümü, keyiflidir. Ben inşaat mühendisliği okudum. Memnun musun diye sorarsan, memnunum tabii ki, şükürler olsun. Ama, okurken ve mesleğe ilk başladığım bir iki yıl boyunca fena sıkılmıştım. Hep mimariye neden yönelmediğimi sorgulamışımdır.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
İşsiz kalır mıyım endişesiyle başladığın her okuldan mezun olunca işsiz kalırsın...
Hangi meslek dalı, hangi okul olursa olsun, ben bu işin en iyisi olacağım mantığı ile yola çıkıp, bu hedef doğrultusunda çalışman gerekir.
Aksi halde, daha yolun başında böyle endişeler taşıyorsan hiç 4 senene yazık etme, git evlen, kocan ne getirirse onunla idare et...00 Yorumla
+1 yılİç mimarlık okuyacaksan yetenek sınavı ile alan üniversitelere girmen lazım ki mezun olduktan sonra iş sıkıntısı çekmeyesin . Mimar Sinan olsa havada karada işin hazır zaten ..Onun harici özel üniversiteden mezun olursan iş bulman zorlaşabilir .
00 Yorumla
Hangi bölümü okursan oku çalışmak istiyorsan ve azmin varsa işsiz kalmazsın. Yaparken mutlu olacağın bir iş seç ömrünü geçireceksin sonuçta
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bak iç mimarlık okumak isteyenlere tavsiyeler üzerine bir yazı yazmıştım okulu bitirdikten sonra. iyice oku herşeyiyle anlattım. link
23 Yorumla- +1 yıl
Hala burda mısın bilmiyorum ama iş bulup bulmadığını merak ettim :)) çünkü yazının hepsini okudum
ben inşaat firmasında çalışıyorum okulun bitince seni işe alırım :)))))
44 Yorumla- +1 yıl
Ben de inşaat mühendisiyim. Ben de yardımcı olabilirim. İç mimarlık keyifli, okumuş olmayı isterdim. :)
İşsiz kalır mıyım mantığı yerine kişinin sevdiği işe yönelip en iyiyi yapmaya çalışması olumlu sonuç doğuracaktır. İç mimarlık çalışıp uğraşanlar için iyi bir meslek, ancak okumak için okuyan ve başarılı olamayanlar da mevcut
00 Yorumlaİlk işe girmede her zaman tanıdık faktörü önemli rol oynar.
Sonrası senin iş bilgine becerine kalır.
Bahsettiğin bölümler için sadece bilgi yeterli olmaz. Hayal gücün, kaleminin de iyi olması gerekir, diye düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılsen bitir görevini yapmış ol gerisinede dua et bekle, tebdil senden takdir Allahtan
00 Yorumlagüzel bir bölüm bence okumalısın yinede sen bilirsin
00 YorumlaYerinde olsam mimarlik okursan Avrupada oku ozellikle Belcikada calis cunku en iyi parayi burasi veriyor ve mimarlara ihtiyac cok burada.
01 Yorumla
+1 yıltanıdığın yoksa her alanda aç kalırsın :)
04 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok. Çok saçma bir yorum bu. İç mimarlık ve çevre tasarımı bölümünden mezunum. Ailem orta dereceli bir aile ve mimar tanıdıklarımız da falan yok. Kendimi geliştirdim ve şu an iyi bir firmada çalışıyorum. Böyle yaparak insanları korkutuyorsunuz. Bu mesleği gerçekten istiyorsanız bu mesleği seçin. Her meslekte bir sürü iş var, yani iş sadece kendini geliştirmende.
- +1 yıl
@Özgee_www111 ya bu bölümü seçmeyi düşünüyorum bana geri dönebilir misiniz sorularım var yardım edebilir misiniz acaba?
- +1 yıl
@Özgee_www111 merhabalar bu bölümü seçmeyi düşünüyorum yardimci olabilir misiniz acaba bi konuşsak 🥺
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 577 cevap paylaştı. Kalmayanlar var. (Torpile bağlı)
00 Yorumla
+1 yılSen oyuncaklar diyarina geri don kulina :)
00 Yorumla
+1 yılkalmassın oku
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar