En önemli kolu arkadaşın biri yazmış zaten : Sosyal Medya. Bunu iyi kullanmaya bakın cidden.
İçeriye insanların ilgisini çekebilecek objeler koyun. Mesela insanların not bırakacağı panolar olabilir. İsteyenlerin resimlerini çekip not yazmalarına imkan verecek şeyler olabilir. Ne biliyim bir köşe yapabilirsiniz mesela gitar vs. uğraş için birşey koyabilirsiniz.
Başka bir önemli etken sahibin iyi bir dili olması, gelenlerle onları rahatsız edecek kadar değil ama memnun edecek kadar bir sohbet kurmaya çalışabilirsiniz. Herkesde çalışmaz tabi. Bu sayede bence arkadaşları falan varsa onlara burayı önermelerini rica edebilirsiniz. Bu durumda gerçekten iyi hizmet veriyor olabilmeniz lazım.
Müşteriyi çalışanlar zırt-bırt rahatsız etmesin. Mesela masaya sipariş ve ya istek için alıcılardan koyabilirsiniz. Düğmeye basarlar.
Yani ben mekan işletmecisi değilim ama amacım diğer yerlerde olmayan, insanların genelde şikayet ettiği şeyler yönelmek olurdu. Müşteri kazanmak için sıkı bir reklam stratejisine ihtiyacınız var. Naçizane görüşlerim bunlardır, bu işleri bilmiyorum. Söylediğim şeyler kimilerine saçma gelmiş olabilir. Düşüncelerim bunlardı sadece.20 Yorumla
sen bir öğrenci olsan gittiğin kafede neler seni etkileyebilir cezbedebilir? Mesela kafenin adı "Orta Dünya" olması benim gönlümde taht kurar :D (lord of the rings hayranı biri olarak...) farklı dizayn ve tasarımlar, insanların en çok tercih ettiklerinin "yanında" neredeyse hiçbir yerde olmayan yiyecek/içecekler ekleyebilirsin (türk mutfağı dışına da çıkabilirsin az da olsa birazcık hakimim dünya mutfağına eğer ilgini çekerse özelden yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum). izmir'de yaşıyorsun ve şunu önermek isterim satış teknikleri kurslarına git, öncelikle sana, ufkun vizyonun açısından, sonrasında da işletmene etkisi olacaktır.
10 Yorumla
en çok tutulan yiyecek içecekleri getirin ortamı süslü tutmaya çalışın özellikle bayanlar dekorasyon konusunda çok takıntılıdır temiz olsun belli günlerinizde kampanyalar yapın bence yeterli olacaktır
111 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yaptım temizlik hastasıyız ikimizde başak burcuyuz güler yüz herşey mevcut ama skinlik ses konusu
Soran+1 yılSosyal medyadan bir bakarmısınız busstop cafe
Soran+1 yılİzmir karataş
Soran+1 yılBizde artık sıyırma modundayız herşeyimiz neredeyse eksiksiz esnafa özel menüler indirimli fiyat fırsat günleri broşürler sosyal medya hesapları güler yüz sıcaklık mennuniyet herşey var ama az müşteri var
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim cok yardımcı oldunuz kahve içmeye beklerim bu yardımınıza
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi geceler ☺️
+1 yılİzmirde olsaydım gelirdim. 😔
Öğrenci kitleye yönelin. Bence yani...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılİzmirdeyseniz gerilla reklamcılık faaliyeti yürüten düşük bütçeli çok güzel firmalar var, işlerini çok iyi yapıyorlardı en son benim bildiğim kadarıyla. Reklam sektörünün en ucuz ve en etkili yöntemi olduğundan bütçenizin buna yeteceğini düşünüyorum hatta küçük çaplı firmalar olduğundan ödemeyi belirli bir süre sonra almayı bile kabul edebilirler. Bir denemenizi tavsiye ederim, ücretleri düşük olduğundan çalışmanın yapıldığı gün gelecek parayla bile ödenebilir faaliyet ücreti.
20 Yorumla
+1 yılhayırlı olsun hiçbir meslek dışarıdan göründüğü gibi kolay ve bol paralı değil herşey emek istiyor doğru ve akıllıca adımları gerektiriyor. ne yapabilirsinize gelince sizin sektörde iyi iş yapanları izleyin onları çekici kılan şeyler ne olabilir. bazen çok kusursuz mükemmel olmakta iş yapmaya yetmeyebiliyor. zira fiyat, konum ve ürün çeşitliliği de mühim. ürün çeşitliliğinin çok fazla olması da olumsuz olabilir müşterinin kafası karışmamalı diye düşünüyorum. çevremde iş yapan yerlere bakıyorum mantıcı, köfteci, pizzacı ya da tavla vs oyun oynatan cafe. doğru gözlem yapmak en başta gelen. başarılar.
10 Yorumlacafenıze facebook üzerinden baktım beğendım antalyada olsa gelirdim menüden dekorasyondan kampanyalara kadar bir cok sey yapmıssnz zamanla müsteriyle dolup taşacagına inanıyorm cafenız köhne bir yerde galıba baska bır sebep gelmıyor aklıma
11 Yorumla
Soran+1 yılÇift cephe girişli ve iki kapıda otobüs duragı önü hemen ön tarafı deniz manzaralı
İzmiri pek bilmiyorum ama, o bölgede yaşayan insanları kendine bağlaman için el broşürü bastırıp posta kutularına dağıtabilirsin.(broşür bastırmanın maliyeti çok düşük)
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda yapıldı
+1 yılcafede canlı muzik bu işi cözer
amatör muzikle ilgilenen universiteli gençlerle iletişime geçmelisin20 Yorumlafiyat ve menü olarak güzel kampanyalar yaparak müşteri çekebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaptım
+1 yılÜnili kızlarla aranızı iyi tutun hatta bazılarına arkadaşlarını getirmeleri karşılığında indirm yapın. Bazen ikramlar falan. Erkekler zaten kendiliğinden gelecektir 😉
20 Yorumla
+1 yılFacebook, instagram gibi sosyal agları kullanarak kendi reklamlarını yapabilirisiniz.
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaptım
- +1 yıl
Üstünde çok fazla durmanız lazım. Birini görevlendirin. Akşama kadar saçma sapan sayfalara sizin kafenin sayfasının reklamını yapsın.
Soran+1 yılDaha 2 hafta oldu ondan dolayı olabilirmi
- +1 yıl
İlk 2 hafta değil, ilk 3 ay bile normal. Sonuçta yeni bir yer. Boşuna üzülmeyin, böyle bir şey için zaman gerekli.
Soran+1 yılTeşeklür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılHayırlısı olsun öncelikle kemik kadro lazım müdavim bulmalısın öyle yoldan geçeni değil
11 Yorumla
Soran+1 yılMenü degişikligi sosyal medya indirimler herşey yaptım ama yok gelmiyor
+1 yılIlginc bir yiyecek bul. Yani cok lezzetli birsey olursa herkes birbirine tavsiye eder. Eger yeteri ilgi yoksa kesin menu ya da muziklerde bir sikinti vardir.
10 Yorumlareklama gerek yok, üni ögrencilerinden gitar ve baglama calan iki genc bul canlı muzik yaptır haftanın belirli günleri, ara sıra karaoke günleri filan düzenle
20 Yorumla
+1 yılsosyal medyayı kullanabilirsin. instagram özellikle. bunlar en masrafsızları. cafe gibi işler göbek taşı ister sabırda. Allah kolaylık versin
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyayı iyi kullan.. twitter, instagram ve face bedava reklam yapabilirisn. Arkadaşlarından destek alırsan
10 Yorumla
+1 yılReklamSiz olmaz küçük de olsa reklam broşür bastirabilin veya sticker yaptirabilin
10 YorumlaHiç bir şey yapma sadece ve sadece birbirinize dürüst olun, size garanti veriyorum zarar etmezsiniz.
10 YorumlaOncelikle merhabalar bu konuda size destek olmak istiyorum her hangi bir ücret de istemiyorum nethareket. com üzerinden iletisime geçin
10 Yorumla
+1 yılFiyatlari dusuk tut. Foursquare den baktim iyi mekana benziyor
10 Yorumla
+1 yılÖnce güzel bir açılış yap palyaço falan getirin ücretsiz tadımlık bişeyler dağıtın bir gösterin kendinizi
00 YorumlaCafeniz boğuk ve müşteri girdiğinde kendini basık hissedecek bir mekan. cafe yerine tek bir ürün çeşitine yönelerek çok daha iyi satış yapabilirsiniz. Wafflecı ya da lokmacı vss gibi...
00 Yorumla
+1 yılİçeceklere dikkat etmek lazım. Özellikle çay taze olsun. Ve Çok pahallı olmasın...
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. umarım dilediğiniz gibi olur kolay gelsin
11 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı. küçük sürprizler yapın :)
10 Yorumla
+1 yılHer gelene bir chek-in karsiligi 1 cay ikram et
20 Yorumla
+1 yılnerde bu cafe söyle kahveden adam toplayıp gelcem
20 Yorumla
+1 yılkafede bikinili dolaş orası dolar taşar.
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan gencleri toparla
10 YorumlaGüzel/yakışıklı garsonlardan al ise
00 YorumlaIndirim yapın
10 Yorumla
+1 yılCanli muzik yaptir
10 YorumlaÇekici çağır :d
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDüzenli müşterin olurum.
00 Yorumla
+1 yılhangı sehırde cafe
10 Yorumla
+1 yılne üzerine iş yeri?
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler