Lütfen saçma ya da imkansız demeyin film izlemeyi çok seviyorum ve insanların duygularına düşüncelerine hitap etmek istiyorum. Ama Türkiye'de değil filmlerimi tüm dünyanın izleyebileceği bir yerde yani Hollywoodda otuncu olmak istiyorum. Türk olduğum ve anadilim Ingilizce olmadığı için zor hatta imkansız diyeceksiniz ama bir işin imkansız olduğuna inanıp teşebbüs etmezsek nasıl başarıyı yakalarız. Bana bu konu hakkında birşeyler söyler misiniz? Ne yapmalıyım Hollywood yıldızı olabilmek için? Böyle oramı buramı açıp yeteneksizliğimi örtbas etmeye çalışan biri değil orada yeteneğimle bulunmak istiyorum şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHacı , önce sen İngilizceni baya geliştir , o kadar iyi bil ki aksan falan yapabil gerçi aksan o kadar önemli değil. Eğitimini al bu işin yok drama kurslarıdır falan filan , bu konu hakkında belgeseller izle ; mesela David Letterman ile Sıradaki Konuğum vardı , orada birkaç ünlü kişi bu işe nasıl girdiklerini anlatıolardı Will smith olsun şey olsun , bu heriflerin röportajlarını izle , bol bol film izle. E birde sakın unutma ki imkansız yoktur , sadece zor vardır , ne olmuş yani bizim bu halktan çıkmadıysa öyle bir değer , ilk ol Türkiyeyi orada temsil et
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence öncelikle Türkiye geneli büyük bir başarı elde etmelisin. Daha sonra bir şekilde oraya gidip oyuncu olabilirsin.
Mesela Bruce Lee ya da Jackie Chan ikiside Çin'de başarıyı yakaladılar ve bir şekilde Hollywood'a geçtiler. Çok çalışırsan olabilirsin. Ayrıca artık dil o kadar önemli değil çünkü dublaj denen bir şey var ki Polat Alemdar bile bu sayede çok sevildi. Başarılar😊20 Yorumla
+1 yılimkansız diye birşey yoktur derim ama seninki gerceken de oyle
22 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bana imkansız birşeyi imkanlı birşeye dönüştürme konusunda tavsiye ver
- +1 yıl
bu durumda dilin hiç sorunu yok örnekleri var haluk bilginer sadet sonra dil öğrenilir.. oranu buranı açmadan olmaz yani orada tan şoray kuralları gecerli degil.. yaşın genc once lvl atlamayı bilmelisin yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
YEMİN EDERİM ÇOK İSTİYORUM. VE ÇOK UĞRAŞICAM. OLAMAZ DİYE BİRŞEY YOKTUR. ALLAHIN İZNİYLE HOLLYWOOD A KAYIT YAPCAM İNŞ OLUR. ÖNCE DİL ÖĞRENİCEM SONRA LOS ANGELES HOLLYWOOD AKTÖRLERİYLE ARAMI YAPMAYA ÇALIŞCAM SONRA GEREKLİ OLAN HERŞEYİ YAPIP HOLLYWOODA GİRMEYE ÇALIŞACAĞIM. BEN ASLA PES ETMEM. ASLA ÜMİDİMİ KESMEM. SENDE ÖYLE OL. :)
11 Yorumlane durumdasın oyunculuğunu ne kadar ilerlettin. bende actor olmak istiyorum ama ne çare
00 YorumlaFlash Tv'den geçiyor o yol
21 Yorumla
Soran+1 yılCiddi cevaplar bekliyodum dalga geçilmesini değil
1 yılOlabildin mi
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026