arkadaşlar ben gerçekten oyuncu olmak istiyorum ünlü değil tiyatrocu oyuncu amacım tiyatrocu olmak heves değil ama araştırmalarımda özellikle ks da yönetmenle yatmak bedelini ödemek vs şeyler söylüyorlar yeteneğim var konservatuar okuycam hedefim o yetmez mi gerçkten yatmak şart mı torpil şart mı ciiddi cevaplar ders vermek vs gibi şeyler yazmayın arkadaşlar lütfen..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba arkadaşlar İstanbul'da olanlar olarak kısa flim ekibi kurmak istiyorum genç denilen 17 24 yaşları arası bay bayan insanlardan oluşan bir ekip değilde bir aile kurmak istiyorum fedakar gençler topluluğu biliyorsunuz ki Ahmet Uluçay ilk flimini bir video kamerayla çekmişti bizimde elimizde olan kısıtlı imkanlarla yeri geldiğinde sağ maneviyat yeri geldiğinde solcu isyankar flimler çekmeyi düşünüyorum çünkü bu ekip ( aile) öyle bir şey olmalı ki birgün ikiside fikirlerinin söylesin ben basitinden sag sol dedim bunlar dahada ayrılabilir ama ayrıştırmaya gerek yok çünkü sanat toplum için yapılır diye düşünüyorum ben bu ekipte yer almak isteyenler benimle özelden iletişime geçebilirler (yer İstanbul )
https://www.facebook.com/derdibilinmez100 Yorumla
En İyi Cevaplar
ne alaka ya istersen olursun o kadar dersler veriliyor facebookun varsa sana link atıyım onları ekle konuş yapanlar var bunu bir yönetmenden duymuştum böyle bir şey varmış ama o başkaları yapıyor sen adam akıllı dersini al oyuncu ol
110 Yorumla- +1 yıl
sorun olmazsa bişey sorucam hande erçel gibi biri yatmışmıdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatmak gereksiz erkek oyuncular ne halt ediyor o zaman? o yükselemeyen insnalar için gerekli. Yalnız bu kolay bir şey dğeil yani eğer iyi bir yere gelemezsen elind ebaşka şeylerde olmalıki hayatına devam edebilesin çok oyuncu olmak isteyen var...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
28Cevap
Degil ben yonetmenlik yapiyorum su an bildiginiz bir cok dizi de filmde oyunculari yatarak secmiyorum arkadaslarimda oyle bu bazi kotu niyetli bir kac kisiden cikmis bir hikayedir bu sektorde cok guzel kadinlar va yer aldigi. icin hepsi yonetmenle yatiyor diye uydurulmus bir hayal
13 Yorumla- +1 yıl
gerçekten öyle bişey yok dimi kafama takıldı araştırıyorum kimisi yapıyolar diyo kimisi yapmıyolar diyo
Yönetmene gelene kadar kimler üstünden geçiyor 🥹 Bizim bı tanıdık haber Türk'te spikerdi anlatırdı 18-19 yaşında kızlar ünlü olmal için gelirdi hepsinin üstünden geçerdik. Bı yola girenler zaten herşeyi göze alıyor. mankenlerde bile aynı kimin yürüyeceği ona göre belirleniyor. uzgunum
01 Yorumla- +1 yıl
Harbi mi ya 😄
+1 yılbende tiyatrodan başlamalısın oyuncu olmak için
ufak adımlarla yürümelisin..
birden kimse oyuncu olmuyor..03 Yorumla- +1 yıl
Sen çalışmana bak
Bu söz bir.. nasıl derler böyle herkeisn kullandıgı bir söz ama gercekligi kanıtlanmadı bence
Tercubeli bir oyuncu seni begenirse
önün açılır
+1 yılmilyonlarca senin gibi kadın var oyuncu olcam diyen farkın ne? mecbur yönetmene vericenki ön sıralara atsın seni başka türlü imkansıuz
10 Yorumlaçoğu kişinin ifşa videoları çıktı doğru olabilir rol görüşmesine gittim gecen ay kadınların birinde pantolon falan yoktu hepsi açık seçik giyinmişti tabi arada düzgünleri de vardı
10 Yorumla
+1 yılyönetmenle yatmak işleri hızlandırır sadece ama yatmam diyosan da yetenekli ve güzel bişey olucaksın ki bu iş olsun
00 Yorumla
+1 yılKS'dekilere bakma. Onlar cahil.. Yok öyle bir şey.
Timur Savcı şu an Kösem Sultan dizisi için başrol kadın seçiyor. 6000 kişi elemişler ve 10 kişi deneniyor şu an.
O 10 kişiyle yattı mı bu herif yani? Hayır..01 Yorumla
+1 yıl1 tane değil en az 15-20 kişiyle
kolay mı öyle bedavadan dünyanın parasını kazanmak ?12 Yorumla- +1 yıl
farketmiyor aynı şey.
onu bilmiyorum ama seni bu işe sokacak tanıdık (torpilin) olması önemli meşhur olan bir oyuncuyu tanıyorum uzaktan bir süre sonra kardeşine de teklif geldi.
10 Yorumla
+1 yılEmeğiyle o merdiveni adımlayan insanlara haksızlık olur bu söz. Semin yeteneğin çok değilse torpil için onu yapabilirler. Ama geneli de böyle tabi.
05 Yorumla- +1 yıl
Asla dedikleriyle imtihan olurinsan.
- +1 yıl
O taraklarda bezin olmadığını anlatırsın.
Yükselebilmek için mecburen bu basamaktan geçeceksin, meşhur olman için :D
Şahin K. Günah keçisi repliği :D yönetmen yatak sahnesi youtube yazın :D11 Yorumla
+1 yılÖyle birsey olsaydı ünlü yönetmenler veya ünlü erkek oyuncular başka bir bayan oyuncuyla evlenir miydi?
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun en güzel cevabını @-miss-perfect verir ancak
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım... <3 Etiketi henüz gördüm ve bilgim doğrultusunda yanıtlamak istedim...
Bu soruya dair aklıma ilk gelen Sanem Çelik'in çevirdiği "Aliye" dizisi ki bu dizinin yönetmeni ile Sanem Çelik aşk yaşamış ve bunu basın ortaya çıkarmıştı.
Kısaca o olayı hatırlayalım...
Sanem Çelik’le bir çay bahçesinde öpüŞürken yakalanan ”Aliye” dizisinin yönetmeni Kudret Sabancı’nın oyuncu eŞi Esra Akkaya, sonunda konuŞtu. Akkaya, ”Kudret beni tatile kendi elleriyle gönderdi. Meğer arkamdan bana bunu yapacakmıŞ. Onu asla affetmeyeceğim. Cezasını çeksin” dedi. Sanem Çelik’in yönetmeniyle yaŞadığı aŞk büyük yankı uyandırmaya ve tartıŞılmaya da devam ediyor...
Sabancı’nın oyuncu olan eŞi Esra Akkaya, avukatı Levent Durak aracılığı ile boŞanma iŞlemlerini baŞlattığını belirtti. Akkaya, "Kudret bana sürekli yalan söylüyormuŞ. Kendi kocamı tanıyamamıŞım. O yüzden cezasını çekmeli" dedi. - +1 yıl
Yönetmen Kudret Sabancı o dönem bir başka oyuncu olan Esra Akkaya ile evliydi...
Bu haberlerden sonra ise Sanem Çelik Amerika'ya yerleşti ve kendini asla affetmedi...
Evet bu gibi olaylar sık sık sanat camiasının içerisinde dönüyor ve kimin elin kimin cebinde belli değil..
Sadece oyuncu olmak için değil klip çekimi, kısa bir reklam filminde dahi rol almak için kendinden çok büyük tavizler vermen gerekiyor...
Çok ünlü bir ajans şirketi arkadaşım zamanında bana buna benzer bir teklif getirmişti ve bana söylediği ilk şey şuydu; "Eğer bu piyasaya gireceksen ailen dahil olmak üzere hepsine resti çekeceksin ve 0'dan bir hayata başlayacaksın eski sevgililerine son defa elveda diyeceksin ve bu piyasadaki yerini alacaksın..."
Ona öyle bir cevap vermiştim ki arkadaşımı bu teklifi yaptığından dolayı utandırmıştım...
Şöhret çok çok ağır bedelleri beraberinde getiren bir bataklıktır umarım cevabım yeterli olmuştur fıstığım @BeşiktAşk_ - +1 yıl
- +1 yıl
👍🏼✌🏼️👌🏼
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 590 cevap paylaştı. Sen yetenekli isen zaten kimseyle yatmana gerek yok he ben zaten yolluyum diyosan o ayrı
04 YorumlaKesin vermen lazim yoksa yukselemezsin suanki popcu manken sanatcilarin cogu veripte bu zamana geldiler.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim diyo yatmak şart diye? diyelim şart napican yatcanmı._?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkimden duydun sen böyle olduğunu yani yatmak gerektiğini?
+1 yılBenimle yatanların hiç. biri tıp fakültesi bitirmedi...
00 Yorumla
+1 yılSartmis bazi arkadaslar öyle diyor
10 Yorumla
+1 yılBu zeka seviyesiyle biyere varamassın sen
21 YorumlaYok yönetmen bana gönderiyor o yaslanmis:))
10 YorumlaSacmalik ya ne kitu ve pis bir konu bu
04 Yorumlabiriyle olsa gene iyi
20 Yorumla
+1 yılYönetmen olmaliymisim 😅😋👊
10 YorumlaBen yatardım yeter ki yönetmeni bulun.
10 Yorumla
+1 yılYetenek ve azim olduktan sonra hikaye bunlar
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel olursan belki torpilsiz olur.
00 Yorumla
+1 yılY ne saçmalık olmaz ve 😒
01 Yorumla- +1 yıl
1 dk Çarpıldım galiba 😅😅
+1 yılBenimle yat brazzersa çalışalım
00 Yorumla
+1 yıl😂 saçma değil tabi
13 Yorumla- +1 yıl
Sanki bu olay basinizdan geçmiş herhalde bir siz saçma değil dediniz.
- +1 yıl
Şart olurmu böyle bişey ya ınsan kendine resmen satıyor bu kadar düşmeyin kızlar ünlü olucam diye. Sana demiyorum ha beklemiyorum yanlis anlama @çapulcununbirii
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu şekılde teklıfler cok gelir
00 Yorumla
+1 yılÇok zekice
20 Yorumla
+1 yılistiyorsan yap
10 Yorumla
+1 yılSapıtma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalga mı geçiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sart
10 Yorumla