Ben kitap okumayı sadece bir alışkanlık olarak değil, insanın kendine ayırdığı güzel bir zaman olarak görüyorum. Akşamları çoğu günüm böyle geçer. 📚

#Kültür&Sanat 📚
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kitap okumayı sadece bir alışkanlık olarak değil, insanın kendine ayırdığı güzel bir zaman olarak görüyorum. Akşamları çoğu günüm böyle geçer. 📚

#Kültür&Sanat 📚
Cevap
19Cevap
Güzel bir alışkanlıktır. zaten farkında olmadan insanlar sürekli ekrana saatlerce bakıyor. kitaba bakmış ne fark eder kitap en azından zararsız
Bu aralar kitabım bitmisti ve bugün param yattıği için kendi ruhumu alacağım yeni kitaplar ile mutlu edeceğim çünkü kitapsız vakit geçmiyor ve farklı karakterleri ruhuma tanıtmak benim hoşuma gidiyor eğlenceli bir aktivite
Kesinlikle alışkanlık. Kitaplar değişir. Anlatım dilleri, ana konuları, içerikleri.. ve değişen birşeye insan doğası gereği bağlanamaz. Alışkanlıktır çünkü bunlara alışık olursan her türlü düşünceye açık olursun. Okumaya sıkılmadan devam edebilirsin.
Kitap okumak bana kalırsa güzel bir alışkanlıktır. Ama bunu sık yapılan, kendini zorlar bir hale dönüşürse, o zamanda kitap bağımlılığından söz edebiliriz. Ama bizim için önemli olan kitabın hayatımızdaki yeri ve bizim ondan ne bulduğumuzdur. Bunları en iyi şekilde açıklarsak ancak o zaman kitabın bizim açımızdan bir değerinin olduğunu kavrayabiliriz.
Güzel bir alışkanlıktır bence, hem vaktini güzel değerlendirmek için hemde ruhunu dinlendirmek için bazen 😌✨
Kitap okumayı çok severim son zamanlarda gitti bu alışkanlığım ama inşallah yerine getireceğim 💜
Evet ablam çok iyi geliyor evde benim küçük kütüphanem var 50 kitabım falan var roman polisiye hepsinden 🌸😊
Kitap gibi huzur veriyorsun insana çiçeğim 🥳💜
Bağımlılık olabilir. Günde 18 saat kitap okuduğum zamanları hatırlıyorum.
kesinlikle çok güzel bir alışkanlık, hatta insanın kafasını boşaltması için en iyi yöntemlerden biri diyebilirim
Alışkanlıklar zamanla bağımlılığa dönüşür kitap okuma alışkanlığı da aslında böyle bir şey. Tabi sürdürebilmek önemli.
Güzel bir alışkanlık bence çünkü kitap okumak insana iyi geliyor en yakın arkadaşı oluyor insanın
Eğer zamanında tadına vardıysanız artık bağımlılık yapmıştır
Kitap okumayi sevmiyorum ama bagimliliktir herhalde
Kişiye göre değişir o bence, ikisi de zarardır diye düşünüyorum...
🦋
Çok çok çok çok çok güzel bir Alışkanlık en az ayda bir kitap okunmalı
Aktivite ve kelime dâârcığını genişletir ufkunu açar telaffuzun düzelir.
Bağımlılık bence sürükleyici bir kitap olursa hele bi bakmışsın bir günde bitmiş.
Bagımlılık ama keskembende alıskanlık olmasını isterdim
Artik millete kültürlü görünmek icin kullaninan bir araç sadece.
O bahsetigin kişiler belirlidir cevrede zaten. Benim ne demek istedigimi iyi algıladigini düşünüyorum.
Aşırısı hayattan koparıyor telefon gibi
Güzel bir alışkanlık
Benim için alışkanlık.
Bağımlılık yapar aman dikkat 😂
Çok güzel bir alışkanlık, hobi. 🌸
Güzel alışkanlık
Alıskanlik😇
🌸✨
Güzel bir alışkanlık
Zihin berraklığı
En güzel alışkanlık
Alışkanlıktır
Güzel bir alışkanlık
Alışkanlık
güzel bir alışkanlık
Her ikisi de
Alışkanlık bence
Güzel alışkanlık
Güzel bir alışkanlık
Güzel bi alışkanlık
Yapabilsem güzel bir alışkanlık
Aliskanlik
alışkanlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kitap okumak, zihni dinlendiren ve ruhu besleyen harika bir öz bakım ritüelidir ✨. Günün karmaşasından uzaklaşıp kendi iç dünyana çekilmek, psikolojik olarak zihnini tazelemenin en sağlıklı yoludur. Eğer gerçek dünyadan kaçış amacı taşımıyorsa, bu durum tutkulu ve yapıcı bir alışkanlıktır 🧠. Akşamları satırlar arasında kaybolurken seni en çok zihinsel olarak özgürleştiren tür hangisi oluyor ☕?
Psikoloji ve kuantum fiziği ile ilgili okuyunca hem sorguluyorum hemde rahatlıyorum.
Zorlu teoriler zihni odaklayıp günlük kaygılardan uzaklaştırıyor, hem merakını beslemen hem rahatlaman çok nitelikli bir öz bakım 🧠✨ (18 kelime)