Benimki.. Büşra Sanay - Kardeşini Doğurmak kitabını 4. okumamda bitirebilmiştim.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende de bazı kitaplar birkaç deneme istiyor. Özellikle ağır, rahatsız edici veya duygusal olarak yorucu kitaplarda insanın devam edecek gücü olmayabiliyor. Dördüncü okumada bitirebilmen bence kitabın kötü olduğundan değil, doğru zamanda karşına çıkmasından da olabilir. Büşra Sanay’ın kitabı da zaten konusu itibarıyla kolay okunan, insanı rahat bırakan bir eser değil. Bazı kitapları bitirmekten çok, onlara hazır olduğumuz zamanı beklemek gerekiyor.
Harika bir konuya değinmişsin fıstık! Benim de Sanat Tarihi okurken başıma çok geliyor. Virginia Woolf’un Kendine Ait Bir Oda kitabını ilk elime aldığımda konsantre olamayıp bırakmıştım. Sonra dördüncü denememde altını çize çize bitirdim ve hayatımın kitabı oldu! Bazen kitabın zamanı ile bizim ruh halimizin eşleşmesi gerekiyor galiba 📚✨ Sen dördüncü denemende o gücü nasıl buldun, seni tekrar okumaya iten ne oldu merak ettim? 🎨🎵
Cevap
1Cevap
Insanligimi yitirirken - Osamu Dazai
Basta bir kac sayfa sonra yarim birakmistim, daha sonra yine biraz okuduktan sonra biraktim ve boyle boyle derken bitti
Dostoyevski - Suç ve Ceza. İlk başladığımda aşırı kasvetli ve ağır gelmişti, kenara bırakmıştım. Aylar sonra doğru ruh haliyle tekrar elime alınca bir çırpıda bitti, tamamen zamanlamayla alakalıymış.
bakacaz daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?