Okuduğunuz kitaplarınızı bir yerlere mi bağışlıyorsunuz ev kitapla doldu ne yapıcağımı düşünüyorum 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kitaplığım var. Neredeyse okuduğum tüm kitapları orada tutuyorum. Zaten okumak için isteyip bir daha getirmeyen o kadar çok kişi var ki yer sorunu çekmiyorum o yüzden.
Sadece bilimsel ya da ders niteliği taşıyan kitapları ihtiyacı olanlara veriyorum.
25 senedir ortalama ayda bir kitap okumuşumdur, dünya klasikleri dahil kitaplarımın tamamını okumak isteyen arkadaşlarıma dağıtırım. Bazen de sosyal medya üzerinden paylaşım yapıp isteyene kargo ile göndermişliğim de var. Yeter ki vatandaşlarımız okusun ben bedava dağıttım bu güne kadar…
Okumuş olduğum tüm kitapları saklamayı tercih ediyorum. Çok fazla vaktim yok. Kitap okuduğum zamanlarda da okuduğum kitap benim için çok değerli olduğu için her daim saklarım. Günün birinde yine açıp göz atarım.
Ben veremiyorum kimseye. Kıyamıyorum. Bir sürü kitabım var. Kitaplığımda durması hoşuma gidiyor. Bir tek kuzenime verirken içim rahat veririm. Çünkü biliyorum o kitabın hakkını veriyor.
Cevap
21Cevap
Arkadaşlarım varsa onlara veriyorum
Gardolabimin bir gözünde saklıyorum.
Hepsini kolile bana gönder.😜
Okuduğum çok sevip kıyamadığım kitapları kitaplığımda topluyorum. fazla olanları da arkadaşlarım var öğretmen onlara gönderiyorum öğrenciler için.
Bazen kitaplığı temizlerken bakıyorum, bilmem kaç sene öncesinde kalan kitaplar var eskiden başkalarına verirdim ama bir ara baktım okuyan yok çöpe gidiyor
Kitaplığım da kalmaya devam ediyor. Kitaplar konusunda cimriyim.
Kendi evime çıktığımda bir bölümü kütüphane yapmak istiyorum o yüzden aldığım ve okuduğum tüm kitaplar duruyor.
o kitaplar seninse dünaydaki en mutlu kişi sen olmalısın
ben genelde yatağımın altına koyyorum ya da okuldaki kütüphaneye veriyorum
arkadaşlarıma veririm bazıları da bende durur sevdiğim kitapları tekrar okuyorum 3 5 yıl sonra
Konu kitaplarım olunca biraz cimriyim vallahi. Kitaplığımda duruyorlar, taştı benimkilerde, yerlere dizeceğim galiba artık. 😄
Kütüphaneye bağışlayabilir ya da uygun fiyata satabilirsin. Ben genelde e readerdan okuduğum için alan sorunu yaşamıyorum
Saklıyordum biriktiriyordum daha doğrusu daha sonra bir kere hepsini toplu bir şekilde attım
ben genelde kitaplığıma diziyorum. Balkonda kitaplığım var orası kitap köşesi oldu
Eskileri dağıttım
Yenileri daha dolup taşmadı
Genelde kütüphaneden okurum
Hiçbir şey. Ödünç isteyen biri olursa verebilirim ama herhangi bir bağış vs ya da satış yapmıyorum.
Duruyor kitaplarımı severim büyük bir kitap rafı yapmayı düşünüyorum.
Kitaplık ve dolaplar var orada duruyorlar.. Keyifli günler..
Kitaplar benim çeyizimdir , o yüzden raflara kaldırıyorum 🤓
Kitaplığım doldu geri kalanını kolileyip garaja koyuyorum. Kitaplarımı biryere vermek zor geliyor nedense ayrilamiyorum. Galiba bu konuda abartı bir bencillik peydah oldu bende.
Ev kitaplarla dolu yer yok diye yenisini alamıyorum, alınca ne yapacağım diye düşünüyorum büyük çelişki
aldığım ve özellikle severek aldığım kitapları asla kimseye vermem pek okuyamıyorum ama hep gözümün önünde tutarım
Kütüphaneden okumuşsam bile kendime de satın alıyorum çoğunu ve evdeler. 1000 e yakın kitabım vardır ama saymak zor
Gardıropumun üzerine diziyorum. tavana değmesine az kaldı
Ben minik Ken bir sürü kitap vardı bende okul kütüphanesine vermiştim
Birkaç sene toparlayıp kütüphaneye bağışlıyorum
okul olduğu sıra arkadaşlarımla paylaşıyordum şimdi okuyunca kitaplığa koyuyorum
Tutuyorum, bir gun kutuphane olusturmak istiyorum. Simdilik siradan bir raftalar.
Hepsini saklıyorum ileride evime büyük bir kütüphane yapicam. Kitaplarimla aramdaki bağ çok farklı ölünce falan da bagis yaptiririm heralde
Ben kütüphaneye vermeyi düşünüyorum
stephen king / O
tam metin mi?
Genelde evimde saklarım.
Kütüphaneye bağışlıyorum
Kitaplığıma koyuyorum
Geri kütüphaneme koyuyorum. İsteyen olursa ödünç veriyorum
Bana verebilirsin okumayi seven biri olarak.🙃
Naftalinleyip saklıyorum
Başkalarına Veriyorum Onlarda Okusun Diye
Öyle duruyor bazen tekrar okuyorum.
Kıyamadıgimdan hepsi evde duruyor kitaplıkta.
Saklıyorum hediye ediyorum
Satıyorum internetten
Kütüphaneme koyuyorum
bi kenara koyuyoruz
Kitap koleksiyonu yapıyorm
Saklıyorum. Sonra istersem tekrar okuyorum
Halen ilk aldığım gibi temiz duruyorlar dolabımda
Yine evde duruyor
kitaplığa koyuyorum kardeşimle birlikte okuyoruz
Evde duruyor
Kitapsever öğrencilere dağıtıyorum.
Bana gönder😂