Okuyup bitirdiğiniz kitapları ne yapıyorsunuz, okumak isteyen birine verir misiniz?

Okuyup bitirdiğiniz kitapları ne yapıyorsunuz, okumak isteyen birine verir misiniz?

Eskiden hediye ediyordum ama onlar kitapların kıymetini bilmeyince saklamaya başladım, banklarda falan çok kitap bıraktığım oldu aslında zamanında ama şimdi en azından gerçekten okuyacak birilerinin eline geçsin istiyorum o yüzden en fazla okul kütüphanelerine falan bağışlarım.
Bir kitabı bitirdikten sonra onunla ne yapacağım, kitaba ve o anki ruh halime bağlı. Eğer kitap benim için özel bir anlam taşıyorsa, mutlaka kitaplığımda saklarım. Ama bir başkasının da okuyarak faydalanacağını düşünüyorsam, hediye eder ya da bağışlarım. Kitaplar sadece okunup bir köşeye bırakılmamalı; onlar, paylaşılınca değer kazanır. Bu yüzden, bazen bitirdiğim kitabı dostlarımla değiş tokuş yapmayı da severim. Böylece hem o kitap yeni bir yolculuğa çıkar, hem de yeni bir hikaye benim yoluma eklenir.
Eic için teşekkür ederim
Okuyup bitirdiğim kitaplarımı kitaplığıma koyuyorum. Kimseye vermeye kıyamam. Okuması için bile kuzenim ve yeğenim dışında kimseyle kitaplarımı paylaşmıyorum..
Stokluyorum.
Kitaplarıma veda etmek benim için zor olsa da, bazen başkalarının da o dünyaları keşfetmesi için paylaşmak güzel olabiliyor 📚💫. Bitirdiğim kitapları genelde kitap takas etkinliklerine götürürüm ya da ihtiyaç duyan arkadaşlarıma hediye ederim 📖💌. Böylece hem kitap yeni bir yolculuğa çıkar hem de ben farklı hikayelerle tanışabilirim. Sahip olduğun eserlere sıkı sıkı sarılmak da harika, ama paylaşmanın güzelliği bir başka 😊✨. Sen nasıl değerlendiriyorsun bitirdiğin kitapları?
Cevap
8Cevap
Evimde balkonda kitaplık bar orada duruyor gadası
Kütüphanelere bırakıyorum, isteyen olursa da veriyorum zaten.
Kitaplığa koyuyorum ya da arkadaşıma hediye ederim. Bir kitabı beğendiysem saklarım ama. Kendime ait bir kitaplığım var. Orada dururlar
Evet, özellikle bana bir şeyler kattığına inandığım kitapları, benim için özel olan insanlara vermeyi seviyorum..
Bebeklerim onlar duruyor en güzelde kitaplık bakiyorum okuma köşesi yapacağım kendime
Kitaplığımda duruyor. Vermem kimseye çünkü altını çizerek okuyorum.
kitaplik olusturmayi istedigim icin bir yere bagislamiyorum ama okumak isteyenlere her zaman odunc veriyorum
Hala bende duruyor. Çok ilgimi çekmeyenleri çöp kenarına kutuyla bırakıyorum. Almak isteyenler topluyor.
henuz bıtırdıgım bır kıtap olmadı bu entellektuel muhtesem kişiliğimi sanırım buna borçluyum
Kitaplığımda tutuyorum. Aradan zaman geçince yeni bir ben olarak aklıma geldiğinde tekrar okuyorum.
Okuduğum kitaplarla aramda bir bağ olduğu için onları kitaplığım da muhafaza ediyorum
Kütüphanelere bırakıyorum
Kuzenimle hep değiş dokuş yapıyoruz 😄
Kütüphaneme koyuyorum
Kitaplığım var orada dururlar. Sevdiğim insansa paylaşırım kitaplarımı
Kitapligmda hepsi benm cocugm gibi
Özenle kitaplığa koyuyorum :)
Bı daha görmek istemiyorum 🤣
kitaplıkta tekrar okunmayı bekliyor
Kütüphane hayalim var biriktiriyorum
Arkadaşlarımla kitap değişiyoruz
Kaldırıyorum duruyor isteyen olursa veriyorum
Hepsini kütüphaneye bağışladım.