Benim için kitap okumak bambaşka bir şeydir ve hikâyesi güzel, sürükleyici olursa asla sıkılmam📚😇 Siz sayfası fazla kitaplardan sıkılır mısınız? 👀

Benim için kitap okumak bambaşka bir şeydir ve hikâyesi güzel, sürükleyici olursa asla sıkılmam📚😇 Siz sayfası fazla kitaplardan sıkılır mısınız? 👀

Aksine kalın kitapları, uzun soluklu maceraları olayları daha çok severim. Bir kitabın sayfası çok ise ilgimi çeker ve ona göre araştırırım. Bunun için mesela çok güzel olsalar da Zweig kitaplarını genelde dile getirmem.
İncesinden de sıkılırım ki.. ama kalın olanı daha iyi olası bir kaos , felaket , doğal afet pandemi de işime yarayabilir
Kitabın konusuna ve akıcılığına bağlı. Önceden önyargılıydım kalın kitaplara, Martin Eden den sonra şans vermeye başladım.
Hikâyesi içine çekiyorsa sayfa sayısı benim için hiç önemli değil. Hele Tolstoy gibi bir dahiyse okumak ayrı keyif! 📖✨ "Anna Karenina" tam bir klasik, sürükleyicidir zaten. Büyük kitaplar bana bir karakter yolculuğu gibi geliyor, yol ne kadar uzun olursa o kadar güzel. 💫 Sende de durum aynı gibi, kitaplarla olan bağından belli. 🧡
Cevap
9Cevap
kitaba bağlı
Hayır, sıkılmam. Sayfasına göre seçmem, içeriğine göre seçerim.
Kitapları sayfasına göre değil de konusu ve yazarına göre değerlendirdiğim için kalın ya da ince olması benim için etken olmuyor.
Sıkılmam da Rus edebiyatı betimlemeleri bazen bayıyor jxjdjd
Sayfa sayısı değil de her roman içine çekmez beni, genel olarak romanlardan sıkılıyorum
Konusuna bakarsam okurum
Normalde çok sıkılıyorum
Dili akıcıysa kalın olması daha çok hoşuma gidiyor.
Uzun açıklamaları soruları cevapları bile okumuyorum kalın kitap mümkğn değil
Aksine daha çok içine çeker günlerce etkisinde kalırım
Suç ve Ceza dışında sıkıldığım kitap olmadı.
Hayır. Konusu sürükleyici değilse sıkılırım
🩷🌼
Agir olursa içeriği evet sıkılırım.
Kitap sıkmazsa hayır.
sarıyorsa problem yok
sürükleyiic ise hayır
Evet
Sıkılırım sanırım
Hayır, bazıları çok akıcı oluyor
Hayır
Sürükleyici kitapta hayir
Evet kuzum🙄