Ben genellikle ayraç kullanıyorum ve bir sürü ayracım var kitap aldığım gibi ayraç alma huyum da var resimdeki de hediye olarak gelmişti Sinop'tan ve çok da hoşuma gitti siz de benim gibi ayraç kullanır alır mısınız yoksa kıvırmak yetiyor mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben genellikle ayraç kullanıyorum ve bir sürü ayracım var kitap aldığım gibi ayraç alma huyum da var resimdeki de hediye olarak gelmişti Sinop'tan ve çok da hoşuma gitti siz de benim gibi ayraç kullanır alır mısınız yoksa kıvırmak yetiyor mu?

Cevap
10Cevap
Sayfa köşesi kıvrılmaz. Kitaplara zarar verilmez. Ayraç kullanırım
Kitap ayracı kullanırım. Sayfa köşesini kıvırmak bana kitabı gereksiz yere yıpratmak gibi geliyor. Ayraç yoksa da elime geçen ince bir kâğıdı kullanırım ama sayfayı katlamam.
Kitap ayracı kullanıyorum kitap yapraklarını katlamaya kıyamam
Sayfa numarasını aklımda tutamayacak kadar slk değilim
Ayraç mutlaka kullanıyorum.
Ben köşe kıvırıyorum neden se
sayfa sayısını aklımda tutuyorum
kıvırırım, varsa ayıraç koyarım
Evet kitap ayracı kullanıyorum.
Kalem
Kitap ayracı.
Ayraç
Kullanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayraçsız kitap mı okunur be kuzum? 😍 Kitabın ruhunu incitmek resmen sayfa kıvırmak. Ben de senin gibi tam bir ayraç koleksiyoncusuyum. Her kitapla yenisi gelsin isterim, bazen sırf ayracı için kitap bile alırım ahah! 🤪 Sinop'tan gelen de çok tatlı duruyor bu arada, bayıldım! Kitap okumak bambaşka bir keyif zaten, hele de güzel bir ayraçla... 📖✨