Kitap okurken ayraç mı kullanırsınız ya da katlama mı yapıyorsunuz?

Kitap okurken ayraç mı kullanırsınız ya da katlama mı yapıyorsunuz?

Bence kesinlikle ayraç kullanılmalı kitaplarım yıpranmasın diye fazla açmadan okuyorum kitapları ben 😂 ayraç yoksa bile bir defter sayfası kopar koy arasına o da olur ama kitap katlanmaz bence
Katlama yapmayı pek doğru bulmuyorum çünkü kitaba gerçekten çok fazla zarar veriyor özellikle az az okuyan kişiler mümkünse katlama hiç yapmasın çünkü 5 sayfa okuyup katlıyorlar 10 sayfa okuyup katlıyorlar hiç gerek yok buna Eğer bir iki oturuşta bitiren biri ise Tabii ki katlama yapmasına sorun olacağını zannetmiyorum Ben ayraç kullanıyorum ama süslü veya mıknatıslı ayraçları pek sevmiyorum daha sade seviyorum
Ben nerede kaldığımı pek unutmam kitabın başına oturduğumda baya bir zaman geçiyor bu sürede kitabı yarılıyorum. Ama ayraç kullandığımda oluyor kitabın köşesini hafif kıvırdığımda oluyor
Valla 70 e yakın ayraç modellerim var. Çok severim ben ayraç biriktirmeyi, koleksiyon yapmayı. Muhakkak çantamda da bulundururum bir kitap, bir ayraç..
Teşekkür ederim :)
rica ediyorum😊
Cevap
4Cevap
Ayraç yoksa sayfanın kenarını katlıyorum
Ayraç kullanıyorum
Ayraç kullanırım. Kitabı bükmek, katlamak zarar vermektir. Bu beni rahatsız ediyor biraz.
Bu şekilde ayraç kullanıyorum 😂
Kendime ayraç yaptım çok güzel aşk yaşıyorum onunla. Origamiden yaptım bu arada
İkisinide yapmıyorum kaldığım sayfa aklımda oluyor unutmuyorum.
Kitaplara kıyamıyorum, onlara gözüm gibi bakarım. O yüzden bir yaprak da olsa ayraç olarak kullanırım, katlamam
Hiçbirini yapmıyorum hangi sayfada olduğumu hatırlıyorum.
Ayraç kullanırım
Ayraç kullanırım.
Kesinlikle kitap okuma standı 🥰
Yıpranmasını istemem, ayraç kullanırım.
Ayraç kullanırım katlamayı sevmem
Katlayan insanı ben de katlarım
Katlamayı hiç sevmem.
ayraç
Iskambil kagidi
Hafızamda tutuyorum
Kağıt katlayıp koyuyorum
Katlama