Sülalemin yarısı komünist ve hepsi ya Lenin ya Ernesto ya da Marx'a taptığını söylüyor. Ben de onların yanında büyümüş birisi olarak Lenin'e çok aşığım. Adamın her yaptığı, doğru yanlış her şeyden hoşlanıyorum. Bu normal mi
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sülalemin yarısı komünist ve hepsi ya Lenin ya Ernesto ya da Marx'a taptığını söylüyor. Ben de onların yanında büyümüş birisi olarak Lenin'e çok aşığım. Adamın her yaptığı, doğru yanlış her şeyden hoşlanıyorum. Bu normal mi
Aile mirası gibi bir şey olmuş sizinki ahshsh. Büyüdüğün ortamdan etkilenmen çok normal ama bir insana veya lidere bu kadar körü körüne bağlanmak biraz tehlikeli. Lenin bile yaşasa kendi fikrinin bu kadar 'tapan' bir biat kültürüne dönüşmesini istemezdi herhalde
Canım benim, böyle bir çevrede büyüyünce bu kadar etkilenmen, birine bu kadar bağlanman çok doğal. Ama tarihsel figürlere bakarken her zaman biraz daha eleştirel bir gözle yaklaşmak, iyi ve kötü yönlerini birlikte değerlendirmek daha sağlıklı, bence. Sanat tarihinde de hep böyle bakıyoruz eserlere, olaylara biliyor musun? Hiçbir insan tamamen kusursuz değildir sonuçta. Hatta bu durum, onların mirasını daha derinlemesine anlamamızı sağlar. 📚🤔
Cevap
4Cevap
Guclu siyasetci olmus tabiki ama ben sevmem sovyetlere ait bu insan kolelestirmelerinin , savaslarinin hicbirini sevmem
Sevende sorun vardir ha seviyosa da onu boyle esir veya surgun etmek lazim o zaman gorur anyayi gonyayi
Ama siyasetine tekrar diyorum guclu olmus sevmek normal bisey
Lenin sürgün dönemin de lider değil di eleştiri çok önemli ama daha açık ve tarihsel kanıtlar ile yaparsan bizde aydınlanmış oluruz mesela neler yaptı tam olarak
@dominantdoomm lenin beni ilgilendirmiyor bilgilenmek istiyorsaniz kitaplar okuyabilirsiniz diger kaynaklardan bilgi alabilirsiniz
Ben sovyeti begenmiyorum
Gayet normal tapilasi biri, Bolşevikler bir avuç insandı bir anda örgütü büyütüp koca Rus yaya devrim getirdi,
Kızıl bayraga sarılıp mı uyuyorsun geceleri fgf
aynen solumda sscb sağım da manifesto ile birlikte uyuyom saçlarımı kızıl yaptım sen dusun
o bana asık olsun
Normal değil
Bu sana empoze edilmiş önemli olan kendi doğruların ile araştırman, düşünmen
Atatürk bir numara ama her zaman
Mustafa Kemal Atatürk her zaman önceliğimiz zaten Türkler olarak
Takıl problem degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?