Yalnız görsele kahkaha attım. Kamil, ben varken kendisini dünyanın en zeki insanı zannediyor sjklfbasjk

Yalnız görsele kahkaha attım. Kamil, ben varken kendisini dünyanın en zeki insanı zannediyor sjklfbasjk

Cevap
7Cevap
Bende sipariş vermiştim 1 yıl önce geç olsun güç olmasın.
Adam adamm bendensin
Allah kahretmesin 🤓 tamamen sersem gibi okudum soruyu. Bir an cümle mi yanlış yoksa ben mi anlamadım diye 4-5 kez okudum başlığı. Ahahhahssjjwjssjkdk off abi niye öyle geç anlıyorum ya.
Abi kötü bir haberim var sana. Galiba dolandırılmış olabilirsin🥹🥹
NAsıl yaa. ne saçmalıyorsun sen ne dolandırılması lakjsfbakj Sozlerini geri al :D
Galiba 37. gündeyizz :((
Hafhjasfbhaj dimii. Yani şimdi sen oyle yazınca bir sniye durdum düşündüm de sana iyi yazmısım halt etmişsin sen. Ne demek dolandırıldım ben apt. lmıyım. D:D
bashjfasbha (çiçek, kalps)
Tekrar sipariş edersen gelme ihtimali yükselir….
P. S: tekrar tekrar dolandırılmak da bir marifet, hatta çok büyük bir marifettir 🤭
😂😂
dolandirilmadiysan egerr gelir tabii ki, hiyarda çıkabilir dikkat et abiş
Hııı deme oyle üzülürüm :D
ajaha saka saka uzulme
(çiçek)
Kitaba gerek yok ki hacı hocayım de direkt yerler kesin bilgi merak etme
Allahın sevgili kuluyum ben mubareğim diyim ama once tarzımı değiştirmem lazım. Hoca sakalı bırakıp şalvar giyersem tamam bu iş :D
Hee 6 milyon hadisim var taş gibi napcak sanki insanlar kafadan ayet hadis sallasam onu mu anlayacaklar çok okumuslar gibi kasfbjkas
Bi ara soru paylaşıyordum gelin sizi bir düdükliyim içinizdeki cini çıkarıyım ya da bağlama büyüsü yapıyım diye ahaha. Dinsiz imansız ilan edildim :D
Ya senin bu kadar farkında olman hosuma gidiyor :D:D 50-60 yasında ki insanlara dahi anlatamıyoruz valal. D
'Aptal' kelimesi niye sansürlü ki, teessüf ederim
Ehehe ben sansurledim ya cekemeyenler aha argo yazmis diye sikayet ediyor 😂
Verin elinizi öpeyim hocam jdıdn
Berhudar ol evladım jkasfbha
Ya biliyormusun bu yapay zeka videolarındaki her detayı tartışmak çok eğlenceli oluyor. D Dede çocuğu kovalıyorsan neden yanından kosuyon 100 metre olimpiyat yarısı gibi :D Hayır arkada ki adam neye kosuyor yai napıcan ki :D Çocuk neden mutlu kalnfasjk inceledikçe ilginçleşiyor. D
Bazı insanlar, yapay zeka kadar akıllı olsa dişimi kıracağım yemin ederim.
Çeyreği kadar olsalar razıyım. Dün birisi soru sormus ben x dedim diğeri y bunu tartısıyoruz yorumlarda, kız üşenmemş konusmalarımızı yapay zekaya atmış bana diyor ki sen cahilsin hiç bir şey bilmiyorsun bak yapay zekaya yorumlattım tartısmayı diye konusmayı atmıs. Yapay zeka benim yazmadığım cümleleri yazmış buna gore yargılamış bu beyin fukarası da bunun üzerinden haklı haksızicahil ve alimi tayin etmiş. Valla devir çok zor. Elinde internet olan her cahil kendini alim ilan ediyor. Asıl alimler cahil kabul ediliyor Allah akıl fikir vrsin.
Şimdi de ben akılsız, cahil insanla tartışıyorum. Dünya ne kadar küçük 🤦🏻♀️
Kendini dünyanın en zeki insanı sanıyor garibim. Dönsün aynaya baksın sonra beni eleştirsin.
Eleştirileri çok ciddiye almıyorum açıkçası. Şurada troll ironi dolu şeyler paylaşıyorum hayır o kadar absurd şeyler ki zaten aklı sağlığı yerinde bir insan ciddiye bile almaz. Gerçekten oyleymişim gibi davranıyor biri tipimden biri zekamdan ahaha kendi kendilerine çalıp oynuyorlar. Bunu yapan tipler de 2 cümleyi yapay zeka yardımı olmayan tipler. Dolayısıyla çok ciddiye almıyorum. Genelde küfür ediyorum. Herkese kendi anlayacağı seviyeye iniyorum. Ne yapayım ki anne babası adam edememiş senelerce okul okumus akıllanmamıs 2-3 yorum yaparak ben mi aklını başına devşiricem. Sovuyorum ki sinirlensin asjbfahjf
İşi bitti garibimin.
2 cümleyi yapay zeka yardımı olmadan kuramayan tipler * bazen parmaklar düşüncelerime yetişemiyor eksik yazıyoru mahaha
Aklı başında kişi kavga etmez.
En iyisini yapıyorsun.
Erdal abimiz yapar arada oyle seyler 🤣😝
Manifest vardı gelmesi için.
Bu kitabı alarak çok zeki bir hamle yapmışsın
Gelir gelir...
37 gün oldu çok beklemelimiyim sence can?
Kahve içeriz demi o zaman aslkfjbasfjk
Bence gelmez wkebwn
Hhashfasbh sonunda anlayna biri ehh zaten senden beklerdim bunu dost.
Soruda kendimi ti ye alıyorum. Ahmapım dolandırmışlar askjlfbjaskf
Söv ula
Gelir bekle
Geçmiş olsun
Gelir
Sana hakaret etmişler.
Gelir gelir 😹
😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kankam, o görsel tam sana göreymiş valla! 😂 "Aptal insanlar nasıl dolandırılır" kitabı gelirse, bence ilk iş Kamil'i dolandırmayı denersin. Sonuçta o kendini en akıllı sanıyor, tam deneklik! 😈 Ama boş ver, ben eminim kitabın gelir, kargocular seni yüz üstü bırakmaz. Belki de Kamil saklamıştır, kim bilir! 😉📚
Ooo aşkım hoş geldin. Kamil kim? Beni kimlerle aldatıyorsun sen heaa?
Ay aşkım, Kamil sadece espri canım, kalbim hep sana ait! Bu ne kıskançlık böyle! 🤣 Kıskanma beni! 😉