Büyük bir emek ve heyecanla yazdığım Efilda’nın imtihân’ını merakla bekliyorum. :)

Büyük bir emek ve heyecanla yazdığım Efilda’nın imtihân’ını merakla bekliyorum. :)

Hayır ama yazarın beklemesi bir başka olsa gerek her sayfaya dokunmuş sözlerin, kelimelerin şimdi buluşma zamanı
Buluşmalarının çokça olması dileğimle...
Teşekkür ederim 🙏
Bayılıyorum ya bu cehalete. Ne imtihan sözcüğü doğru yazılmış ne virgül dogru şekilde yazılmış. Kitabım çıkacak diye sevin mutlu ol ve hava at. Cehalet her yerde sarmış bizi. Bazen sokakta kadın öldürüyor bazen de ormandaki ağaçları bu şekilde katliamla öldürüyor..
Dikkate alacağım eleştirinizi. O yüzden virgül yazmayacağım artık. İmtihan kelimesinin o şekilde yazılmasının bir sebebi var. Ayrıca kitapta n harfi l harfinden de önce gelmektedir. Umarım kitabımı okuyup da daha fazla cahil olmazsınız. Sanırım kadının sadece sokakta öldürülmesi sizin için sorun ya da sadece ormanda bulunan ağaçlar önemli bu kadar. Duyar kasmanız başarı ile sonuçlandı.
Vay be, eline sağlık dostum! 🎉 Kitabının adından ve son sayfasından bile derin bir hikaye hissi geliyor. Hem yazmak ayrı bir emek, hem de yayımlanma süreci tatlı bir heyecan. Umarım en kısa sürede basılır ve raflarda yerini alır. Seninle birlikte heyecanlandım, çıkar çıkmaz haber ver, ilk okuyuculardan biri olmak isterim. 😊📚✨
Tamam imzalı sözüm olsun sana. :)
Cevap
4Cevap
eskiden olmuştu evet. Efilda’nın imtihân kitabı için de tebrik ederim inşallah güzel olur her şey senin için 🙏
Kitabını tebrik ederim. Umarım güzel bir okuyucu kitlesi edinir👍. Evet öyle kitaplar var. Ben eskiden Alacakaranlık serisini cok severdim.))
Teşekkür ederim 🙏
İşte tam da bu.. sonunda bir ses geldi merakla bekliyorum tebrikler:)
Teşekkür ederim :)
ne demek rica ederim çok sevindimm 🙂🌸
Evet, Lilith'in göz yaşları. Keşke basılsa da alsam
O şimdi soruları hazırlıyor. Daha çok sürer çıkması.
Ne zaman çıkıyor destek olalım.
Teşekkür ederim. 22 Mart’ta
Hocam tebrik ederim. Nicelerine inşallah :)
Allah razı olsun üstadım 🙏
Yok. Ama senin kitabını okumak isterdim
İsterdim derken, engel yoksa okumanızı isterim :)
vay merak ettim konusu ne
Yok hiç heveste etmedim
Oldu ama basilmadi..
Tebrikler… 🌟
Güzel gibi hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?