Müzik & Etkinlik Kitabın kapağı sende okuma isteği oluşturur mu? Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bonjour!Kitabın kapağı sende okuma isteği oluşturur mu?-Oluşturuyor hatta bazılarını sırf o sebepten okumuştum. <3 Kitabın kapağı sende okuma isteği oluşturur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AyşeAfraa Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Bir kitapçıya girdiğimiz vakit oradaki yüzlerce kitabı alıp tek tek konularına bakmayız, önce kitabın kapağı zaten insanı çeker ondan sonra içeriği insanı cezbeder. Kitabın kapağı insanı büyüleyebilir ve okuma isteğini artırabilir de... 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet ama kitabın sayfalarının görünümü de güzel olması gerekiyor 😄 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 346 cevap paylaştı. Yok ben tamamen içerik odaklıyım 1 0 Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Evet kessinlikle karanlik tema kitaplar ilgimi ceker 1 0 Yorumla
boşvera196 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Yani önemli olan içi ama dıştan da güzel ve ilgi çekici olması kitabın alınmasında daha yararlı olur diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
bulinmeyen926 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Genellikle konusu benim için önemli. 1 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Evet oluşturur. Kitabın kapağına önem veririm. 1 0 Yorumla