Sizin her sözü her kelimeyi cinsellik zannetme aptallığınız beyinsizliğinizden bıktım.
Kitabın içeriği nasıl olursa heyecanla okursunuz?
Sizin her sözü her kelimeyi cinsellik zannetme aptallığınız beyinsizliğinizden bıktım.

Bir kitapta olmazsa olmaz ne olmalı, ne ilginizi çeker?
Fatastik mi? Romantizm mi? Cinsellik mi?
Hiç kitap okumayan birinin nasıl bir hikaye ilgisini çeker?
Benim için okuduğum kitap daha çok bilim kurgu türünde olmalı ya da fantastik olmalıdır. yüzüklerin efendisi gibi kitapları seviyorum mesela. bu yüzden bunun gibi depresif bir yandan fantastik ve heyecanlı kitapları severim
Yüzüklerin efendisi en iyisi. 👍
Klasik KS işte cinsellik kelimesini görünce direk cinsellğe almış sdfsdf
🤷Biraz sinirlenmiş olabilirim alan beyinsize.
Umarım görürde beyinsizliğinden utanır.
Çok haklısın az bile söyledin
😄 Ahshdh teşvik ediyorsun ama sen de yaaa fkckg
Destekliyorum ben :D arkadaşımızın yanındayız her zaman fkckgbc
15. yy - 16. yy coğrafi keşifler, krallıklar, rönesans, din savaşları özel ilgi alanım.
ayrıca 20. yy başlangıcı, büyük buhran ve etkilerinin İkinci Dünya Savaşına etkilerini anlatan kitapları da heyecanla okurum
Cevap
10Cevap
Fantastik ve gerilim tarzı kitapları severek okuyorum. Diğer türlere göre daha heyecan verici.
Ben gerilim insanıyım roman konusunda.. fantastic, bilimkurgu ya da korku farketmeksizin yazarin kaleminde tedirginliği hissediyorsam bitmesi uzun sürmez
Bilimsel makaleler, teknoloji ve otomobil, motosiklet dergileri okuyorum. Roman hikaye bunlar bama göre değil
en temelde akıcı olmalı, sefiller, monte kristo kontu gibi
Öğretici olması yeter saçma sapan hayal ürünü kitaplar okuyup zamanı öldürmeye gerek yok
Resimli olursa resimlere bakarım sadece 😬 ben kitap okumam ki
Biografi
Tarih
Dram
Hiç okumadım ama erotik kitaplarda ilgimi çekebilir
Farklı bir bakış açısı ile mizahi yönden ele alınıp bilgi verirse ilgimi çeker sjdjd
Bunun gibi

Bunun gibi savaşçıl içeriyi olan bir kitap her zamana ilgimi çeker
sefalet içindeki insanlar çok ilgimi çekiyor, kendime buluyorum!
Sır, gizem olmazsa olmaz
Fantastik ilgimi çekiyor
Arastirmali belgesel kitaplari severim
herkesin ilgi alanı farklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?