Dr. burns diye bir psikiyatristin cok satan, bircok psikolog tarafindan da onerildigini okudugum bir kitap. Bu kitap gercekten terapi yapiyor mu insana?
Simdi siparis verdim 70 tl idi fiyati. Deger mi degmez mi emin olamadim. Gercekten okuyup, fayda goren var mi? Buyuk psikolojik sıkıntılarım yok. Psikologa gitmek istedim icimi dökmek, rahatlamak, kendimi farkina varmak, kaygimi azaltmak vs adına. Ama hem o kadar seansa verecek param yok, devlete de gitmek istemiyorum. Kayit vs durumu olur, ilerdeki meslek hayatima zarari olur, hemde devletteki psikolog cok verimli olmaz diye.
Bir psikoloji/terapi kitabindan faydalanmak istedim. En cok okunan bu iyi hissetmek kitabi. Yorumlari genelde olumlu. Sizce iyi bir kitap mi faydasi olur mu?
Yoksa siparisi iptal edecegim. Kitaplar pahali oldugundan beri sıfır kitap pek almiyorum cunku. 70 lira da bir ogrenci olarak benim icin buyuk bir para. Deger mi bu kitap icin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
burada kitaptan çok okuyucunun çıkaracağın ders önemli gibi
Evet. Takintin kaygin varsa sanada iyi gelir
Kaygim, stresim, surekli bir erteleme halim, sinav kaygim vs fazlasiyla var. Insallah iyi gelir. Gercekten cok faydasi oluyor mu?
Aslinda faydasi senin okuduklarini uygulamanla alakali. Piskiyatriste gidiyomusun?
Ben nette biraz arastirdim bazi mesleklerde soeun cikiyormus psikolog/psikiyatri kaydi var diye. Bu yuzden gidemiyorum. Ozel danismanlik merkezlerine gideyim diyorum ya kayit aciyorlarsa diye gidemiyorum. Aileme soylesem seans parasi cok yuksek degilse verirler diye düşünüyorum ama meslekte, kariyerde gecmis hastaliklarda bilmem ne tanisi konmus diye gozukur diye korkuyorum.
Bir sikinti oluyor mu bilgin var mi? Devlette ve ozel hastanelerde kayit açılıyor oralara gidemem ama bu ozel kliniklerde. Xxx danismanlik merkezi yazan yerlerde gizlilik var mi? Bu tur merkezler kayit açıyor mu? E nabizda vs gözüküyor mu xxx terapi merkezi/danismanlik merkezi, xxx psikoloji yazan yerlerde?
Git ozel piskologaa adini uydur. Kimlik mi soracak a.. q
Yasin kac ta ne olcan san. Sagliktan onemli degil
Önerdiler okumadım nolduki
Bana çok iyi geldi
Bu kitabi tam 3 yıldır okumayi erteliyorum. Bir kere cok kalin diye gozum korktu. 2-3 yil once daha uygun fiyatliydi tabi. Sonra bir kitap ne kadar faydali olabilir ki? Psikologlar bosuna mi okuyor, para kazaniyorlar dedim ve en sonu siparis verdim. Gercekten terapi gibi oluyor mu?
Gerçekten terapi gibi olmuştu bana. Çok kötü olfugum bir dönemde olmuştu harika bir kitap bana göre
Psikologa gittin mi? Ben nette biraz arastirdim bazi mesleklerde soeun cikiyormus psikolog/psikiyatri kaydi var diye. Bu yuzden gidemiyorum. Ozel danismanlik merkezlerine gideyim diyorum ya kayit aciyorlarsa diye gidemiyorum. Aileme soylesem seans paradi cok yuksek degilse verirler diye düşünüyorum ama meslekte, kariyerde gecmis hastaliklarda bilmem ne tanisi konmus diye gozukur diye korkuyorum. Bir sikinti oluyor mu bilgin var mi? Devlette ve ozel hastanelerde kayit açılıyor oralara gidemem ama bu ozel kliniklerde. Xxx danismanlik merkezi yazan yerlerde gizlilik var mi? Bu tur merkezler kayit açıyor mu?
O konu hakkında bilgim yok. Fiyat sormuştum birkav yere pahalı diye gidemedim. Ama arkadaşım gidiyordu öğretmen oldu şuanda da
Devlete atandi arkadasin sorun olmadi yani?
Peki arkadasin ozel danismanlik merkezine mi gitti yoksa devlete falan mi?
Bir de seansi ne kadardı sordugunda bir sakincasi yoksa soylersen sevinirim
Evet devlete atandı. Özel bir psikoloktu kendi muayenehanesi olan. Ve tanidigiydi. Ya baya oluyor bu dediğim 3 sene önce filan hatırlamıyorum yani fiyatı maalesef. Ama instadan sorarsan bile cevapliyolar
Tamam cok tesekkur ederim yorumların için. Iki sey daha soracagim sakincasi yoksa. Bu sana yazdigim endislerimi psikologa yazip bilgi alabilir miyim? Gerci bir sorun olmuyor der para kazaniyor sonuçta. 2. Sorum da sence psikologa gitmeye gerek var mi? Boyle kitaplarla kendi basima bir seyleri cozebilir miyim? Yoksa psikologa gitmek daha mi net ve kesin bir cozum olur?
Bilgi vermezler seans almadan. Bence durumun varsa git giden arkadaşlarım çok faydasını gördü ama iyi bir yere git