Şeyma Subaşı'nın kitabı ön satışa başladı. İnternet üzerinde satışa başlanan kitabın kapak resmi de paylaşıldı. Kitapla ilgili kısa bir bilgi metni de yayınlandı. Yayınlanan metin şöyle; Hatırladığım ilk anı neydi? Annemle babamın bana sıkıca sarıldığı aklıma geliyor. Hepimizin güldüğünü hatırlıyorum sonra. Ve anneannemin masallarını. İlk anılarımı bulutlar üzerindeymişim gibi hatırlıyorum, sonrası fırtına... hepinizin bildiği gibi... ve şimdi yine pembe bulutlar... hepimizin yaşadığı gibi... Ben de bir annenin gözünün nuru, bir babanın altın saçlı kızıyım. Ve küçük bir kız çocuğunun, kucağında uyumayı çok sevdiği annesiyim. Bunları unutmadan okuyun isterim hayatımı...
Lisedeyken çok saygı duyduğum edebiyat hocama birgün derste bir telefon geldi ve mutluluktan gözlerinin parlamasına şahit olmuştum. Meğer 10 yıldır kapı kapı gezip bastırmak istediği şiir kitabına sonunda bir yayınevi onay vermiş ve basacağı haberini vermişti. Kitabını aldim ve büyük emekle yıllar boyu yazilmis guzel şiirlerini okudum ve mutlu oldum. Şimdi bu insanı sırf takipçisi var diye yayınevi onaylıyor, kısa metninde bile herhangi bir katkı sağlamayacağını sadece magazinel bir üslupla yazılmış olduğunu görüyorum. Üzücü, üzücü, üzücü...
Beni zerre ilgilendiren bir durum değil. Zira bu kadından irrite oluyorum. Tutup evli bir erkekle ilişki yaşamış çocuk peydahlamış ve en sonunda nihakı kıydırıp 1 sene içinde de nafakanın kralını alıp kocasını boşamış sonrasında da pişkin pişkin başka bir adamla fingirdemeye başlamış arsız bir kadın bana göre. Hayatta kendi kendine birşey olamamış başkalarının sırtından geçinip lüks hayat yaşayan basit bir kadın. Alın size sadece şeyma. Keyifli günler.
Çok lazımdı senin kıtabin dört gözle bekliyordu insanlar zaten.. Neyi anlaticaksin? Evli insanlarla yaşadığın ve hali hazırda evliyken yine yaptığın rezilliklerimi? Doğduğunda canım kızımız diye sarıp sarmayalan dualar okutan ailenin yüzünü dusurmenimi? Ahlaksızlığı normallestirmeye calismanimi? Mağdur edebiyatimi yapicaksin? Fakat seni örnek alan benimsemiş sevmiş kitleler var doğru bu ulkeye kımıl zararlısı olan.. Alır okurlar yazdıklarını. . Sen gibi olurlar onlarda ve toplum içine dağılirlar canlı bomba gibi..
sadece şeymanın indexi ; Ayartma sanatı evli zengin erkek nasıl ayartılır, evli zengin erkek ayartıldıktan sonra nasıl boşandırılır, nasıl evlenmeye ikna edilir, evli iken nasıl para sçğüşlenir ve her istediğin yaptırılır istediğin herşeye kavuştuktan sonra ne tür bahanelerle boşanmaya gidilir nafaka neye göre belirlenir ve hangi durumlarda miktarı artar boşanma onrası laf sokmak için neler söylenmesi gerekir bütün bunlar sadece Şeyma Waterbaşı kitabında...
Hemcinslerime bakıyorum da kendi hemcinsini eleştirme saldırma merakı neden dir anlamıyorum. Özel hayatından size ne kadın bir kitap çıkarmış ne güzel tebrikler. Üstelik neden kadın ayartıyot neden kadın tek suçlu adamın aklı yok mu güce gelince en ön sıraya atlamayı biliyorlar herkesin iradesi var kimse saf değildir o kadar.
Çapkın olmak benim tercihim, yanlış mı? Evet yanlış Peki sen bu yanlışa neden ortak olmak hevesindesin? Diye sormazlar mı? Çokta z. kimde değil isterse bütün evli erkekle düşüp kalksın zerre umursamıyorum. Beni kızdıran bu kadının zırt pırt ota, B. ka haber olması ve sen ve senin gibilerin de bu tür şebeklikleri savunuyor olmanız. Vasıfsız insanlara hayranlığı bırakın.
Bence karakterli bir insan mıyım diye sor kendine. Evli bir insanla olan utanmadan çocuk yapıp gezmek için çocuğun velayetini veren bir zihniyeti sevmiyoruz! Ne yani cinsiyeti kadın diye tapalim mı?
Yuvasını yıktığı insanın da cinsiyeti kadın. Belki sende azcik insanlık kalmıştır
@_Mia_ konuşma üslubu insanları yargılayan insanlara cevap vermeyi geç muhatap olmak bile istemiyorum. Bence insanmıyım diyr sor kendine bu nasıl bir üslub ya insanlığımı yargılamak sana kalmıyor. sana tap mı dediler. Ne gereksiz insanlar var
@_Mia_ bide gelmiş hala yuvasını yıkmış diyor ulennn adamın aklı yokmuydu. Hala kadını suçluyor adamın beyni yok mu madem başka kadınlara neden bakıyor. Siz ne geri kafalısınız. adamın aklı yok mu kendinden kaç yaş küçük kızla beraber oluyor adamın şerefsizliği
Yorumları okudum da millet giydirmiş. Okumaktan çok zevk aldığınız hangi yazarın özel hayatı sizi ilgilendiriyor ya da daha arabulucu bir soru sorayım. Tekrar tekrar okuduğun kitabın yazarının ne şuçlar işledikten sonra o kitabı kaleme aldığı seni alakadar ediyor mu?
Asalaklığın ve gold digger'lığın inceliklerini anlatıyor her halde. Hayatının geri kalanını parazit bir yaşam formu olarak geçirmek isteyen kadınlar için rehber kitap niteliğinde olabilir.
Kendisinin insanlara verebileceği başka bir tavsiye olacağını sanmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok umurumda banane. Şu erkek düşmanı feminist kadını paylaşıp ünlü yapmayın. Bu kadını paylaşan sizler de buna prim veriyorsunuz, prim yapıyorsunuz. Bu kitabı okuyacak olan hiç kimsenin kitap okuma kültürü yoktur. Cahil para göz insanların okuyacağı bir kitaptır. Hatta adına kitap demek bile yanlış. Kapağı olan, yazılı, kağıt parçaları.
Bir ülkede topluma faydalı, bilimsel ve akademik yayınlar dışında İpe sapa gelmeyen insanların iki günde yazar olduğu, boktan tecrübelerini, saçmalıklarını yazdığı kitaplar merakla bekleniyor ve okunuyorsa o ülkeden, insanından yani bizden bir bok olmaz gençler.
Her onune gelen kitap yazar oldu, kitap okumak bana gore artik bir kultur degeri tasimiyor ne yazik ki. Kitap okuyana degil de ne okuduguna bakmali artik.
Evli adamlara nasıl yaklaşılır? Kısa yoldan nasıl zengin olunur? Doğru ayrılık zamanı ne zamandır? Çocuk yapmadan para kazanmanın yolu var mıdır? Eden bulur mu? Bunlara değinmediyse olmamıştır o kitap.
takip etmediğim halde sürekli anasayfama düşen her halini sergileyen biri zaten. İstemesem bile görüyorum 'Sadece Şeyma'yı. Hangi dopdolu içeriğini sunacak kitapta bilemiyorum. Alan çok olur ama kesin meraktan.
Seyma'nin şansı olmalıydı bence kitabın adı Zengin bir sevgiliden çocuk doğurup, evlenmek ne kadar başarı ise o kadar başarılı. Yinede hakkini vermek lazım kolay degil bu işler
"Evli erkekler nasıl ayartılır, nasıl daha fazla nafaka alabiliriz, 200 bin lira nafaka alma yöntemleri, erkekler nasıl soyulur?" gibi soruların cebaplarından oluşur herhalde.
la ne karıymış arkadaş nerden çıktı şu kanal d haber sunucusu gibi torpil mi nedir mesele çözemedim 2 yıl öncesine kadar adı bilinmeyen karı sayfanın her yerinde başkan ne iştir?
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Şeyma Subaşı'nın, "merakla" beklenen kitabı "Sadece Şeyma" ön satışa çıktı. Kitabın içeriğinde sizce neler olacak?
En İyi Cevaplar