Gidiyor başkasının altına yatıyor ifşası çıkıyor, sonra bu ifşa üzerinden prim ve takipçi kasıp kitap çıkarıyor... BU KIZIN İFŞASI TAMAMEN PLANLANMIŞ BİŞEYDİ KENDİ İSTEDİ İFŞANIN YAYILMASINI BENCE SIRF BU İFŞA SAYESİNDE POPÜLER OLACAKTI KİTAP ÇIKARACAKTI Kİ OLDU DA...
Bakın her ne kadar bu kızın ifşa meselesini yanlış bulsamda kızın bastığı kitap tamamen cinsellikle alakalı ve kapağın sevgi ile gram alakası yok herhangi bir sayfayı açıp okusanız bile anlarsınız hani yaptığın şey kimsey alakadar etmez ama insanlar için önemli olan bir meseleyi "aşkı" basit şeylere bulaştırmamalı
kız daha 14 yaşındaydı. bence planlanmış bir şey değildi. Bu kızın yerinde bir başkası olsa intihar etmişti çoktan ama o güçlü bir kız. Herkese rağmen kızı seviyorum kimse karışamaz o kıza. milletin altında yatması da seni ilgilendirmez.
Yani diyorsunki videosunu çekip millete malzeme yapması güzel bişeydi kusura bakmada senin bu kafa yapın onunla aynı yolun yolcusu olmak istediğini gösteriyor ona olan ilginde aynı şekilde... ifşası yayıldıktan bir gün sonra internette takipçi kasmaya başlamasıdamı planlanmış bişey değildi ne günlere kaldık... sende milletin altına yat ozaman beni ilgilendirmez...
Beni ne karıstırıyorsun ayrıca ben onun videosunu izlemedim ben hayatımda p*rno bile izlemedim. Ne milletin altında yatması. Birlikte olduğu çocuk yüzünden olmuş yaysın diye çekmemiş çocuk kandırmış bu anı unutmayalım çekelim demiş kızda tamam demiş sonrası ise çocuk 20 liraya o kaseti satmış. Burda kızın ne suçu var? Bu kızın o şerefsiz sevgilisine güvenmekten başka ne suçu var?
En İyi Cevaplar