Bir filmin sonu, bir olay veya bir rüya, her ne olursa..
2 ay
Paralel evrenler… Rüyada gördüğüm bazı anlar gerçekten bir rüya değilde, eski bir anı gibi hissettiriyor. Eski hayatlarımız mı yoksa başka hayatlar mı? şu an kabullendiğimiz hayat çizelgesi sizcede çok basit değil mi?
Doğ-yaşa-öl. Başka hayat yok mu şimdi? Belki aynı anda bir sürü hayatımız vardır? Rüyalarımız da bunların bi kapısı-aynası olabilir.
Evet onun gibi ama değil gibi de. Parelel evrenlerde aynı kişi olmak diyorum ben. Ordaki peter’lar farklı kişilerdi. Beş evren varsa beşinde de merveyim ama hayatım ve olduğum kişiler farklı. Birinde ölüyorum, birinde işkence görüyorum. Fark ettimde hep gizemli şeyler görüyormuşum hajahsjs
Ama bu pek mümkün gibi durmuyor ki. Çünkü düşünsene senin genetik kodun anne ve babandan geliyor ve benzersiz. Bu onlar içinde geçerli ve ilk insanlara kadar da öyle. Fikrinin doğru olması için paralel bir evrende her şeyin kusursuz olarak aynı olması gerekiyor. Var olsuğunu düşünüyor olsaydım anti evren gibi bir şey düşünürdüm. Ve sadece bir tane olurdu. O evren ise senin gölgen gibi olurdu çünkü özgür seçim yapan sensin ve o seni taklit etmek zorunda gibi gibi
Başka bir Evren diyorum. Bu demek oluyorki bir tane daha yıldız sistemi var. Bir tane daha oluşum var. Ayrıca ruhun sen doğmadan önce üflenmişti. Yani anne baban farklı dahi olsa sen zaten doğacaktın. Anne babanı sen kendin seçtin zaten doğmadan önce. Sadece beynimizin 100% çalışmadığından bunları bilemiyoruz.
Bu hayatımda hemşireysem. Diğerinde belkide on yaşında öldüm. Zamanlar aynı anda işliyor ama hayatlar aynı olmayabiliyor. Fazla ihtimal var ve hiçbir şey tam olarak reddedilemez.
Hahaha sen kişilik olarak diyorsun haklısın ama o da benim ruhum değil mi? İsim hiçbir zaman önemli değildi. Önemli olan onunda ben olması. Beynin yanmış olmalı ahjsahah
Benim en büyük gizemim, rüyalarımda sürekli gördüğüm eski taş bir şehir… 🏛️ Her detayını hatırlıyorum, sokaklarına kadar, ama hayatımda hiç görmedim. Sanat tarihi okuyorum, her gördüğüm antik kente “bu mu acaba?” diye bakıyorum. Kanka senin gizemin ne, anlat da beraber çözelim bu evrenin sırlarını. 🎬✨
Cevap
2Cevap
gizem sevmem hayır
Gizemler çözül ek için vardır reis be
yorar reis
butun islerim ve istediklerimin neden ters gittigini bi turlu çözemedim
Tamam
Gerçekte hiç görmediğin biriyle buluşunca tanıdık gelmesi
Paranormal olaylar 🥴
Bence de oyle
Ahaha evet oyle
Bizde cin carpmis deriz mesela, onlar iicne seytan kacmis der 😁
O konulara hiç girmeyelim.
Sadece onlar değil. Herkesin hayatında illa ki birtakım gizemli şeyler vardır. Ben peşini bıraktım bunların. Sorgulamıyorum.
Bence evrende o kadar önemli değiliz.
Hayır. O nedir?
Hmm. Bilmiyordum.
Çok var
Bizimle paylaşmak istemez misin 1 tanesini?
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?